01 / 05 / 2024

portföy yönetim hizmeti

portföy yönetim hizmeti

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Metro Portföy Yönetimi A.Ş.'den portföy yönetim hizmeti alacak...

Emre Bayar, Koray GYO Yatırımcı İlişkileri ve Portföy Yönetim Müdürü oldu!

Koray GYO'nun Yönetim Kurulunun 28 Haziran 2021 tarihli kararıyla, Emre Bayar'ın Koray GYO Yatırımcı İlişkileri ve Portföy Yönetim Müdürü olarak atanmasına karar verildi.

Ali Ercan, SKY Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

SKY Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş.'nin 2 Haziran 2021 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla görev dağılımı yapıldı. 

Re-Pie Portföy, portföy büyüklüğünü 4 milyar TL'ye yükseltecek!

Türkiye’nin bankacılık dışı en büyük portföy yönetim şirketi olan Re-Pie Portföy, 2021 yılı içerisinde enerji, gıda ve teknoloji sektörlerinde yapacağı yeni yatırımlarla portföy büyüklüğünü 2.4 milyar TL’den 4 milyar TL seviyesine yükseltmeyi planlıyor. 

Akiş GYO, Kıymet-i Harbiye Yönetim Danışmanlık ile anlaştı!

Akiş GYO, danışmanlık hizmeti alınacak şirketi Kıymet-i Harbiye Yönetim Danışmanlık ve Ticaret A.Ş. olarak belirledi...

Aura Portföy Yönetimi 2020 değerleme şirketini seçti!

Aura Portföy Yönetimi A.Ş. Konut Alfa Katılım Gayrimenkul Yatırım Fonu, 2020'de değerleme hizmeti almak için değerleme kuruluşu TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile sözleşme imzaladı...

Gayrimenkul yatırımcıları mülk yönetim hizmeti ile çare arıyor!

Kira getirisi için gayrimenkul satın alan yatırımcılar kiracılarla ilgili birçok sorunla uğraşmaktan artık bıkmış durumda. Zamanı olmayan bu yatırımcılar ise çözümü az sayıda profesyonel yönetim hizmeti veren mülk yöneticilerinde arıyor...

Avrasya GYO, Metro Portföy Yönetimi'nden hizmet alacak!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Metro Portföy Yönetimi A.Ş.'den portföy yönetim hizmeti alacak...

Tepe Emlak Yatırım, Çankaya’da 365 AVM’yi portföyüne ekledi!

Ankara ve İstanbul’da öncü alışveriş merkelerinin yönetim ve kiralamasını yürüten Tepe Emlak Yatırım, Ankara Çankaya’da 365 AVM’yi portföyüne ekledi.

Varlık Fonu’na gayrimenkul portföy yönetimiyle değer katılabilir!

Varlık Fonu’na devredilen gayrimenkullerin yönetimi için gayrimenkul portföy yönetim şirketlerinin devreye girebileceğini söyleyen Oğuz Kösebay, “Bu sayede fondaki gayrimenkullerin profesyonel yönetim ve denetim ile verimli hale gelmesi ve atıl duran nakitin değerlenmesi sağlanabilir” dedi.

RE-PIE Portföy, gayrimenkulde 5 fonla ihraç izni aldı!

Gayrimenkul yatırım fonu sektörüne altı fonla dahil olan RE-PIE Gayrimenkul Portföy Yönetim Şirketi, 2-3 milyar liralık büyüklüğe erişmeyi planlıyor.

Hazım Ellialtı, Yurtbay Seramik yönetim kurulu danışmanı oldu!

Hazım Ellialtı, Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Danışmanı oldu. Hazım Ellialtı, 1 Eylül 2016 tarihinden itibaren Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu'na danışmanlık hizmeti verecek.

TOKİ mobil yönetim ve saha uygulaması yazılımları hizmet alımı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mobil yönetim ve saha uygulaması yazılımları hizmeti alım işi yapım işi ihalesi bugün saat 11.30'da gerçekleşecek.

24 Gayrimenkul portföy yönetim şirketi kuruyor!

Kısa bir süre önce Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) kuruluş iznini alan 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim (24 GPY) şirketi, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırım fonlarından birisini kurmaya hazırlanıyor.

portföy yönetim hizmeti Haberi

portföy yönetim hizmeti

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) portföy yönetim hizmeti alınması hakkında açıklama yaptı.

Avrasya GYO Yönetim Kurulu'nun 1 Ekim 2018 tarihli kararı ile Avrasya GYO portföyünün para ve Sermaye Piyasası Araçlarından oluşan kısmı için Metro Portföy Yönetimi A.Ş.'den portföy yönetim hizmeti alınmasına ve bu amaçla 1 Ekim 2018 tarihinden itibaren geçerli olacak portföy yönetim sözleşmesi imzalanmasına karar verildi.

Avrasya GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulu'nun 01.10.2018 tarihli kararı ile Şirketimiz portföyünün para ve Sermaye Piyasası Araçlarından oluşan kısmı için Metro Portföy Yönetimi A.Ş.'den portföy yönetim hizmeti alınmasına ve bu amaçla 01.10.2018 tarihinden itibaren geçerli olacak portföy yönetim sözleşmesi imzalanmasına karar...