12 / 05 / 2024

Polis maaş promosyonlarında son dakika! Polis maaş promosyonu kaç lira? 

Polis maaş promosyonlarında son dakika! Polis maaş promosyonu kaç lira? 

Polis maaş promosyonun ne kadar olacağı geçtiğimiz günlerde belli oldu. Peki, polis maaş promosyonu kaç lira oldu? Polis maaş promosyonu ne zaman hesaplara yatacak? İşte polis maaş promosyonu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...



Emniyet-Sen Başkanı Faruk Sezer, polis maaş promosyonu henüz belli olmadan yapmış olduğu açıklamasında ekonomik şartlara dikkat çekere, "Anlaşmanın bir haftaya kadar açıklanması durumunda e en az 50.000 lira istiyoruz. Anlaşma kasım ayına, aralık ayına sarkarsa, hatta ocak ayına sarkar ise en az 75.000 lira istiyoruz. Ekonomik şartlar bize bu hakkı vermekte" şeklinde konuştu. 

EGM'den promosyon ile ilgili yapılmış olan açıklamada, "Vakıfbank ile yaklaşık üç ay süren tekrar görüşmeler gerçekleştirilmiş ve maaş promosyonuna ilişkin bir değerlendirme sürecine girilmiştir" ifade kullanıldı ve Vakıfbank ile önceden yapılmış olan ve süresi henüz bitmemiş olan promosyon protokollerinin de iptali gerçekleştirilerek yeni protokole dahil edileceği dile getirildi. 

Polisinsesiorg'da yer almış olan haberde ise polis maaş promosyonu ile ilişkili olarak, "Yapmış olduğumuz çalışmalar sonuçsuz kalmadı ve bugün promosyon ile alakalı sürpriz bir açıklama yapıldı" şeklinde konuşuldu. 

Polis maaş promosyonlarında son dakika! Polis maaş promosyonu kaç lira? 

Oyunseverler ve gençler buraya! OPPO A16’ya bu fiyata sahip olabilirsiniz! 2 Ekim 2022 fiyat listesi

Demirdeki zam hurdaya da yansıdı! Demir ve bakır hurda güncel fiyat listesi! 2 Ekim 2022

Bankalar ekim ayı kampanyalarına başladı! Maaş promosyonları tek tek belli oluyor!


Geri Dön