29 / 04 / 2024

Villeroy&Boch’un Metallic Illusion serisi ferah alanlar için ideal!

Villeroy&Boch’un Metallic Illusion serisi ferah alanlar için ideal!

Paslı görünüm, modern iç mimaride ve heykellerde sıkça kullanılıyor. Bu malzeme, tipik rengi ve yapısıyla eşsiz bir cazibeye sahip. Villeroy&Boch’un yeni porselen karo serisi Metallic Illusion, bu tasarım fikrinden ilham alınarak tasarlandı.



Paslı görünüm, modern iç mimaride ve heykellerde sıkça kullanılıyor. Bu malzeme, tipik rengi ve yapısıyla eşsiz bir cazibeye sahip. Villeroy&Boch’un yeni porselen karo serisi Metallic Illusion, bu tasarım fikrinden ilham alınarak tasarlandı: sanki çok zaman geçmişçesine; betondan esinlenilen yüzey üzerine pas renkleri ekleniyor. Sonuç ise metalik efektli kullanılmış etkisi… Geniş format karolar, loft tarzı mekanlar veya endüstriyel stille dekore edilmiş ferah alanlar için çok ideal. 


60X60cm, 60X120cm ve 30X120cm ebatlar içeren Metallic Illusion serisindeki karolar mat veya dokulu bir şekilde cilanmış olarak sunuluyor. Açık gri, orta gri, antrasit ve beyaz renkler içeriyor. Karo yüzeyindeki paslı görünüm, renge göre, zarif veya daha zıt bir etki yaratıyor. 


Seri ayrıca tüm renklerde 30X30cm olarak bağlanmış 3,3X10cm mozaikler de sunuyor. Mozaikler özellikle zemin seviyesindeki duşlar için uygun olurken; süpürgelikler duvar ile estetik bir bağlantı kuruyor. 


Metallic Illusion serisi özel yaşam alanları ve kamu alanları için ideal… Özellikle 60X120cm boyutundaki karolar yaşam alanlarında ferah bir etki yaratmak için kullanılabiliyor. Mat bitişli karolar R9 kaymazlık özelliği içerirken; mağazalar, ofisler, oteller ve restoranlar için iyi bir alternatif olarak öne çıkıyor. 



Geri Dön