30 / 04 / 2024

Polimeks Bademlik işiletme devri

Polimeks Bademlik işiletme devri

Polimeks'in, Eskişehir–Bademlik’te 50 milyon $ yatırımla hayata geçirdiği termal otel ve spa merkezini Rixos işletecek. 21 Haziran'da açılacak otel, Ankara ve Konya'dan sonra Anadolu'daki 3. Rixos olacak...

Ankara Atatürk Orman Çiftliği'nde son durum ne?

Atatürk Orman Çiftliği'nde son durum ne? AOÇ arazisi yapılaşmaya açılacak mı? Aynı zamanda Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, tamamen kurumun tapulu malı olan Bademlik’teki 750 dönümlük alanı kent ormanı yapmaya hazırlanıyor. Ankaraya yeni AOÇ geliyor...

Eskişehir Tasigo Hotels and Resorts hizmete açılıyor!

Türkiye’nin en büyük uluslararası müteahhitlik şirketlerinden Polimeks, iki sene önce Eskişehir Bademlik’te inşa ettiği termal otel ve Spa merkezinin işletmesini devralarak TASİGO Hotels & Resorts markasıyla hizmete açmaya hazırlanıyor.

Polimeks, Awaza Kongre Merkezi’ni açtı!

Yurtiçi ve yurtdışında önemli projelere imza atan, Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden Polimeks, 2012’de Türkmenistan’ın Awaza Bölgesi’nde inşaatına başladığı Awaza Kongre Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Polimeks Holding web sitesini yeniledi!

Hayata geçirdiği projelerinde mimariye, tasarıma ve sanata katkı sağlamayı hedefleyen Polimeks Holding, bu anlayışını yansıtan yeni web sitesini yayına aldı.

Polimeks'ten Türkmenistan'a dev spor kompleksi!

Aşkabat'ta Türk firması Polimeks'in inşaa ettiği dev Olimpiyat Parkı için Türkmenistan 5 milyar dolarlık yatırım yaptı. Olimpiyat için planlanan tesisler, 2017 Asya Salon ve Savaş Sanatları Oyunları'nın ev sahibi olacak.

Polimeks Türkmenistan'da dev spor kompleksi inşa ediyor!

2017 Asya Salon ve Savaş Sanatları Oyunları’na ev sahipliği yapacak Türkmenistan’da dev bir spor kompleksi yükseliyor. 5 milyar dolar bütçe ayrılan tesisleri, Türk şirketi Polimeks inşaa ediyor.

Polimeks'ten Aşkabat'a 5 milyar dolarlık olimpik köy!

2017 Asya Salon ve Savaş Sanatları Oyunları’na ev sahipliği yapacak Türkmenistan’da dev bir spor kompleksi yükseliyor. 5 milyar dolar bütçe ayrılan tesisleri, Türk şirketi Polimeks inşaa ediyor.

Keçiören'de park alanında başlanan inşaat çalışmalarına tepki!

KEÇİÖREN Belediyesi'nin, Bademlik Mahallesi'nde yer alan Nevzat Şahin Parkı'ndaki oyun alanını kaldınp, inşaat çalışmasına başlaması, bölge sakinlerinin tepkisine neden oldu. İnşaat çalışmaları yapılan alanda lokan inşa edileceği iddia edildi...

Keçiören'de mahalleli parkını geri aldı!

Keçiören Belediyesi’nin, Bademlik Mahallesi’nde yer alan Nevzat Şahin Parkı’ndaki oyun alanını kaldırıp, inşaat çalışmasına başlaması, mahallelinin tepkisine neden oldu. Belediye geri adım atarak inşaatı durdurdu.

Yadigarlık Parkı Türkmenistan'ın tarihi anıtlarına ev sahipliği yapacak!

Türkiye’nin en büyük yurtdışı müteahhitlik şirketlerinden Polimeks tarafından inşaatı gerçekleştirilen ve Türkmenistan tarihine iz bırakmış olayları simgeleyen, kültürel değerlerini ortaya koyan anıtların sergilendiği “Yadigarlık Parkı” açıldı.

Polimeks butik otel işini dünyaya açacak!

Türkmenistan'daki işlerinin büyüklüğü 8 milyar doları aşan Polimeks , yatırımcısı olduğu Rixos Eskişehir'i hizmete soktu.Şirket Alaçatı'daki Alavya markalı butik oteli ise zincir haline getirerek yurtdışına da açacak.

Eskişehir'in ilk 5 yıldızlı termal oteli açıldı!

Polimeks'in Eskişehir Bademlik bölgesinde 50 milyon dolarlık yatırımla inşa ettiği termal otel hizmete girdi. Bölgenin beş yıldızlı ilk termal tesis özelliği taşıyan oteli Rixos zinciri işletecek.

Polimeks ve Rixos'un işbirliği, Eskişehir'e termal otel getirdi!

Polimeks İnşaat'ın sahipleri Erol Tabanca ve Cem Siyahi'nin memleketleri Eskişehir'de yaptırdığı otelin işletmesini Rixos aldı. 50 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Eskişehir'deki otelde 164 oda yer alıyor...

Polimeks Bademlik işiletme devri Haberi

Polimeks Bademlik işiletme devri


Polimeks  İnşaat tarafından inşa edilen Eskişehir Bademlik'teki termal otel ve spa merkezinin işletmesini global otel markası Rixos Hotels devraldı. Devir teslim anlaşmasını Polimeks Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince ve Polimeks Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Siyahi imzaladı. 


Anadolu'da Ankara ve Konya'dan sonra üçüncü tesislerinin Rixos Eskişehir olduğunu belirten Tamince de, "Şu anda 10 ülkede faaliyet gösteriyoruz ve grup olarak 207 ülkeden 800 bin misafir ağırlıyoruz" dedi. 


Takip...