15 / 05 / 2024

Polimeks etkinlikleri

Polimeks etkinlikleri

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 2. İstanbul Tasarım Bienali, Zoë Ryan küratörlüğünde Gelecek Artık Eskisi Gibi Değil başlığıyla ziyaretçileriyle buluşmak için gün sayıyor.

Polimeks Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polimeks Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Mehmet Kızıl tarafından kuruldu.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Polimeks Holding, Karaköy'de otel inşa edecek!

Polimeks Holding, Karaköy'de Rıhtım Caddesi üzerindeki Liman Han'ı alarak butik bir otel inşa edeceğini bildirdi.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Polimeks'ten Türkmenistan'a havaalanı ve kompleks projesi!

Türkmenistan’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek Asya Kapalı Salon Dövüş Sanatları Oyunları'na Türk müteahhitlik firması Polimeks adını yazdırdı. Türkiye’nin birinci inşaat şirketi olan Polimeks, hem Aşkabat Havaalanı hem de Olimpiyat kompleksine imza attı.

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

Polimeks Eskişehir'e müze inşa edecek!

Eskişehir'e önemli yatırımlar yapan Polimeks şimdi de müze kuruyor. 10 milyon dolara mâl olacak müzenin 2017 yılının sonunda açılması planlanıyor.

Polimeks İnşaat'ın acı günü! Fadimet Gözener vefat etti!

Polimeks İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Gözener'in annesi Fadimet Gözener vefat etti.

Polimeks, European Business Awards’da yarışıyor!

Polimeks, Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden biri olan European Business Awards’da “Yılın Büyüme Stratejisi Elite Ödülü / The ELITE Award for Growth Strategy of the Year ” kategorisinde yarışıyor.

Eskişehir'de İnşaat Mühendisliği Etkinlikleri başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ‘İnşaat Mühendisliği Haftası Etkinlikleri’ başladı. İnşaat Mühendisliği haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bowling Turnuvası ise 17 aralık tarihinde gerçekleşti.

Polimeks Holding 20. kuruluş yıldönümünü kutladı!

Polimeks Holding, 20. yılını Sezen Aksu’nun eserlerini yeniden yorumlayan The Royal Philharmonic Orchestra’nın eşsiz konseriyle kutladı.

Polimeks etkinlikleri Haberi

Polimeks etkinlikleri

Polimeks Holding,  2. İstanbul Tasarım Bienali’ne Akademi Platformu ile destek olacak. Bienal, 1 Kasım-14 Aralık 2014 tarihleri arasında Galata Özel Rum İlköğretim Okulu’nda ücretsiz olarak gezilebilecek. 2. İstanbul Tasarım Bienali’nde ana serginin yanı sıra gerçekleştirilecek olan Akademi Programı ile atölye çalışması, panel, söyleşi, seminer, yarışma gibi etkinliklerle beraber Mimarlık, Tasarım, Güzel Sanatlar ve Mühendislik fakültelerinin disiplinlerarası etkileşimi bienal izleyicisine yansıtılacak. Akademi Programı sergisi, üniversitelerin kampüslerinde ve Salıpazarı Liman Sahası içerisindeki Antrepo 7’de gezilebilecek.

Polimeks Holding Sponsorluğunda ilk defa oluşturulan Akademi Platformu 30 Ekim’de aktif olacak

“Akademi Programı” kapsamında 33 akademik kurum, atölye çalışmaları, sergiler, paneller ve seminerlerden oluşan 72 proje ile yer alıyor. Program bu yıl ayrıca Polimeks Holding  sponsorluğunda geliştirilen dijital platform üzerinden de takip edilebilecek. Dijital platform, 2. İstanbul...