21 / 05 / 2024

polisan badana üretimi

polisan badana üretimi

Türkiye’de boya pazarının güçlü oyuncusu Polisan Boya, 1 milyar kilogram boya üreterek bir rekor kırmanın başarısını Dilovası’ndaki tesislerinde mavi yaka çalışanlarıyla kutladı...

Alaköprü Barajı'nda elektrik üretimi denemeleri başladı!

KKTC Su Temin Projesi kapsamında Mersin'in Anamur ilçesine yapılan Alaköprü Barajı'nda elektrik üretimi için denemeler başladı. Santral montajı tamamlanan barajda 3 tribünde testler yapılıyor.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi yüzde 0.5 geriledi!

Avro Bölgesi'nde 2014 yılı aralık ayı inşaat üretimi bir önceki aya göre yüzde 0,8, Avrupa Birliği'nde (AB) ise yüzde 0,5 geriledi..

Avrupa'da inşaat üretimi yüzde 0,5 geriledi!

Avro Bölgesi'nde aralık 2014 inşaat üretimi aylık bazda yüzde 0,8, yıllık bazda yüzde 3,5 azaldı Avrupa Birliği'nde ( AB ) ise yüzde 0,5 geriledi.

İnşaat üretimi Euro Bölgesi'nde artış gösterdi!

Avrupa İstatistik Ofisi’nin (Eurostat) yayınladığı öncü verilere göre, bu yılın ekim ayında mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretimi Eylül ayına göre Euro Bölgesi ve AB’de artış kaydetti.

Kocaeli'de Solvent geri Kazanımı, boya üretimi ünitesi halk toplantısı düzenlenecek!

Polen Boya Kimyevi Madde İnşaat tarafından; Solvent Geri Kazanımı, Boya üretimi ünitesi Kapasite artışı projesi için 19 Şubat 2015 saat 14:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Polisan Enerji Yönetim Sistemi Sertifikası aldı!

Polisan Enerji Yönetim Sistemi Sertifikası aldı. Çevreci ve sürdürülebilir üretim prensibiyle sektörüne ve ülkeye katkılarına devam eden Polisan, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi sertifikasını aldı.

Polisan TS EN ISO 50001 belgesi aldı!

Polisan Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Polisan Tüv Rheinland denetiminden başarıyla geçerek TS EN ISO 50001 belgesi aldı.

Euro bölgesinde kasım ayında inşaat üretimi geriledi!

Avro Bölgesinde 2014 kasım ayı inşaat üretimi bir önceki aya göre yüzde 0,1, Avrupa Birliğinde (AB) ise yüzde 0,2 azaldı...

HES'lerden elektrik üretimi azaldı!

HES'lerden elektrik üretimi azaldı. Türkiye'de 2014 yılında hidroelektrik santrallerinin (HES) ürettiği elektrik miktarı bir önceki yıla göre üçte bir azalarak 40,4 milyar kilovatsaat oldu.

Polisan Dap Yapı ile işbirliği yapıyor!

Polisan Holding'in iştiraklerinden Polisan Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi, Dap Yapı ile Pendik'te bulunan yaklaşık 175 dönüm konut ve ticari alan imarlı arazisinde kat karşılığı inşaat için görüşmelere başladı.

Polisan Pendik arazisi için Dap Yapı ile işbirliğine hazırlanıyor!

Polisan Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş, DAP Yapı ile İstanbul’un yeni cazibe merkezi Pendik’te bulunan yaklaşık 175 dönüm konut ve ticari alan imarlı arazisinde kat karşılığı inşaat için görüşmelere başladı.

Rüzgardan elektrik üretimi yüzde 11 arttı!

Rüzgardan elektrik üretimi yüzde 11 arttı. Türkiye'de rüzgardan üretilen elektrik miktarı geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 11,65 artarak 8 milyon 366 bin megavatsaate ulaştı

Aksaray'da Kamyon Aksamı Üretimi projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Mercedes - Benz Türk A.Ş tarafından amyon Aksamı Üretimi ile Unimog Şasi üretimi projesi için 20 Ocak 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

polisan badana üretimi Haberi

polisan badana üretimi

Polisan Holding CEO’su Erol Mizrahi, “Polisan şirketleri için ‘sürdürülebilirlik, istikrar, sağlıklı büyüme, sürekli gelişim, kalıcılık, köklü kuruluş’ gibi söylemlerin eyleme dönüştüğünün en önemli ispatı işte bu tür rekorlar ve rakamlardır” dedi.

Türkiye’de boya pazarının güçlü oyuncusu Polisan Boya, ilk üretime başladığı 1985 yılından bu yana sektörde ilklere imza atmaya devam ederken, üretimde de 1 milyar kilogram rakamına ulaşarak, istikrarlı çalışmasının ödülünü ulaşılması güç bir rekora imza atarak almanın mutluluğunu yaşıyor.  

Rekor, sektörün en çok tercih ettiği Elegans’la kırıldı

Polisan Boya, Dilovası Tesisleri’nde, geçtiğimiz hafta iç cephe boyalarında sektörün en çok tercih edilen Elegans markalı ürününün dolumu ile 1 milyar kilograma ulaştı. Polisan çalışanları, başarılarını  Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis ve CEO Erol Mizrahi’nin katıldığı bir törenle kutladı.


“Söylemlerin, Eylemlere dönüştüğünün...