05 / 05 / 2024

Polonezköy bireysel başvuru kampanyası

Polonezköy bireysel başvuru kampanyası

172 yıllık tarihi ve doğasıyla 94’ten beri Tabiat Parkı olan Polonezköy’ün imara açılmak istenmesi tepki toplamaya devam ediyor. Çevre Kültür ve Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı, köy için kampanya başlattı...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Burs başvuru tarihleri belli oldu mu?

Öğrencilerin maddi desteğe ihtiyaç duyduğu bu dönemde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) burs başvuru tarihleri merakla bekleniyor. Üniversitelerin açılmasına kısa bir süre kala, İBB'nin burs programına başvurmak isteyen öğrenciler bu yılki başvuru tarihlerini büyük bir ilgiyle takip ediyorlar.

Yenişehir Evleri'nde başvurular başladı! THY ve Emlak Konut GYO projesi başvuru ekranı 2023!

'THY Emlak Konut Arnavutköy Projesi başvuru nasıl yapılır, ücreti ne kadar, ödeme planı nasıl?' sorularının yanıtları merakla araştırılıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Kırklareli Pehlivanköy son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Pehlivanköy projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona erecek...

TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuruları!

TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy 2020 başvuru şartları!

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Projeler için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Merkezefendi Kayaköy TOKİ başvuru tarihi ve şartları!

Merkezefendi Kayaköy TOKİ başvuru tarihi ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

Samsun Tekkeköy TOKİ başvuru tarihi!

Samsun Tekkeköy TOKİ başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 171 adet konut bulunuyor.

İmar barışına bireysel başvuru yapılabilir mi?

Geçtiğimiz günlerde yürürlüğe giren Yapı Kayıt Belgesi Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik gereğince imar barışına bireysel başvuru yapılabilir mi?

3. Havalimanı güvenlik görevlisi ilanına rekor başvuru!

İstanbul Yeni Havalimanı’nda istihdam edilecek 3 bin 500 güvenlik görevlisi ilanına, bugüne kadar güvenlikçi alımı için yapılmış en yüksek başvuru geldi ve rekor başvuru sayısı olarak kaydedildi. 

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru tarihleri 24 Temmuz-29 Eylül 2017 olarak belirlendi. Projede en düşük taksit bedeli 752,09 TL olarak belirlendi.

TOKİ Çankırı Merkez İnançköy son başvuru tarihi!

TOKİ Çankırı Merkez İnançköy son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projedeki konutların fiyatları 131 bin 878 lira ile 157 bin 315 arasında değişiyor.

TOKİ Çankırı Merkez İnançköy AGG başvuru dönemi başladı!

Çankırı Merkez İnaç Köy 571 Konut Projesi kapsamında Alt Gelir Grubu için TOKİ tarafından inşa ettirilmekte olan 363 konut için başvuru işlemleri bugün itibari ile başladı..

Kayseri Bünyan-Büyüktuzhisar başvuru işlemleri başladı!

Kayseri-Bünyan-Büyüktuzhisar Tarımköy Projesi kapsamında, İdare stoğunda bulunan 4 adet konut için başvuru işlemleri bugün başladı..

Polonezköy bireysel başvuru kampanyası Haberi

Polonezköy bireysel başvuru kampanyası

Polonezköy’ün imara açılmasına itiraz eden Çevre Kültür ve Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) önceki gün bireysel başvuru kampanyası başlattı. Çekül Vakfı’nın sitesinde yayımladığı örnek dilekçeyle İstanbul Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğü’ne giden vatandaşlar, Polonezköy’ün imara açılmasına itiraz etti. Kampanyayla birlikte iki günde 50’ye yakın kişinin İstanbul Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğü’ne bireysel başvuruda bulunduğu belirtildi. ÇEKÜL’ün başlattığı bireysel başvuru kampanyası için 19 Ocak tarihine kadar Beşiktaş Balmumcu’daki ÇEKÜL Evi’ne giderek imza verilebilir. Bu arada Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iletilmek üzere www.change.org sitesi üzerinden yapılan imza kampanyasına da beş bin kişi destek verdi.



BİREYSEL BAŞVURU CAYDIRICILIĞI ARTIRIR

Kampanya hakkında Taraf’a bilgi veren Çekül Vakfı yetkilisi Orman Mühendisi Emel Sarıgül, toplu olarak www.change.org’da yapılan imza kampanyasının yanı sıra Çevre ve Şehircilik İl...