23 / 07 / 2024

porland burç kupası 2014

porland burç kupası 2014

Burç sembollerinin özgün tarzı, Porland' ın tasarımcılarına ilham kaynağı oldu. Bu ilhamın neticesinde ortaya, rengarenk, esprili ve eğlenceli bir şekilde yeniden yorumlanan “Burç Kupaları” çıktı...

Burç İstanbul Beylikdüzü fiyatları!

Toplam 300 adet daireden meydana gelen Burç İstanbul projesi MHM Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Burç İstanbul Beylikdüzü fiyatları...

Burçkale İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Burçkale İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Ömer Faruk Ataş tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türk inşaat şirketleri gözünü Katar Dünya Kupası'na çevirdi!

Türk inşaat şirketleri, şimdilerde gözünü 5 yıl sonra yapılacak Dünya Kupası’na çevrildi.

Burçin Çelik gayrimenkul sektöründe ezber bozdu!

AVEB Proje ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Üyesi Burçin Çelik, AVEB Proje ve Danışmanlık Türk inşaat sektörünün stratejik bir çözüm ortağı oldu.

Porland, Kayseri’de mağaza açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Kayseri’de gördüğü yoğun ilgi üzerine ikinci mağazasını açtı.

Porland'dan yeni Tiles Koleksiyonu!

Porland’ın 2017 tasarımları arasında yer alan Tiles Koleksiyon'da Osmanlı - Türk kültürünü yansıtan ürünler yer alıyor. Koleksiyon üç farklı desende hazırlandı.

2022 Dünya Kupası projeleri için 500 milyar dolar harcanacak!

Katar'da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası projelerinin maliyetleri dudak uçuklattı. El-Emadi, "Stat dışında, otoyollar, havaalanları, limanlar ve hastaneler gibi birçok alana yatırımda bulunuluyor'' dedi.

Burçin Yıldıran Sezen, Aşçıoğlu'nun İş Geliştirme Direktörü oldu!

Aşçıoğlu Grubu’nda İş Geliştirme Direktörlüğü’ne Burçin Yıldıran Sezen getirildi. Sezen’in kariyerinde yerli ve yabancı firmalarda yöneticilik deneyimleri yer alıyor.

Porland, yeni sezon ürünlerini Paris’te görücüye çıkardı!

Türkiye Bilecik tesislerinde yılda yaklaşık 70 milyon adet üretiminin % 65’ini dört ana kıtada 30’dan fazla ülkede pazara sunan Porland, 20 - 24 Ocak’17 tarihleri arasında dünyaca ünlü markaların yer aldığı Maison & Objet Paris fuarına katıldı.

Türk müteahhitler dünya kupası hazırlıklarına talip!

Rusya, FIFA 2018 Dünya Kupası için 13 kentte 50 milyar doları aşan altyapı projeleri hedefliyor. Türk müteahhitleri çok sayıda inşaatı kapsayan bu projelerde yer almak üzere çalışmalara başladı.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Burç İstanbul Evleri fiyatlar!

Burç İstanbul Evleri fiyatları 979 bin TL'den başlıyor. 2+1 dairelerden oluşan Burç İstanbul projesi 2017'nin sonunda teslim edilecek...

Burç İstanbul nerede?

2017 yılı sonunda tamamlanması öngörülen Burç İstanbul projesi 300 daireden meydana geliyor. Peki Burç İstanbul nerede?

porland burç kupası 2014 Haberi

porland burç kupası 2014


Dünyanın sayılı porselen üreticileri arasında yerini alan Porland, porselen tasarımda stil oluşturan ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor.


Ateş, toprak, hava ve su grubu burçların tamamını kendi özellikleri doğrultusunda renklendiren ve her burcun özgün niteliklerini desenlerine yansıtan Burç Kupaları, formlarındaki kullanışlı yapısıyla da tasarım şıklığı sunuyor.


Kusursuz beyaz porselenin rengarenk süslendiği kupalar soğuk ve uzun kış gecelerinde içinizi ısıtacak ya da yoğun iş günlerinde sıcacık bir mola keyfi yaratacak… Kışın en sevilen lezzetleri bitki çayları, kahve, çikolata, salep… gibi sıcak içeceklerinizin, burcunuzu yansıtan bu kupalarda tadına doyamayacaksınız.


İster kendiniz için isterseniz sevdiklerinize hediye olarak alabileceğiniz burç kupalarında karakteristik özelliklerinizi keşfe çıkacak, astrolojinin sırlarını çözeceksiniz.


Porland mağazalarından ve online satış adresi shop.porland.com.tr adresinden temin edilebilecek Burç Kupaları, özel burç kartları hediyesi ile sizleri bekliyor. Porland Burç...