03 / 05 / 2024

poligon istasyonu açıldı mı

poligon istasyonu açıldı mı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açmaya hazırlandığı Üçyol - Üçkuyular Metro Hattı'nın Fahrettin Altay ve Poligon istasyonlarının bulunduğu bölümünün sonu faciayla bitecek tehlikelere açık olduğu ortaya çıktı

İzmir Narlıdere Metrosu’nun son istasyonu da açıldı! 

Toplamda 287 milyon Euro’luk yatırımla Fahrettin Altay ile Narlıdere’yi bağlayan Narlıdere Metrosu'nun merakla beklenen son istasyonu da hizmete açıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı!

Mega kent İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı...

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğü açıldı!

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğünü açıldı. Emlak İstasyonu avantajlı franchising koşulları ile yatırım fırsatı sunuyor.

Emlak İstasyonu Samsun ofisi açıldı!

Brokerlığını Gökhan Örenç’ in yaptığı Emlak İstasyonu İnnova Gayrimenkul, Samsun İstiklal M. Cağaloğlu C. No: 151 - 155 Ac Atakum'da hizmete açıldı.

İlk meteoroloji istasyonu 200 yıl sonra ziyarete açıldı!

Atina’da bulunan ilk meteoroloji istasyonu, 200 yıl sonra restore edilerek ziyarete açıldı. Stelios Daskalakis, Lord Elgin'in anıtı 1799 yılında İngiltere'ye taşımayı planladığını açıkladı.

Sakarya Akif Yılmaz Opet Akaryakıt İstasyonu hizmete açıldı!

Opet Sakarya'daki 12'nci akaryakıt istasyonu hizmete girdi. Güllük Mahallesi Adnan Menderes Caddesi'nde hizmet vermeye başlayan Akif Yılmaz Akaryakıt İstasyonu törenle açıldı.

Emlak İstasyonu Anahtar Gayrimenkul açıldı!

Hedeflediği bölgelerdeki büyümesini nitelikli franchise ofisleri ile sürdürmeye devam eden Emlak İstasyonu Brokerlığını Çoşkun Demir ve Burçin Tekşal'ın yaptığı Emlak İstasyonu Anahtar Gayrimenkul açıldı.

Emlak İstasyonu Ufuk Gayrimenkul açıldı!

Emlak sektöründeki ofis açılışları ile sürdürmeye devam eden Emlak İstasyonu ailesine yeni bir katılım daha gerçekleşti. Brokerlığını Nuran Şener’in yapacağı Emlak İstasyonu Ufuk Gayrimenkul, İkizçay Mah. Plaj Cd. No:19/1 Akçay’da açıldı.

Emlak İstasyonu'nun Kartepe ofisi açıldı!

Brokerlığını Süleyman Yıldırım, Serkan Yıldırım, Berrin Yıldırım’ın yaptığı Emlak İstasyonu Nest Emlak, Başaran Mh İzmit Cad. No: 139 da hizmete açıldı.

Emlak İstasyonu, Özgün Ofis Gayrimenkul Beylikdüzü'nde açıldı!

Emlak İstasyonu, Özgün Ofis Gayrimenkul Beylikdüzü'nde açıldı. Açtığı franchise ofisleriyle hızlı büyümesini sürdüren Emlak İstasyonu franchise zinciri, yeni ofis açılışını yaptı.

Dünyanın en pahalı metro istasyonu açıldı!

New York’un Manhattan'daki finans bölgesinde bulunan Dünya Ticaret Merkezi Ulaşım Merkezi, 12 yıllık inşaat süresinin ardından açıldı. Metro ağlarının merkezi olacak alan, 4 milyar dolarlık bir maliyet ile tamamlandı.

Emlak İstasyonu Sembol Gayrimenkul Adapazarı'nda açıldı!

Franchise sektöründe hizmet veren Emlak İstasyonu,yeni franchise ofisini Adapazarı' nda hizmete açıldı. İstasyonu Sembol Gayrimenkul Ofisi, bölgenin en önemli ticaret ve alışveriş merkezi olan Çark Caddesinde hizmet veriyor.

Emlak İstasyonu Arifiye'de açıldı!

Emlak İstasyonu yeni franchise ofisi Arifiye 'de hizmete açıldı. Brokerlığını Fatih YANIK 'ın yaptığı Emlak İstasyonu Arifiye Ofisi, bölgeye hakim uzman kadrosu ile gayrimenkul alanında kiralama ve satış danışmanlığı hizmeti verecek.

poligon istasyonu açıldı mı Haberi

poligon istasyonu açıldı mı


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açmaya hazırlandığı Üçyol-Üçkuyular Metro Hattı'nın Fahrettin Altay ve Poligon istasyonlarının bulunduğu bölümünün sonu faciayla bitecek tehlikelere açık olduğu ortaya çıktı. Yüklenici ÖZTAŞ firmasınca Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'ne hazırlatılan raporda, tünellerin hesaplamalarının hatalı yapıldığı, proje çizilirken su basıncı ve depremselliğin göz ardı edildiği vurgulandı. Bunun sonucu olarak da önce 3 Mayıs 2011'de, ardından da 18 Temmuz 2012'de, art arda iki kez metro tünelinde yırtılma meydana geldiği açıklandı. 


Gecikme nedeni buymuş 

Tünelin Poligon ve Fahrettin Altay istasyonları arasındaki bölümünde, rayların döşeneceği taban kısmı, su basıncı hesaplanmadan yapıldığı için alttan gelen baskıya dayanamadı ve kırıldı. 140 santim kabaran tabanın altında yer alan ve bu tür inşaatlarda, betonarme yapıyı sudan korumak için imal edilmiş olan 'tecrit' isimli yapı yırtılınca...