07 / 05 / 2024

Polimeks Holding Karaköy otel projesi

Polimeks Holding Karaköy otel projesi

Polimeks Holding, Karaköy'de Rıhtım Caddesi üzerindeki Liman Han'ı alarak butik bir otel inşa edeceğini bildirdi.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Polimeks Holding, Karaköy'de otel inşa edecek!

Polimeks Holding, Karaköy'de Rıhtım Caddesi üzerindeki Liman Han'ı alarak butik bir otel inşa edeceğini bildirdi.

Deniz GYO Karaköy'deki binasının değerleme raporunu yayınladı!

Deniz GYO portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binasının değerleme raporunu yayınladı.

Galataport, Karaköy'ün çehresini değiştirecek!

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. İstanbul Kurumsal Şube Müdürü Asena Güngör ve Değerleme Uzman Yardımcısı Doğukan Oto tarafından hazırlanan Karaköy – Galataport Etkileşimi sektör çalışmasını yayınladı..

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası yenileniyor!

Karaköy'deki eski binalar bir bir yenileniyor. İlçedeki Mehmet Kutman'a ait Global Yatırım Holding'in merkezinde inşaat önümüzdeki günlerde başlayacak.

Manisa Karaköy'ün yolları yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli’nin Karaköy Mahallesi’nde MASKİ Genel Müdürlüğü’nün içme suyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından bozulan yollarda kilit parke döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Karaköy'de konut fiyatları 8 yılda 2,5 kat arttı!

Karaköy bölgesinde saha araştırması gerçekleştiren EVA Gayrimenkul, beş yıl önce gayrimenkul fiyatlarında hızlı bir değer artışı göstermeye başlayan Karaköy bölgesinin, Galataport projesiyle birlikte atağa kalktığını ortaya koyuyor.

TOKİ Bolu Karaköy 1. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satışa çıkardı. Başvuruların bugün başladığı projede 20 bin 334 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Bolu Merkez Karaköy 1.Etap TOKİ başvuruları!

TOKİ'nin Bolu Merkez Karaköy 1.Etap projesinde yer alan 2 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor. İşte, Bolu Merkez Karaköy 1.Etap TOKİ başvuruları...

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap başvuruları 13 Haziran'da başlıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap'ta yer alan 2 adet konut açık satışa çıkıyor. TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap başvuruları 13 Haziran'da başlıyor..

Deniz GYO Karaköy binası değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde yer alan İstanbul Karaköy Binası Değerleme Raporunu Kamuyu Aydınlama Platformu'na yayınladı.

Desert Group'tan Karaköy’e yeni butik otel!

Desert Group, bünyesindeki farklı konsept restoranlarıyla son zamanlarda dikkat çekiyor. Grup Karaköy Colonie Restaurant’ın yanındaki binayı almış ve burayı butik otel olarak hizmet verecek şekilde hazırlıyormuş.

Vefa Holding, 25. yılını kutladı!

Vefa Holding, 25. yılını görkemli bir gece ile kutladı. Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, 2020 yılında faaliyet gösterdikleri alanlarda en çok tercih edilen, en büyük ve lider oyuncu olmak istediklerini söyledi.

Polimeks Holding Karaköy otel projesi Haberi

Polimeks Holding Karaköy otel projesi

Erol Tabanca, Türkmenistan'da yaptığı yatırımlarla tanınır. Dünyanın en iyi 225 müteahhitlik firması sıralamasında 59'uncu sırada olan Polimeks'in sahibi olan Tabanca, müteahhitlik ve tekstil sektörlerinde yatırım yapan bir işadamı. Bugüne kadar Türkmenistan'da 5 milyar dolarlık proje yaptı ve halen yapmaya devam ediyor. Son yıllarda ise turizm alanına ilgi gösteriyor. 2014'te Eskişehir'e 50 milyon dolarlık yatırımla termal oteli kuran Polimeks bu otelin işletmesini Rixos'a vermişti. Duyduğumuza göre, bu işbirliği 2016 sonunda bitmiş. Otelin işletmesi Polimeks'in Tasigo Hotels & Resorts markası altında yapılıyor. Bu marka gelecek yıllarda Türkmenistan'da da oteller açacak. Hazar Denizi kıyısında 300 dönüm arazi üzerinde devam eden turizm yatırımında da bu marka kullanılacakmış. Grubun turizm yatırımı bunlarla sınırlı değil. Grubun Alaçatı'da da bir yatırım planı var. Bu yılın başında...