04 / 05 / 2024

portakal çiçegi residence ankara

portakal çiçegi residence ankara

Portakal Çiçeği Residence'ın Haziran 2011'de teslim edilmesi planlanıyor

Topkapı Seyr-i İstanbul Residence!

Dairelerin 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul'un Avrupa yakasında Cevizlibağ'da bulunuyor. Topkapı Seyr-i İstanbul Residence projesi toplam 500 adet bağımsız birim bulunuyor.

Kartal Mai Residence'da 2.blok teslimleri Eylül 2015'te!

FerYapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da düğün kampanyası başlattı. Projenin 1. blokunda teslimler yapıldı. 2. bloku ise Eylül 2015'te teslim edilecek.

Fer Yapı Mai Residence'da teslimler Eylül'de!

Fer Yapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da 'Ramazan' kampanyası başlattı. Buna göre yüzde 25'lik peşinat Temmuz 2016'da ödenebiliyor, yüzde 75'i ise banka kredisiyle ödemek mümkün.

Fer Yapı Mai Residence'da peşinatı erteledi!

Fer Yapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da 'Ramazan' kampanyası başlattı. Buna göre yüzde 25'lik peşinat Temmuz 2016'da ödenirken, yüzde 75'i ise banka kredisiyle ödenebiliyor.

2004 yılında Elysium Residence satışa sunulmuş!

2004 yılında Ofton İnşaat'ın Şişli - Bomonti'de inşa edeceği Elysium Residence satışa sunulmuş. Toplam 234 dairenin bulunduğu site, Şişli'de 5 bin metrekarelik bir alanda kurulacakmış.

Mai Residence’tan peşinat ötelemeli Ramazan kampanyası!

FerYapı, Kartal’da inşa ettiği Mai Residence’da karlı yatırım yapmak isteyenlerin karşısına bu kez ‘Ramazan’ kampanyasıyla çıkıyor. FerYapı, Ramazan’da Mai’den daire almak isteyen yatırımcılara peşinat öteleme imkanı sunuyor.

2001 yılında 7000A Residence satışa sunulmuş!

2001 yılında Ant Yapı'nın Ataşehir'de 10 bin metrekare alanda inşa edeceği 7000A Residence satışa sunulmuş. 2 daire seçeneğinin bulunduğu 7000A Residence konut projesinde 140 daire yer alacakmış.

Elysium Art Şişli Residence'ta teslimler 2016'nın üçüncü çeyreğinde!

Ofton İnşaat, Elysium Art Şişli Projesi’nin yüzde 60’ını sattı. Şehir ve Boğaz manzarasını bir arada sunan Elysium Art Şişli’de hayatın 2016’nın üçüncü çeyreğinde başlaması hedefleniyor.

Mirage Residence Güneşli telefon!

Mirage Residence Güneşli telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi. Satış sürecinin devam ettiği Mirage Residence Güneşli projesinde lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Antasya Residence Ümraniye'de Ekim teslim daireler! 400 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 400 bin TL'den başlangıç gösterdiği Antasya Residence Ümraniye projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Elit Yapı Beytepe'de butik residence projesine başlıyor!

Geçen yıl Ankara'ya Beytepe'deki Elit Royal Residence'ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı. Elit Royal Residence ile Başkent'i "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, Beytepe'de butik residence projesine başlı

Kartal Mai Residence 2'nci blok teslimleri Eylül'de!

FERYAPI İstanbul'un gelişim potansiyeli yüksek bölgelerinden Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da birinci blok teslimlerine başladı. Geliştirdiği finansal çeşitlilik modelleriyle dikkat çeken FerYapı, ikinci blok teslimlerini Eylül'de gerçekleştirecek.

Ümraniye Antasya Residence'ta teslimler Ekim'de!

Ant Yapı'nın İstanbul Ümraniye inşa ettiği Antasya Residence projesinde teslimlerin ekim ayında yapılması planlanıyor. Proje inşaatında son kat olan 45'inci kata ulaşıldı.

portakal çiçegi residence ankara Haberi

portakal çiçegi residence ankara

Portakal Çiçeği Vadisi'nde yer alan arsa 5 bin 913 metrekaredir. İnşa edilmekte olan Residence ise, arsanın 3bin 750 metrekaresini kapsamakta. 

Portakal Çiçeği Residence'ın toplam kapalı alanı 40bin 380 metrekare olup, bunun 19bin 500 metrekaresi mesken olarak kullanım ruhsatına açılmış.

Partakal Çiçeği Gayrimenkul İnşaat tarafından inşa edilen Portakal Çiçeği Residence'ta fiyatlar 240 bin dolar ile 1.5 milyon dolar arasında değişiyor. Mimimum yüzde 25 peşinatla 24 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. Teslimlerin Haziran 2011'de yapılması planlanıyor.

Portakal Çiçeği Vadisi, imar planında tamamen bir kentsel park olarak tanımlanmış olup, üst kotlarının çevre düzenlenmesi tamamlanmış. Alt bölümün peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları ise, bu yeşil alan içinde yer alan Portakal Çiçeği Residence yapımının tamamlanması ile eş zamanlı olarak planlanmış.

Portakal Çiçeği Residence, Ankara'nın merkezinde bulunan...