16 / 05 / 2024

Polisan Kimya Mesleki ve Teknik Lisesi

Polisan Kimya Mesleki ve Teknik Lisesi

Polisan Boya Sanayi A.Ş, Dilovası’na 2 milyon 640 bin liraya mal olacak Kimya Mesleki ve Teknik Lisesi yaptıracak. 2017 yılında başlayacak olan okul, 2020 yılında tamamlanacak

Polisan, Kocaeli Dilovası'na 24 derslikli okul yaptıracak!

Polisan Boya Sanayi A.Ş, Dilovası’na 2 milyon 640 bin liraya mal olacak Kimya Mesleki ve Teknik Lisesi yaptıracak. 2017 yılında başlayacak olan okul, 2020 yılında tamamlanacak

Serfin İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serfin İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Barış Kayna tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Sancaktepe'de kuruldu.

Shell ve Katar'ın petro kimya tesisine iptal kararı!

Katar ve Shell, 6,5 milyar dolarlık petro kimya tesisi inşa planını "Dünya enerji piyasasındaki iklim" nedeniyle iptal ettiğini açıkladı...

Shell'in Katar'daki petro kimya tesisi projesi iptal edildi!

Katar ve Shell, 6,5 milyar dolarlık petro kimya tesisi inşa planını "Dünya enerji piyasasındaki iklim" nedeniyle iptal ettiğini açıkladı...

Çevre Bakanlığı mesleki hizmet çalışmaları devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bakanlığın mesleki hizmetler alanında yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgi verdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı mesleki hizmet çalışmaları devam ediyor!

Polisan Dap Yapı ile işbirliği yapıyor!

Polisan Holding'in iştiraklerinden Polisan Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi, Dap Yapı ile Pendik'te bulunan yaklaşık 175 dönüm konut ve ticari alan imarlı arazisinde kat karşılığı inşaat için görüşmelere başladı.

Polisan Pendik arazisi için Dap Yapı ile işbirliğine hazırlanıyor!

Polisan Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş, DAP Yapı ile İstanbul’un yeni cazibe merkezi Pendik’te bulunan yaklaşık 175 dönüm konut ve ticari alan imarlı arazisinde kat karşılığı inşaat için görüşmelere başladı.

Polisan, Pendik'teki arazisi için DAP Yapı ile görüşüyor!

Polisan, İstanbul Pendik'teki konut ve ticari imarlı arazisinin kat karşılığı inşaatı için DAP Yapı Şirketi ile görüşmelere başlağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketin açıklaması şöyle...

Emiza İnşaat Nakliyat Peyzaj Kimya Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emiza İnşaat Nakliyat Peyzaj Kimya Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Sezer Türksoy tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık 2014 tarihi kuruldu.

Altığ İnşaat Malzemeleri Elektrik Metal Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altığ İnşaat Malzemeleri Elektrik Metal Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Altığ tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Aralık'ta kuruldu.

Tesyap İnşaat İzolasyon Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tesyap İnşaat İzolasyon Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Faruk Sezgin, Emrah Tuncel tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık'ta Ümraniye, Adem Yavuz Mahallesi'nde kuruldu.

EMR Teknoloji Danışmanlık İnşaat Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EMR Teknoloji Danışmanlık İnşaat Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Suat Emrah Koçak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Ofkim İnşaat Kimya Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofkim İnşaat Kimya Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil İbrahim Yazıcılar tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Polisan Kimya Mesleki ve Teknik Lisesi Haberi

Polisan Kimya Mesleki ve Teknik Lisesi

Polisan tarafından Dilovası’na yaptırılacak olan 24 derslikli Polisan Kimya Mesleki ve Teknik Lisesi protokolü Valilik toplantı salonunda gerekleştirildi. Protokol imza törenine Vali Hasan Basri Güzeloğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis, Başkan Yardımcısı Emin Bitlis, Yönetim Kurulu üyesi Efe Bitlis,  Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay katıldı. 2 milyon 640 bin liraya mal olacak okul 2020 yılında bitecek. 


2020’DE BİTECEK


Polisan Bayo Sanayi A.Ş tarafından 2017-2020 tarihleri arasında yapılması planlanan Polisan Kimya Mesleki ve Teknik Lisesi’nin protokolü imzalandı. Polisan tarafından özel olarak projelendirilen okul 24 derslikli olacak. Okulda 1 adet kimya atölyesi, çok amaçlı salon, kütüphane, kantin, laboratuar ve konferans salonu olacak. Okul bodrum...