21 / 05 / 2024

Maaş promosyonlarında son dakika! Polis maaş promosyonu kaç TL oldu? Hemen bakın!

Maaş promosyonlarında son dakika! Polis maaş promosyonu kaç TL oldu? Hemen bakın!

Polis maaş promosyonu ödemelerine ilişkin son dakika gelişmeleri ardarda yaşanıyor. Peki 2022 polis maaş promosyonu kaç lira oldu? Polis maaş promosyonuna zam geldi mi? Polis maaş promosyonu ne kadar? İşte polis maaş promosyonundaki son gelişmeler...



Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından polis maaş promosyonu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında, "Polisimizin maaş promosyon protokolü, 18.03.2022 tarihinde Vakıfbank ile imzalanmış ve 104 TL'den 300 TL'ye çıkarak yüzde 188 artış sağlanmıştır" ifadeleri kullanılmış ve her 6 ayda bir memur maaş zammı oranında artış yapılacağı belirtilmişti. 300 liranın da sabit bir rakam olmadığı belirtilirken; "Promosyon ödemelerindeki memur maaş zammı oranındaki artış, 2023 yılının Ocak ayından itibaren geçerli olacaktır" denildi. 

Maaş promosyonlarında son dakika! Polis maaş promosyonu kaç TL oldu? Hemen bakın!

Habertürk'te yer alan habere göre; Emniyet-Sen Genel Başkanı Sezer, polis promosyonu ile ilgili açıklamasında "En az 50 bin lira promosyon ödenmeli ve paranın tamamı peşin olarak ödenmeli" dedi ve 

"1- Bütün il ve ilçelerin sözleşmeleri revize edilerek yenilenmeli,

2- Sözleşme süresi 3 yıl olmalı,

3- En az 50.000 lira promosyon ödenmeli,

4- Paranın tamamı peşin olarak ödenmeli" diyerek taleplerini açıkladı.

Tek tek polis maaş promosyonu gelişmelerine bakıldığında, ilk olarak Vakıfbank'ın emniyet promosyonu için önerdiği 18 bin liralık teklif reddedildi, sonrasında banka tutarı 30 bin liraya yükseltti ancak emniyet bu teklifi de  kabul etmedi. 

Maaş promosyonlarında son dakika! Polis maaş promosyonu kaç TL oldu? Hemen bakın!

EMNİYET SEN ve Polisin Sesi Platformu liderliğinde, polis maaş promosyonu için son olarak 50 bin lira talep edildi. Faruk Sezer, Twitter hesabından gerçekleştirdiği açıklamada, anlaşmanın 2 haftaya kadar açıklanması durumunda en az 50 bin Türk Lirası istediklerinin altını çizerek, "Anlaşma kasım, aralık ayına sarkarsa, hatta ocak ayına sarkarsa en az 75.000 TL istiyoruz. Ekonomik şartlar bize bu hakkı veriyor..." şeklinde konuştu. 

Ancak polis maaş promosyonu kapsamında Vakıfbank son teklifi 30 bin TL'de ısrar ediyor. Konuyla ilgili olarak müzakereler devam ederken, polislere promosyon ödemelerinin anlaşmanın ardından yatırılması öngörülüyor.

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşlarında resmen deprem! Hemen son dakika 1 Ocak 2023 maaşınıza bakın

Akaryakıtta Brent petrol depremi! Benzin, motorin, LPG kaç TL? Opet, BP, Shell, PO 21 Eylül 2022 fiyat listesi...

Altın tuzla buz oldu! Elinde 1 gram bile altını olanlar geri sayım başladı! 21 Eylül 2022 altın fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön