27 / 04 / 2024

Porta Vadi lansman fiyatları

Porta Vadi lansman fiyatları

2005 yılında Zekeriyaköy’de Doğa Evleri projesini ve 2011 yılında ise Hasdal’da yer alan Finanskent projesini hayata geçiren Tümyapı, İstanbul’un yeni gözdelerinden olan Kağıthane Cendere Caddesi’ndki Porta Vadi projesini görücüye çıkardı.

Vadi Manzara Evleri 4. Etap'ta lansmana özel yüzde 24 indirim! 2 bin 760 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Vadi Manzara Evleri projesinin 4. etabı satışa çıkarıldı. Lansman dönemine özel olarak yüzde 24 indirim yapılan projenin teslimleri 18 ay sonra gerçekleştirilecek.

Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Yeni Proje

Portaş Dikmen Vadi Konutlar, Ankara ili Çankaya ilçesi Dikmen semtinde Portaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Peki Portaş Dikmen Vadi Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Portaş Dikmen Vadi Konutları ile ilgili detaylar...

Natura Vadi satışa çıktı! Yüzde 10 + yüzde 10 lansman indirimi!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Natura Vadi projesinde satışlar başladı. Projede lansman dönemine özel olarak yüzde 10 + yüzde 10 lansman indirimi sağlanıyor.

Kağıthane Porta Vadi Gurme CarrefourSA açıldı!

Porta Vadi Gurme CarrefourSA, CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Şenol Arpacı'nın katılımıyla açıldı.

Sinpaş Yalı Vadi Evleri'nde ön talep başladı!

Marina Ankara’nın “Yalı Vadi Evleri” lansman fırsatlarıyla ön satışa çıktı. Suya sıfır konumu, sayısız sosyal donatıları ve geniş balkonlu yaşamıyla öne çıkan Sinpaş Yalı Vadi Evleri sınırlı sayıda üniteleriyle Ankara’da yalı keyfini sürmek isteyenleri bekliyor.

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı!

Sinpaş Marina Ankara'nın yeni etabı olan Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı. Projeden konut sahibi olmak isteyenler lansman avantajlarından yararlanabiliyor.

Porta Vadi'nin yüzde 80'i satıldı!

Tümyapı imzası ile Kağıthane Cendere Caddesi’nde inşa edilen Porta Vadi projesinin yüzde 80'i satıldı. Projede teslimler 2019 Mayıs'ta yapılacak..

Tüm Yapı Porta Vadi konut fiyatları 2018!

"Belgrat ormanına komşu nefes alan bir proje‎" sloganıyla basına tanıtılan Porta Vadi projesinde teslimler Aralık 2018 tarihinde yapılacak..

Porta Vadi : Belgrat ormanına komşu nefes alan bir proje‎!

165 milyon TL yatırım değerine sahip Porta Vadi, Tüm Yapı imzasıyla yükseliyor. Aralık 2018 tarihinde teslim edilecek olan Porta Vadi projesinde peşin alımlarda yüzde 25 indirim ve şirket bünyesinde 36 ay vade seçeneği sunuluyor. 

Porta Vadi Tüm Yapı fiyat aralığı!

Porta Vadi projesinde “0” peşinat ve “0” faiz fırsatı sunuluyor. Porta Vadi Tüm Yapı fiyat aralığı kapsamında projede daireler 900 bin TL ila 3 milyon TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor...

Kağıthane Porta Vadi fiyat bilgisi 2018!

Kağıthane Porta Vadi fiyat bilgisi 2018 kapsamında projede fiyatlar 900 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri bulunuyor...

Tüm Yapı Cendere Porta Vadi fiyat 2018!

Toplam 76 adet rezidans daire, 166 adet ofis ve 20 adet mağazadan meydana gelen  Cendere Porta Vadi projesi Cendere Caddesi üzerinde inşa ediliyor.  İşte Tüm Yapı Cendere Porta Vadi fiyat 2018...

Porta Vadi Evleri teslim tarihi!

Konutların metrekare birim fiyatının 12 bin TL'den başladığı Porta Vadi projesi Tüm Yapı tarafından inşa ediliyor. Porta Vadi Evleri teslim tarihi ne zaman?

Porta Vadi lansman fiyatları Haberi

Porta Vadi lansman fiyatları

Herkes için nezih bir yaşam alanı yaratabilme arzusu ile gayrimenkul sektörüne giren Tümyapı, başarı ile hayata geçirilen ve yoğun ilgi gören Doğa Evleri ve Finanskent projelerinin ardından Ocak 2017’de inşasına başladığı Porta Vadi projesinin lansmanını gerçekleştirdi. Bugün Four Seasons Bosphorus'ta gerçekleştirilen toplantıya Tümyapı Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Savcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Ruşen Mete Akyüz, Şenol Kaya ve Uygar Kahaoğlu katıldı. Projede 76 konut, 166 ofis ve 20 mağaza bulunuyor. 

34 dönüm arsa üzerinde 165 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Porta Vadi projesinde farklı büyüklüklerdeki ofis ve mağazaların yanında, 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. 2018 yılının sonunda teslim edilecek olan Porta Vadi projesinde metrekareleri 95’den 310’a kadar ulaşan konutların fiyatları da 900 bin TL ile 3 milyon TL arasında...