15 / 05 / 2024

Porselen Karo seramik

Porselen Karo seramik

Kamusal alanlardan konut iç mekanlarına kadar farklı ölçeklerdeki mimari ve iç mimari projelere sınırsız tasarım özgürlüğü getiren porselen karolar ile tüm açık alanlar iç mekanlar kadar estetik görünüme sahip…

Anneler Günü'ne özel porselen ve seramik çeşitleri yüzde 30 indirime girdi! 4 parça kahve takımı 97 TL'ye düştü!

Migros'ta 147 adet porselen ve seramik çeşitleri yüzde 30 indirime girdi. Peki, Migros'ta kampanyalı ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte 14 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Graniser Seramik 1 milyar TL ciroya koşuyor!

Seramik karo üreticisi Graniser Seramik, 240 milyon TL ciroyla sektörün önde gelen oyuncularından biri. Graniser Seramik şu sıralar 1 milyar TL ciroya koşuyor.

Uluslararası Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı açıldı!

Sofra ve mutfak eşyaları, dekoratif ev aksesuarları ve hediyelik eşyalar, elektrikli ev aletleri, cam, porselen ve seramik gruplarından oluşmak üzere 60 bin yeni ürün, Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuarda ilk kez görücüye çıktı.

Villeroy&Boch'tan zemine soluk aldıran karolar!

Villeroy&Boch dış mekanlar için karo serileri geliştirdi. Porselen karo serileri, tasarımı özgürleştiriyor.

Decovita Seramik, Bozüyük OSB'de üretime başladı!

Decovita Seramik, son teknolojiyle kurulan fabrikasıyla birlikte ithalat yapan firmadan üretici firma konumuna geçti. Decovita Seramik, doğal taş desenlerini özel tekniklerle sırlı porselen seramiklerin üzerine basarak kaliteli ürünler sunuyor.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

NG Kütahya Seramik'ten Sapanca'ya 450 odalı otel!

Seramik ve porselen üretimiyle öne çıkan NG Kütahya Seramik, farklı iş alanlarında da büyüyor. Bu alanlardan biri de turizm.İki oteli bulunan ve İstanbul’da inşaatı süren otel projesi için Marriott’la anlaşan grup, dördüncü otelini de Sapanca’da açma planı yapıyor.

Eczacıbaşı, Türkiye’deki karo üretimini tek merkezde topluyor!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, Tuzla’daki karo seramik tesislerini ise lojistik merkezine dönüştürecek.

VitrA, zengin koleksiyonunu Cersaie’de sergiledi!

VitrA, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO karo seramik koleksiyonunu, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de sergiledi.

Güral Porselen'den sofraları aydınlatan Güral Home tencere seti!

Sofra sanatında Türkiye’nin öncü firmalarından Güral Porselen, Güral Home seramik tencere setleriyle mutfağınızı aydınlatacak. 7 parçadan oluşan seride 3 farklı renk seçeneği bulunuyor.

Villeroy&Boch’un Metallic Illusion serisi ferah alanlar için ideal!

Paslı görünüm, modern iç mimaride ve heykellerde sıkça kullanılıyor. Bu malzeme, tipik rengi ve yapısıyla eşsiz bir cazibeye sahip. Villeroy&Boch’un yeni porselen karo serisi Metallic Illusion, bu tasarım fikrinden ilham alınarak tasarlandı.

Termo Teknik'ten kombi alana seramik tencere seti hediye!

Termo Teknik, Ramazan ayına geleneksel kampanyası ile giriyor. Termo Teknik LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi, Ramazan ayına Güral Porselen’den 7 parça seramik tencere seti hediyeli.

Seranit Grup XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödül aldı!

Seranit Grup, Aquanit, Duostone ve Seravista Porselen Basamak ürünleriyle katıldığı XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödülle döndü.

Porselen Karo seramik Haberi

Porselen Karo seramik

Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği’nden (SERKAP) yapılan açıklamaya göre, çatlamaya ve kırılmaya karşı yüksek dayanıklılık gösteren porselen karolar, dış mekan zemin kaplamalarında da ilk tercih oluyor.

Mimarlar ve iç mimarlar tarafından iç mekan tasarımlarında sıklıkla kullanılan porselen karolar, doğal taş, ahşap, beton ve mermer görünümleriyle dış mekanlar için de farklı tasarım seçenekleri sunuyor. Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği (SERKAP) porselen karoların, doğal görünümlü modellerinin yanı sıra, kalın ve dayanıklı olmalarıyla bahçe, teras, balkon, iş yerleri, ağır malzemelerin taşındığı mekanlar, giriş rampaları, otopark ve garajların zemin kaplamalarında oldukça sık tercih edildiğini belirtiyor. Kaymazlık ve ekonomik olma özelliklerinin yanı sıra uzun ömürlü kullanım sağlayan porselen karolar, zengin renk, desen ve doku seçenekleri sunuyor.

Doğal taş, ahşap, beton ve mermerin doğallığının seramiğe nakış gibi...