06 / 05 / 2024

Poseidon lavabo ve klozet serisi

Poseidon lavabo ve klozet serisi

Serel, Poseidon lavabo ve klozet serisi ile fonksiyonellikte ve hijyende yine bir adım öne çıkmayı başarıyor. Poseidon klozetler Serel’in geliştirdiği Easywash yıkama sistemi sayesinde suya hükmederek su sıçratma problemini minimize ediyor.

'Ters ev'lerin sayısı her geçen gün artıyor!

Tavana yerleştirilen koltuk, sehpa, lavabo ve diğer eşyalarla misafirlerin yoğun ilgisini çeken "ters ev"lerin sayısı giderek artıyor.

Creavit'le banyolar renklendi!

Creavit, faklı yaşam tarzlarına hitap eden bakış açısını rengarek lavabo ve klozetlere yansıtıyor. Creavit, ULTRA lavaboyu ve FREE asma klozeti, yeni renkleriyle kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Vitrifiye ColorIsvea serisi ile banyolara yazı getiriyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markası İtalyan ISVEA; rengarenk alternatifler sunan ColorIsvea Serisi lavabo ve klozetler ile tekdokunuşta banyolara yazı getiriyor.

Serel'den Poseidon lavabo ve klozet serisi!

Serel, Poseidon lavabo ve klozet serisi ile fonksiyonellikte ve hijyende yine bir adım öne çıkmayı başarıyor. Poseidon klozetler Serel’in geliştirdiği Easywash yıkama sistemi sayesinde suya hükmederek su sıçratma problemini minimize ediyor.

Geberit Monolith'den fonksiyonel ve modern banyolar!

Banyonuzu kısa sürede bambaşka bir atmosfere sokmaya hazır mısınız? Banyolarda uzun süren tadilat işlemine gerek kalmadan, kolayca monte edilebilen Geberit Monolith, rezervuar ve lavabo sistemleri banyolarınızı kısa sürede yenileme imkânı sunuyor.

E.C.A. Mina serisi, armatürde tasarrufun tek çözümü!

E.C.A. Mina Serisi lavabo ve eviye bataryaları soğuk konumda açıldığı için “siz” istemedikçe sıcak su akıtmaz. Böylece bilinçsizce kombinin tetiklenerek çalışmasını engellenir. Doğalgaz harcaması azalır.

Mersin'de atık sulara geri dönüşüm uygulanacak!

Mersin Sanayici ve İşadamları Derneği ( MESİAD ) Başkanı Coşkun Doğmuş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, lavabo ve banyo sularının arıtılarak klozetlerde kullanılması için proje geliştirdiğini açıkladı.

Lavabo ve banyo suları arıtılarak klozetlerde kullanılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı günlük hayatta kullandığımız lavabo, banyo sularının arıtılarak tekrar klozetlerde kullanılması için proje başlattı. Lavabo ve de banyo suları arıtılarak klozetlerde kullanılacak...

Doğu Akdeniz ve Karadeniz’de Metan Hidrat gazı bulundu!

Türkiye'nin kıta sahanlığı içindeki Doğu Akdeniz ve Karadeniz’de bolca bulunduğu tahmin edilen Metan Hidrat gazı ile ilgili Alman Poseidon gemisi araştırma yapmak üzere yola çıktı...

GROHE’nin yeni lavabo bataryası Eurosmart!

GROHE’nin azami konfor için artan talebe çözüm olarak geliştirdiği yeni lavabo bataryası Eurosmart, el yıkamak için daha fazla alan sağlıyor ve kumanda kolunun daha da konforlu bir şekilde kullanılabilmesine olanak veriyor...

Koçtaş Ronda Lavabo ile banyolara renk katıyor!

Ronda çanak lavabo ile banyonuzda modernliği ve şıklığı yakalayın. Ronda lavabonun seramik yüzeyi üretiminde kullanılan maddeler sayesinde; çizilme, su emme, termal şok dayanımı ve kimyasal maddelere karşı dirence sahip.

Siemens Ev Aletleri DE08101 ve DE04101 modellerini tanıttı!

Siemens Ev Aletleri, mekanlarda lavabo ve evye kullanımına uygun anında sıcak su sağlayarak hayatı kolaylaştıran Siemens DE08101 ve DE04101 model iki yeni lavabo tipi ani su ısıtıcısını sundu

Banyo ve lavabo suları arıtılarak çim sulamada kullanılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yeni projesiyle banyo ve lavabo sularını basit teknikle ayrıştırılarak tekrar tuvalet rezervuarı ve çim sulama da kullanılacak. Pilot bölgeler ise turizm bölgeleri olacak...

Poseidon lavabo ve klozet serisi Haberi

Poseidon lavabo ve klozet serisi

Geleneklerden esinlenerek yeni nesil temizlik teknolojileri geliştiren Serel, Poseidon lavabo ve klozet serisi ile fonksiyonellikte ve hijyende yine bir adım öne çıkmayı başarıyor. Poseidon lavabolar göllenme sorununa son verirken, Poseidon klozetler Serel’in geliştirdiği Easywash yıkama sistemi sayesinde suya hükmederek su sıçratma problemini minimize ediyor.


Fonksiyonellik ve estetiğin yanı sıra uzun kullanım ömrü ve çevre dostu olma ilkesiyle tasarımlarını hayata geçiren Serel, Poseidon serisi ile banyolara zarif bir görünüm kazandırıyor. Maksimum temizlik konsepti ile yola çıkılarak tasarlanan Serel Poseidon lavabolar, tasarımında modern çizgiler ile antik çizgileri birleştirirken, çömlek kültürüne de gönderme yapıyor. Batarya bağlama düzleminin yumuşak geçişlerle hazneye bağlanması ise su göllenmesi problemini ortadan kaldırıyor. Her adımda kullanıcı dostu özellikleri ile ön plana çıkan, Serel Hygiene+ yüzey teknolojisi ile kir tutmayan,...