04 / 05 / 2024

polo mağaza Antalya Shemall Avm

polo mağaza Antalya Shemall Avm

Şıklık ve rahatlıktan ödün vermeyenlerin vazgeçilmez markası U.S. Polo Assn.Shemall Avm’ de 27 Şubat Çarşamba günü yeni mağazasını açtı. Shemall Avm’ de moda severleri yeni mağazasına bekliyor…

US Polo, Next Level AVM’de mağaza açtı!

JLL Türkiye'nin yönettiği, Ankara’nın gözde alışveriş merkezi Next Level AVM’de şimdi de US Polo mağazası kapılarını hizmete açtı.

Boyner, Agora AVM'de mağaza açtı!

Boyner yeni mağazasını Antalya Agora Alışveriş Merkezi'nde açtı. Boyner'in yeni mağaza konsepti büyük beğeni topladı. 

Boyner 7 yeni mağaza açacak!

Boyner, yeni konsepti Wepublic ile 1 ayda 10 bin kişilik günlük ziyaretçi sayısına ulaştı. İçindeki kaydırakla dikkat çeken Wepublic’te yatırım devam edecek. İstanbul’da 4, İzmir, Ankara ve Antalya’da birer mağaza açılacak. Yurt dışına açılım Avrupa’dan başlayacak.

Eyüp Sabri Tuncer Eskişehir ve Antalya'da mağaza açtı!

Ankara ve İstanbul'dan sonra Eskişehir'de, Espark Alışveriş Merkezi'nde mağazasını açan Türkiye'nin koku duayeni Eyüp Sabri Tuncer, mağaza zincirine Antalya'da üç mağaza daha ekledi.

Antalyaspor, Antalya Havalimanı'nda yeni mağaza açtı!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Antalya Havalimanı'nda mağaza açtı. Antalyaspor'un lisanslı ürünlerinin satışının havalimanının yanı sıra, Hasan Subaşı Tesisleri, Işıklar, Antalyaspor Mobil Karavan ve internet üzerinden de yapıldığı kaydedildi.

Altınbaş, Antalya ve İskenderun’da iki mağaza açtı!

Mücevherat sektöründe adından sıkça bahsettiren Altınbaş, Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Novada AVM’de ve İskenderun Park Forbes AVM’de iki yeni mağaza açtı. Altınbaş, Antalya’daki mağaza sayısını 7’ye, İskenderun’da ise 2’ye çıkardı.

TeknoSA 1 haftada 4 yeni mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin liderlerinden olan TeknoSA, 1 hafta içerisinde Aydın Nazilli, Antalya Manavgat, İstanbul Eyüp ve Ümraniye'de 4 mağaza açtı.

AVVA, ÖzdilekPark Antalya mağaza açıyor!

AVVA, ÖzdilekPark Antalya’da açacağı mağaza ile Türkiye’deki mağaza sayısını yükseltmeye devam ediyor. ÖzdilekPark Antalya mağazası ile birlikte Antalya’daki 2. mağazasına kavuşacak olan marka, 2016 yılında 17 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

Vatan Bilgisayar, Antalya’daki mağaza sayısını 5’e çıkardı!

Vatan Bilgisayar, Antalya’daki mağaza sayısını 5’e yükseltti. Mağaza yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen Vatan Bilgisayar’ın son mağazası Antalya Kepez Hiperstore’da hizmete girdi.

Tepe Home 3 yeni mağaza açacak!

Mobilya ve dekorasyon markası Tepe Home, bayilik kanalıyla büyümeye devam ediyor. Tepe Home, Ağustos ayı içerisinde Samsun, Antalya ve Bodrum’da 3 yeni mağaza açacak.

Bellona bu yıl 35 yeni mağaza açacak!

Bellona’nın geleneksel bayiler buluşması Antalya Rixos Otel’de yapıldı. Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, 2014’te Bellona için mağazalaşma atağına geçtiklerini ve 40 yeni mağaza açtıklarını söyledi.

Yurtbay Seramik Antalya'da mağaza açacak!

Yurtbay Seramik Antalya'da mağaza açacak. YURTBAY SERAMİK’in Antalya’daki iş ortağı As Acarlar Yapı Malzemeleri Ltd. Şti., 19 Aralık 2014-Cuma günü Antalya’nın en büyük seramik mağazasını açacak.

Fabiana Filippi Türkiye'de 5 mağaza açacak!

İtalya'nın 25 yıllık lüks kadın giyim markası Fabiana Filippi, Türkiye pazarına Ankara'dan girdi. Fabiana Filippi'nin sahibi Mario Filippi, İstanbul, İzmir ve Antalya'da 4 mağaza daha açacaklarını belirtti...

polo mağaza Antalya Shemall Avm Haberi

polo mağaza Antalya Shemall Avm

Şıklık ve rahatlıktan ödün vermeyenlerin vazgeçilmez markası U.S. Polo Assn.Shemall Avm’ de 27 Şubat Çarşamba günü yeni mağazasını açtı. Özgün bir tarzın öncülüğünü yapan U.S. Polo Assn., sezonunun moda trendlerini ,birbirinden farklı renk seçenekleri ile Shemall Avm’ de moda severler ile buluşturmaya devam ediyor. Atlı polo sporundan aldığı ilhamla, kaıdn, erkek ve çocuk giyiminin öncüsü U.S. Polo Assn., birbirinden şık yeni sezon ürünleriyle, Shemall Avm’ de moda severleri yeni mağazasına...