05 / 05 / 2024

portatif

portatif

Bosch, çok amaçlı yeni portatif güvenlik kamerasını tanıttı. Birçok özelliği bünyesinde barındıran akıllı kamerasıyla güvenliğinizi sağlarken, hayatınızı da kolaylaştıracaksınız.

ŞOK’ta 3 parça meşrubat bardağı 49,95 TL’ye, portatif ocak 399 TL’ye, çocuk salıncağı 250 TL’ye düştü!

ŞOK Market, indirimli ürünlerin 1 Ağustos’a kadar satışta olacağını duyurdu. Bu doğrultuda, 3 parça meşrubat bardağı 49,95 TL’ye, portatif ocak 399 TL’ye, çocuk salıncağı 250 TL’ye düştü. İşte 31 Temmuz Pazartesi ŞOK fiyat listesi...

TULİP projesi kapsamında portatif ağıllar ve ahırlar hibe ediliyor! İşte proje detayları!

TULIP Projesi hayvancılık yetiştiriciliği yapan kimseleri ilgilendiren bir haberle öne çıktı. Söz konusu olan proje kapsamında düzenlenecek olan Küçükbaş Portatif Çadır Ağıl Projesi hakkında bilgilendirme toplantıları gerçekleştirilecek.

Airfel klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Airfel, split,duvar ve portatif klimalar dahil olmak üzere çeşitli klima sistemleri üreten bir Türk şirketidir. Airfel klimaları enerji tasarruflu, güvenilir ve dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Peki Airfel klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Bosch’tan güvenliğinizi arttıracak ürün: Portatif güvenlik kamerası

Bosch, çok amaçlı yeni portatif güvenlik kamerasını tanıttı. Birçok özelliği bünyesinde barındıran akıllı kamerasıyla güvenliğinizi sağlarken, hayatınızı da kolaylaştıracaksınız.

IKEA portatif evler, Beazley Tasarım Ödülü'nü aldı!

Beazley Tasarım Ödülleri,altı farklı kategoride dikkat çekici tasarımlarına veriliyor. IKEA'nın mülteciler için geliştirdiği portatif evler Beazley Tasarım Ödülü'nü aldı.

TOKİ, Suriye sınırına 700 kilometrelik duvar örecek!

Türkiye’nin 911 kilometrelik Suriye sınırına güvenlik duvarı projesi hızlandı. TOKİ Başkanı Ergun “5 ayda tamamlayacağız. Sınır duvarı, genişliği 2, yüksekliği 3 metre portatif bloklardan olacak” dedi.

TSK'dan Anıtkabir'e yapılan oyun parkı açıklaması!

Genelkurmay Başkanlığından, Anıtkabir Bakım Onarım Restorasyon Kurulu'nun olağanüstü toplanarak Anıtkabir'deki portatif oyun alanının kaldırılmasına oy birliğiyle karar verdiği belirtildi.

Kış aylarında jeneratör satışları yüzde 100 artıyor!

Kış aylarında soğuk hava ve şiddetli rüzgâr nedeniyle Türkiye’nin birçok bölgesinde yaşanan elektrik kesintileri artıyor. Jeneratöre en çok ihtiyaç duyulan kış dönemlerinde portatif jeneratör satışları da yüzde 100 oranında artış gösterebiliyor.

Türk tasarımcıdan portatif sığınaklar!

Türk tasarımcı Hakan Gürsu’nun kurduğu Designnobis firması, doğal afetlerden etkilenenler için portatif sığınaklar üretmeye başladı. Dış etkenlere karşı korunaklı sığanaklar afetzedelere umut olacak. İşte ayrıntılar...

Selimiye Camisi'nin girişine engelli vatandaşlar için portatif rampa kuruldu!

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Selimiye Camisi'nin, avlusundaki merdivenler ile girişine, engelli vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak için portatif rampa kuruldu.

İzmir'e portatif tribünlü stat mı yapılacak?

Seçim döneminde vadettiği iki stadı yapamayan Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 'nun, Karşıyaka Belediyesi' nin gösterdiği mera alanına portatif tribünlü stat yapma önerisi şaşkınlıkla karşılandı.

1965 yılında Türkiye'de ilk defa portatif kamp evleri satışa çıkarılmış!

1965 yılında Türkiye'de ilk defa portatif kamp evleri satışa çıkarılmış. Kavak ağacından iki büyüklükte yapılan evler 3 bin 500 ile 2 bin 750 liraya satılıyormuş.

Enerji tasarruflu ısıtıcılar hem evi hem cebi ısıtıyor!

Soğuk havalarla birlikte ev elektroniğinin önemli bir parçası olan ısıtıcılar piyasaya çıktı. Evinize şıklık katan portatif ısıtıcılar enerji tasarrufuyla evinizi de cebinizi de ısıtıyor.

portatif Haberi

portatif

Bosch, yeni Smart Home Eyes İç Mekan Kamerası II’yi tanıttı. Akıllı hareket algılama sayesinde, çok ödüllü yeni Smart Home Eyes İç Mekan Kamerası II, insanları diğer hareketlerden ayırıyor ve davetsiz misafirleri güvenilir bir şekilde caydırmak için yüksek sesli dahili alarm sirenini çalıyor. Aynı anda bağlı bulunduğu akıllı cep telefonuna bildirim göndererek, olay yerinden Full HD canlı video akışı sağlıyor.

Mahremiyet koşulları da göz önüne alınarak tasarlanan kameranın lensi muhafazasına itilerek saklanabiliyor. Kamera kafasına basit bir dokunuşla veya akıllı telefon uygulamasında bir tıkla, lensi anında gizleyebiliyorsunuz. 

Bosch'un yeni Smart Home Eyes İç Mekan Kamerası II, çok çeşitli başka kullanımlar da sunarak evinizde daha fazla güvenlik ve kolaylık sağlar.

Peki, yeni Smart Home Eyes İç Mekan Kamerası II’nin özellikleri neler?

DEPOLAMA ÖZELLİKLERİ:

Kliplerin erişim korumalı...