13 / 05 / 2024

Port Kazıklı daire fiyatları

Port Kazıklı daire fiyatları

Protek Proje'den Ado Enerji'ye geçen Muğla Port Kazıklı projesi otel, konut ve de marinadan meydana gelecek. Projede inşaat çalışmalarının onayla birlikte yakında başlaması planlanıyor.

Daire büyüklüğüne göre otopark şartı geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliği'nde son hazırlık aşamaları tamamlandı. Ay sonunda yürürlüğe girecek yönetmelikte daire büyüklüğüne göre otopark yapılması zorunlu olacak. 

Avcılar’daki yer kayması böyle engellenecek!

İstanbul Avcılar'daki Ambarlı Mahallesi’nde yıllardan bu yana görülen yer kayması sorununun çözümü için fore kazıklı önlem projesi uygulanıyor.

Daire fiyatlarının artması mı mantıklı yoksa düşmesi mi?

Daire fiyatlarının artması mı mantıklı yoksa düşmesi mi? Eğer daha az kazanmaya hatta mesken meselesini temel bir ihtiyaç görerek millet lehine basitleştirmeye ve sadeleştirmeye varsanız projeleri hep birlikte üretelim...

Martı Projesi inşaat alanındaki eserlere kazıklı koruma!

Kabataş'ta Martı Projesi kapsamında inşaat alanı içinde kalan çeşme, türbe ve tarihi çınar ağacı kazıklı ada yöntemiyle yerleri değiştirilmeden korunacak.

Babacan Port Royal Konutları daire fiyatları!

Babacan Port Royal Konutları daire fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Babacan Port Royal projesi Babacan Yapı imzası taşıyor...

Babacan Port Royal'da fiyatlar 239 bin TL'den başlıyor!

Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilen Babacan Port Royal projesinde daire fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olmak mümkün..

Bebek Aşiyan Kazıklı Sahil Yolu projesinde son durum!

İstanbul'da yapımına başlanılan Bebek- Aşiyan Kazıklı sahil yolu projesindeki çalışmalar tartışmalara neden oldu. Proje kapsamında Bebek sahiline ek kazıklı yol gelecek.

Port Royal Babacan satılık daire!

Peşinde yüzde 15 indirimin yapıldığı Küçükçekmece Babacan Port Royal projesinde daireler Mart 2019'da teslim edilecek. Port Royal Babacan satılık daire fiyatları 249 bin TL'den başlıyor.

Babacan Port Royal Konutları ev fiyatları!

Babacan Yapı tarafından İstanbul Sefaköy'de hayata geçirilen Babacan Port Royal projesinde daire fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor...

Babacan Port Royal Sefaköy ödeme seçenekleri!

Babacan Holding tarafından hayata geçirilen Babacan Port Royal projesinde daire fiyatları 263 bin 124 TL'den başlıyor. İşte Babacan Port Royal Sefaköy ödeme seçenekleri...

Babacan Port Royal Projesi konut fiyatları!

Babacan Port Royal Projesi daire satış fiyatları 263 bin 124 TL'den başlıyor. Babacan Holding tarafından hayata geçirilen projede daireler 2019 yılında teslim edilecek...

Babacan Port Royal Projesi daire satış fiyatları!

Babacan Port Royal projesi 1+0'dan 3+1' kadar konut seçenekleri ile İstanbul Sefaköy'de hayata geçirildi. Fiyatların 263 bin 124 TL'den başladığı projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Bebek Aşiyan Kazıklı Sahil Yolu projesinde çalışmalar başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Bebek Aşiyan Kazıklı Sahil Yolu doldurmada çalışmalara başladı. Proje kapsamında 143 araçlık otopark da yer alıyor.

Port Kazıklı daire fiyatları Haberi

Port Kazıklı daire fiyatları


Protek Proje tarafından tasarlanan ve inşaat çalışmalarına başlanması planlanan Port Kazıklı projesini 2010 yılında Protek Proje bıraktı ve proje Ado Enerji'ye geçti. 


Muğla İli, Milas İlçesi, Kazıklı Mevkii'nde yer alan Port Kazıklı projesi toplam 210 bin metrekare arsa üzerinde yapılacak. Projenin toplam inşaat alanı 87 bin metrekare olarak belirlendi. 


Port Kazıklı projesi konut ve otelle birlikte karma proje olarak tasarlandı. Port Kazıklı'da 334 adet konut, 5 otel bloğu ve 5 restoran yer alacak. 


Denize sıfır konumda hayata geçirilecek Port Kazıklı projesinde inşaat çalışmaları henüz başlamadı. Net alanı 210 bin metrekare olan Port Kazıklı'da çalışmaların onayla birlikte başlaması planlanıyor. 


Toplam konut alanı 45 bin 860 metrekare olarak belirlenen Port Kazıklı projesinde otel alanı ise 19 bin 819 metrekare. 560 yataklı otelden meydana gelen Port...