18 / 05 / 2024

Porland kayseri mağazası

Porland kayseri mağazası

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Kayseri’de gördüğü yoğun ilgi üzerine ikinci mağazasını açtı.

Carrefoursa 11 mağazasını Migros'a devretti!

Carrefoursa Kayseri'deki 11 mağazasının toplam 6.58 milyon liraya Migros'a devri için sözleşme imzalandığını açıkladı. 

Porland, Kayseri’de mağaza açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Kayseri’de gördüğü yoğun ilgi üzerine ikinci mağazasını açtı.

Mix Kayseri’nin 21’inci mağazası açıldı!

Anadolu’nun ilk butik yaşam merkezi Mix Kayseri’nin 21’inci mağazasının açılış kutlaması başladı. Relansman etkinliklerinde Merve Özbey ve Edis sahne aldı.

Porland iki mağaza daha açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile Türkiye’nin porselende lider markası Porland, zincir mağazalarına ‘’Porland Fabrika’’ konsepti ile iki yeni mağazasını daha ekledi.

İder Mobilya Kayseri'de ilk mağazasını açtı!

Sektördeki 28 yıllık deneyimi, yurt içi ve yurt dışındaki toplam 26 mağazasıyla kullanıcılarına ulaşan İder, Türkiye’de mobilya sektörünün kalbinin attığı Kayseri’de ilk mağazasını açtı.

Porland 23. mağazasını Vialand AVM'de açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük porselen üreticilerinden olan Porland, perakendecilikte de yatırımlarını sürdürüyor.Firma, 23’üncü mağazasını önceki gün Vialand Alışveriş Merkezi’nde açtı.

Porland Mağazası, yarın Prime Mall AVM’de kapılarını açıyor!

Bin 740 metrekare alanda, hem ev hem de gastronomi müşterilerine hitap eden Porland Mağazası, 13 Eylül’de Prime Mall AVM’de kapılarını açıyor. Üstelik açılışa özel 13 – 14 Eylül’de tüm ürünlerde yüzde 50 indirim...

Teknosa, 285'nci mağazasını Kayseri Garaj AVM'de açtı!

Türkiye'nin teknoloji mağazalarının başında gelen Teknosa, 285. mağazasını, Kayseri Garaj AVM'de hizmete açtı...

Teknosa, 285. mağazasını Kayseri Garaj AVM’de açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin parlayan yıldızı Teknosa, 285. mağazasını Kayseri Garaj AVM’de açtı. “Herkes İçin Teknoloji” diyen Teknosa, bu felsefe doğrultusunda mağaza sayısını artırmaya devam ediyor

Makro Kayseri'de 20. mağazasını açtı!

Makro, Samsun ve Bolu açılışlarından sonra, 20. mağazasını Kayseri'de açtı...

Prada, İstanbul'daki 2. mağazasını İstinye Park'ta açıyor!

Milan, 6 Aralık 2010- Lüks ürünler segmentinde dünyanın lider markaları arasında yer alan Prada,  ikinci monobrand mağazasını lüks ve sofistike alışverişin adresi olan İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde açıyor.

H&M, Türkiye'deki 2. mağazasını İstinyepark'ta açtı!

Bugün, binlerce modasever, H&M"in Türkiye"deki ikinci mağazasının açılışı için İstinyePark"ta bir araya geldi. H&M bir kez daha moda ve kaliteyi en iyi fiyatlarla modaseverlerle buluşturacağı bir mağaza açtı

Nihan Buruk Nişantaşı'nda 3. mağazasını açtı!

Eski futbolcu Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk, Çukurcuma ve Alaçatı'nın ardından kendi adını taşıyan üçüncü mağazasını Nişantaşı'nda açtı. Açılışa Okan Buruk'un yakın arkadaşları Emre Belözoğlu ve Arda

Porland kayseri mağazası Haberi

Porland kayseri mağazası

Porland, Kayseri’deki 2. Mağazasını Açtı



Porland, Kayseri’de BYZ Garage AVM’den sonra Forum Kayseri AVM’de açtığı bin 425 metrekare alana sahip yeni mağazası ile perakendede büyümeyi sürdürüyor.


Porland Fabrika konseptinde açılan mağazada; günlük kullanım ve özel davet sofralarının yanı sıra her türlü ikramda kullanılmak üzere çeşit çeşit porselen takımlar, cam ve çelik ürünler, mutfak araç gereçleri ile tekstil ürünleri, banyo takımları, ev ve ofis aksesuarları, her zevke ve bütçeye uygun hediyelik ürünler bulunuyor. Porland Fabrika mağazada, ev kullanıcılarının yanı sıra horeca kesimi için ayrıcalıklı ürün seçenekleri yer alıyor.


Porland, dekorasyon trendlerine yön veren tasarımları, ürün çeşitliliği, ödeme koşulları, avantajlı alışveriş fırsatları, satış ve satış sonrası servis anlayışı, güler yüzlü personeli ve keyifli ortamı ile Türkiye'de 26 farklı noktada zincir mağazaları ve pek çok...