24 / 07 / 2024

Polisan TURQUALITY sertifikası mı aldı

Polisan TURQUALITY sertifikası mı aldı

Polisan, Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi amacıyla verilen, dünyanın devlet destekli ilk ve en kapsamlı marka geliştirme programı olan TURQUALITY sertifikası almaya hak kazandı.

Turquality nedir?

Turquality Destek Programı kapsamına alınan şirketlerin, Turquality sertifikasını haiz markalı ürünleriyle hedef pazarlarda franchising sistemiyle faaliyete geçirecekleri mağazaların kira giderlerine yüzde 50 destek sağlanacak. Peki Turquality nedir? Turquality'nin hedefleri nelerdir?..

Polisan Enerji Yönetim Sistemi Sertifikası aldı!

Polisan Enerji Yönetim Sistemi Sertifikası aldı. Çevreci ve sürdürülebilir üretim prensibiyle sektörüne ve ülkeye katkılarına devam eden Polisan, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi sertifikasını aldı.

Çevre dostu performans sertifikası JLL Türkiye’ye verildi!

Ticari gayrimenkul alanında finansal ve profesyonel hizmetler veren ve yatırım yönetimi danışmanlığında uzman olan JLL’nin Türkiye Genel Merkez Ofisi yüksek çevre dostu performansı nedeniyle “LEED CI Gold Sertifikası” ile ödüllendirildi.

Polisan, Hakkâri Barış Sokağı’nın boya sponsoru oldu!

Polisan, Hakkâri Barış Sokağı’nın boya sponsoru oldu. Polisan Boya, bu kez de “1 Eylül Dünya Barış Günü” etkinlikleri kapsamında İstanbul Beşiktaş Belediyesi’nin işbirliği ile Hakkâri “Barış Sokağı”nı boyadı.

Polisan sermayesini açıkladı!

Polisan Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Polisan Holding A.Ş. olağandışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında bilgi verdi.

Polisan fiyat hareketlerini yayınladı!

Polisan Holding A.ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Polisan Holding A.Ş. 12.09.2014 tarih ve BİAŞ-4-GDD-211-02/2783 sayılı yazısı ile fiyat hareketlerini yayınladı.

Ahmet Davutoğlu: Sertifikasız işçi kalmayacak!

Başbakan Davutoğlu, iş kazalarını sıfıra indirmek için yeni eylem planı açıkladı. Buna göre artık sertifikasız, vasıfsız işçi kalmayacak. İşyerinde kaza olmayan patrondan kesinti yapılmayacak, olanların cezaları ağırlaşacak...

Profilo Plaza’ya ABD’den LEED Gold Sertifikası!

Profilo Holding'in gayrimenkul portföyünde geçen yıl uygulamaya başlattığı sürdürülebilirlik uygulamaları sonucunda, Holding'in ana ofis binası olan Mecidiyeköy Profilo Plaza, Türkiye'de ilk defa LEED Gold sertifikası aldı.

Polisan Holding, 50. kuruluş yıldönümünü kutladı!

Polisan Holding, 50. kuruluş yıldönümünü kutladı. Holdingin 50. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Çırağan Sarayı’nda düzenlenen davet, siyaset, iş, sanat ve medya dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

Kentpark, TripAdvisor tarafından mükemmellik sertifikası aldı!

Kentpark, TripAdvisor tarafından mükemmellik sertifikası aldı. Dünya genelinde gezi ve konaklama konusunda internet bazında insanları bir araya getiren TripAdvisor katılımcıların verdikleri puan ve yaptıkları yorumlar üzerinden değerlendirmede bulunuyor.

Polisan Holding sorumluluk beyanını yayınladı!

Polisan Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Polisan Holding A.Ş. sorumluluk beyanını yayınladı. İşte Polisan Holding sorumluluk beyanı...

Kentpark'a mükemmellik sertifikası!

Gezi ve konaklama sitesi olan "TripAdvisor"dan Kentpark'a mükemmellik sertifikası verildi.Dünya genelinde gezi ve konaklama konusunda internet bazında insanları bir araya getiren "TripAdvisor" katılımcıların verdikleri puan verildi.

TripAdvisor'dan Eskişehir Kentpark'a mükemmellik sertifikası!

Uluslararası gezi ve konaklama sitesi TripAdvisor, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in yapay plajlı Kentpark’a projesine Mükemmellik Sertifikası verdi. TripAdvisor, Eskişehir'e gelen turistlerin verdiği puanlarla bu karara vardı.

Polisan TURQUALITY sertifikası mı aldı Haberi

Polisan TURQUALITY sertifikası mı aldı

Polisan Kimya şirketi ile 50 yıl önce sanayiciliğe adım atan, Türkiye’nin öncü ve güçlü kuruluşu Polisan Holding, Ekonomi Bakanlığı tarafından TURQUALITY sertifikası almaya hak kazandı.

Polisan, ürünün tasarımından raftaki satışına kadar kaliteyi ve özeni tanımlayan TURQUALITY® işaretini almaya hak kazanırken, şirketin kurumsal yönetim, marka performansı, pazarlama performansı, tedarik zinciri performansı, bilgi teknolojileri gibi gerekli bütün performans kriterleri incelenerek ve uygun bulunarak destek kapsamına dahil edildi.

Erol Mizrahi: “TURQUALITY’nin “10 yılda 10 dünya markası” hedefindeki dünya markaları arasında yerimizi alacağız”

Polisan Holding CEO’su Erol Mizrahi, Polisan’ın TURQUALITY markaları arasında yerini almasıyla ilgili olarak, şunları söyledi:

“50 yıllık dolu dolu geçmişimizin, sağlam organizasyon ve teknolojik alt yapımızın, yoğun emek birikimimizin başarılı çıktılarını her gün görmeye başladık. Geçtiğimiz günlerde Ar-Ge merkezi olarak bugün de ‘Türk’ ve...