07 / 05 / 2024

polimeks turkmenistan

polimeks turkmenistan

Polimeks İnşaat Şirketi toplam 167 milyon 832 bin Euroluk 2 önemli projenin ihalesini kazandı

Polimeks Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polimeks Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Mehmet Kızıl tarafından kuruldu.

OMM Odun Pazarı Modern Müze 7 Eylül'de açılıyor!

Eskişehir'de Polimeks Holdin'in sahibi, koleksiyoner Erol Tabanca'nın kurduğu OMM Odun Pazarı Modern Müzesi 7 Eylül'de kapılarını açıyor.

Erol Tabanca: Türkiye'ye yatırıma devam!

Eskişehirli mimar ve inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden Polimeks Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, Türkiye'ye katma değer yaratan ve içimize umut saçan güzel projelerin yapılacağını söyledi. 

Polimeks Holding, Karaköy'de otel inşa edecek!

Polimeks Holding, Karaköy'de Rıhtım Caddesi üzerindeki Liman Han'ı alarak butik bir otel inşa edeceğini bildirdi.

Polimeks'ten Türkmenistan'a havaalanı ve kompleks projesi!

Türkmenistan’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek Asya Kapalı Salon Dövüş Sanatları Oyunları'na Türk müteahhitlik firması Polimeks adını yazdırdı. Türkiye’nin birinci inşaat şirketi olan Polimeks, hem Aşkabat Havaalanı hem de Olimpiyat kompleksine imza attı.

Erol Tabanca otel yatırımlarında hız kesmeyecek!

Dünyanın en iyi 225 müteahhitlik firması sıralamasında 59'uncu sırada olan Polimeks'in sahibi Erol Tabanca yurtiçi ve yurtdışında otel yatırımlarına hız katacak.

Eskişehir Tasigo Hotels Resorts açıldı!

Polimeks'in, yeni zincir otel markası Tasigo Hotels Resorts'un ilk halkası olan Tasigo Hotels Eskişehir Bademlik Termal, toplantı oteli konseptiyle de hizmet verecek.

Eskişehir Tasigo Hotels and Resorts hizmete açılıyor!

Türkiye’nin en büyük uluslararası müteahhitlik şirketlerinden Polimeks, iki sene önce Eskişehir Bademlik’te inşa ettiği termal otel ve Spa merkezinin işletmesini devralarak TASİGO Hotels & Resorts markasıyla hizmete açmaya hazırlanıyor.

Polimeks Eskişehir'e müze inşa edecek!

Eskişehir'e önemli yatırımlar yapan Polimeks şimdi de müze kuruyor. 10 milyon dolara mâl olacak müzenin 2017 yılının sonunda açılması planlanıyor.

Polimeks İnşaat'ın acı günü! Fadimet Gözener vefat etti!

Polimeks İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Gözener'in annesi Fadimet Gözener vefat etti.

Polimeks ile TAV, Mexico City Havalimanı için karşı karşıya gelir mi?

hürriyet Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugün köşesinde "4 milyar dolarlık Mexico City'yi bizimkiler alır mı?" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Aşkabat Uluslararası Havalimanı 2.2 milyar dolara mal oldu!

Türkiye’nin en büyük yurtdışı müteahhitlik şirketlerinden biri olan Polimeks’in, Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta yapımını üstlendiği Aşkabat Uluslararası Havalimanı 2.250 milyar dolara mal oldu.

Polimeks, Türkmenistan'da 134 projeye imza attı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugün köşesinde "2.2 milyar dolarlık şahin" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

polimeks turkmenistan Haberi

polimeks turkmenistan

Türkmenistan'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Polimeks İnşaat Şirketi toplam 167 milyon 832 bin Euroluk 2 önemli projenin ihalesini kazandı.İnşaat sektöründe önemli projelere imza atan Polimeks, başkent Aşkabat'ta kış sporları için okul da dahil olmak üzere, toplam 10 bin kişilik spor kompleksi kuracak. Olimpiyat şehri projesi kapsamında kurulacak olan tesis toplam 134 milyon 390 bin Euroya mal olacak. Yapımına bu ay içinde başlanacak olan kompleksin Kasım 2011'de tamamlanması hedefleniyor.

Ayrıca Polimeks şirketi Aşkabat'ın ünlü Andalip caddesi üzerindeki su fıskiyelerinin restorasyonu, mermer kaplaması ve teknik işlerinin yapımı ihalesini de kazandı. Türkmennebitgazgurluşık Kurumunun siparişi üzerine 33 milyon 442 bin euroya yeniden restore edilecek olan fıskiyelerin Kasım 2009'da hizmete açılması amaçlanıyor....