18 / 05 / 2024

polonya ulaşım şirketi mpk iett metrobüs

polonya ulaşım şirketi mpk iett metrobüs

İETT yurt dışında örnek alınmaya ve danışmanlık yapmaya devam ediyor. Polonya’nın üçüncü büyük kenti olan Lodz’un toplu ulaşım şirketi MPK, İETT’yi ziyaret ederek İstanbul ulaşımı hakkında bilgi aldı.

Yolsan Ulaşım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Yolsan Ulaşım Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de Zeynep Özalp ve Okan Özalp ortaklığında kuruldu.

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi kuruldu!

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi Beykoz'da Necat Mert Özan ve Muhammet Emre Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Limited Ticaret Şirketi Arnavutköy’de  400  bin TL sermaye bedeli  Adem Aktaş tarafından kuruldu.

Atk Ulaşım Sistemleri İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atk Ulaşım Sistemleri İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Nizamettin Zorgül tarafından kuruldu.

Gnc Ulaşım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gnc Ulaşım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Orçun Genç ve Tutgu Genç ortaklığında kuruldu.

İçdaş Çelik Enerji Tersane Ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi açıldı!

İçdaş Çelik Enerji Tersane Ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi Beylikdüzü'nde 727 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Ünsal tarafından açıldı.

Mobility Ulaşım Sistemleri Test Ve Belgelendirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Mobility Ulaşım Sistemleri Test Ve Belgelendirme Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Doğan tarafından kuruldu.

Geçim Yapı Taahhüt Ve Ulaşım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geçim Yapı Taahhüt Ve Ulaşım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulalim Geçim tarafından kuruldu.

Elis Trafik Ve Ulaşım Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Elis Trafik Ve Ulaşım Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Bekdemir tarafından kuruldu. 

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Güler Kol tarafından kuruldu.

Alfiah Turizm Ulaşım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfiah Turizm Ulaşım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Çiğdem tarafından kuruldu.

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ups Way Pazarlama Turizm Otel İşletmeciliği Ulaşım İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!    

Ups Way Pazarlama Turizm Otel İşletmeciliği Ulaşım İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürşat Öngen ve Seifeldin G.M. Elhakim ortaklığında kuruldu.

polonya ulaşım şirketi mpk iett metrobüs Haberi

polonya ulaşım şirketi mpk iett metrobüs

İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci ile görüşen Polonya Heyeti özellikle metrobüs sistemi hakkında ayrıntılı bilgi alarak ülkelerinde sistemi uygulamak istediklerini söylediler. 

Ziyarete gelen ekiplerden bir diğeri ise Türk-Ürdün İş Konseyi Eş Başkanı ve Ürdün’ün Ticaret ve Sanayi Eski Bakanı, halen de Ürdün İşadamları Derneği Başkanlığını yürütmekte olan Senatör Hamdi Tabba’a oldu. Ürdün’ün başkenti Amman’da benzer bir metrobüs modeli geliştirmek istediklerini söyleyen Tabba’a, İETT’nin tecrübelerinden faydalanmak istediklerini belirtti. İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci ise “Ürdün bizim kardeşimizdir. Elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız” dedi.

Ziyaretin ardından metrobüslerde incelemelerde bulunan heyetler Kahveci’ye teşekkür etti. Hediyeleşmelerin ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla ziyaretler son...