03 / 05 / 2024

Polisan trendleri

Polisan trendleri

Polisan’ın Wood and Wood serisi geniş ürün yelpazesi ile bahçelerdeki ahşap ve teak mobilyaların, metal ve doğal taş aksesuarların hem ömrünü uzatacak hem de bahçelere özgün dokunuşlar getirecek.

Konut piyasasındaki satış ve fiyat trendleri nasıl seyredecek?

Konut almak isteyenler konut piyasasındaki satış ve fiyat trendleri nasıl seyredeceğini merak ediyor. İşte konut piyasasına ilişkin son gelişmeler...

ŞOK’ta Polisan tavan boyası 299 TL’ye, 3’lü valiz içi organizer 89,95 TL’ye, tost peyniri 115 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market’in başlattığı indirim günleri yarın sona eriyor. Buna göre, Polisan tavan boyası 299 TL’ye, 3’lü valiz içi organizer 89,95 TL’ye, tost peyniri 115 TL’ye düştü. İşte 11 Eylül 2023 ŞOK fiyat listesi...

Polisan'ın Pendik arazisinin değeri 3'e katlandı!

Polisan Holding'in Pendik arazisinin değeri yapılan değerlemeye göre 1 milyar TL'yi aştı. Geçtiğimiz yıl söz konusu arazinin değeri 329 milyon liraydı.

Coronavirüs konut talebinde trendleri değiştirecek! 

Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs gayrimenkul ilanlarını dahi etkiledi. Gayrimenkul sektörü temsilcileri, virüsün konut talebi konusunda trendleri değiştireceğini, vatandaşların şu dönemde internette dolaşan saçma ve gerçek dışı ilanlara çok dikkat etmesi gerektiğini söylüyor.

Polisan Holding 3 ildeki 8 bin dönümlük tarım arazisini satıyor! 

Polisan Holding, tarım arazilerini satışa çıkardı. Manisa, Balıkesir ve Aydın'da bulunan 8 bin dönümlük arazide zeytin ve ceviz üreten Polisan Holding, arazi toplulaştırmadaki sorunlar sebebiyle bu işten çıkma kararı aldı...

2020 yılı dekorasyon trendleri!

2020 yaklaşırken yeni yılın trendleri de konuşulmaya başlandı. Ödüllü konut projeleri ile uluslararası çapta başarılara imza atan EDDA Mimarlık Kurucusu İç Mimar Eda Tahmaz, 2020 yılı dekorasyon trendlerini anlattı.

Konut sektöründe 2020 trendleri!

Konutta faizlerin yüzde 1'in altına düşmesi konut satışlarını artırdı. Peki ticari gayrimenkul pazarında son durum ne? Konut sektöründe 2020 trendleri neler olacak? İşte tüm merak edilenler...

Polisan Holding’e CFO’su Ahmet Çağaşan Yılmaz oldu!

Polisan Holding’de, CFO’luk görevine 2 Eylül 2019 tarihi itibarıyla Ahmet Çağaşan Yılmaz atandı.

7. İnşaat ve Konut Konferansı'nda geleceğin trendleri belirlendi!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün en seçkin buluşması sayılan bu yıl yedincisi gerçekleştirilen İnşaat ve Konut Konferansı’nda geleceğin konut trendleri belirlendi.

2019 ev dekorasyon trendleri!

Mimar Figen Erdağ Demircan 2019 dekorasyon trendleri hakkında bilgi verdi. Demircan, "70’li yıllara dönüş, betonun birçok alanda kullanımı, geometrik desenler gibi temalar 2019’da karşımıza çıkacak" dedi...

KC İnşaat Polisan'a 125 bin TL'lik tazminat ödeyecek!

KC İnşaat ile Polisan Holding arasında 6 yıldır devam eden dava sonuçlandı. Mahkeme,  KC'nin Polisan’a 125 bin TL ödeme yapılmasına karar verdi. 

Figen Erdağ Demircan'dan sonbahar trendleri!

Mimar Erdağ Demircan; evleri sonbahara hazırlamanın tüyolarını verdi. İşte, Mimar Erdağ Demircan'ın sonbahar trendleri..

İzmir TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi 29 Haziran'da!

TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi, Endeksa ana sponsorluğunda 29 Haziran 2018 tarihinde İzmir‘de düzenlenecek. 

Polisan trendleri Haberi

Polisan trendleri

Güzel havaların gelmesiyle birlikte bahçe ve teraslarda da hazırlıklar başladı. Şehrin kalabalığından uzak, yorgunluğu keyfe dönüştürecek bahçeler, Polisan’ın doğa örtüsündeki doğal ağaç gövdesi renklerine uyum sağlayan Wood and Wood Anti Aging Ahşap Koruyucusu ile gözlerinizi de şenlendirecek. 

Gün içerisinde ışık ve gölge oyunları, dış mekanlardaki ahşaplara büyülü bir değişkenlik kazandırır. Sabah saatlerinde daha mavimsi, akşam saatlerinde daha turuncumsu olan spektrum parlak yüzeylerde kendisini daha belli ederken, renk uyumunun çok önemli olduğu durumlarda daha mat özellikte malzemelerle ahşapların korunması önem kazanır.  Polisan’ın Wood and Wood Anti Aging Ahşap Koruyucusu ile bahçe mobilyaları hem korunacak hem de renklenecek.     

“Maun”, “Naturel Yeşil”  ve “Yeşil” renkli Wood and Wood Ahşap Verniği

Çocuklarınıza özel bir oyun alanı yaratmayı planladıysanız mevcut doğa renkleriyle kontrast yaratacak “Maun”...