03 / 05 / 2024

Power 100

Power 100

Sani Şener, Körfez Bölgesinin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede (Power 100) 9. sırada yer aldı. Şener, 2016'da ilk 10'da yer alan tek Türk iş insanı oldu.

Ms Power İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ms Power İnşaat Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Alaısavy, Kerem Savaş Keleş, Hakime Furkan Alaısavy ve Merve Keleş ortaklığında kuruldu.

Pg Power Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Pg Power Enerji Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Durukan,  Mehmet Durukan ve Mualla Selin Altıncıoğlu ortaklığında kuruldu. 

King Power Yenilenebilir Enerji Sistemleri Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

King Power Yenilenebilir Enerji Sistemleri Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Taş ve Wumaıerjıang Feılıpu ortaklığında kuruldu. 

Sani Şener, Körfez'in en güçlü 9'ncu iş insanı oldu!

Sani Şener, Körfez Bölgesinin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede (Power 100) 9. sırada yer aldı. Şener, 2016'da ilk 10'da yer alan tek Türk iş insanı oldu.

Power Gayrimenkul ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Power Gayrimenkul ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Nazire Kılıç Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Bahriye Çelik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Burak Kızılhan Construction Week’in Power 100 listesinde!

AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan 3. kez Construction Week’in her yıl belirlediği, bölgenin en etkili 100 ismini kapsayan Power 100 listesine girdi.

Green Power Solutions Endüstriyel Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Power Solutions Endüstriyel Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahir Güncü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Mart'ta Kartal Vizyon A-2 Blok'ta kuruldu.

Waterland Power Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Waterland Power Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hatice Sarı tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedekli ile 20 Şubat'ta 1. Levent Plaza'da kuruldu

AE Arma-Elektropanç Cezayir'in en büyük camisini aydınlatacak!

Power 100 listesinin en genci AE Arma-Elektropanç İş Geliştirme Müdürü Burak Kızılhan, dünyanın 4. en büyük camiinin aydınlatmasını yapacaklarını belirterek, 'Çevreci aydınlatmaların kullanılacağı cami 2016 yılında ibadete açılacak bir külliye olacak' ded

Burak Kızılhan Körfez'in en etkili 100 ismi arasına 2.kez girdi!

Power 100 listesine AE Arma-Elektropanç İş Geliştirme Müdürü Burak Kızılhan bu yıl 58’inci sıradan girdi...

Power Trust İnşaat ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Power Trust İnşaat ve Turizm Tekstil ve Otomotiv Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Benham Bahgbani, Nergiz Tarzdeh ve Peyman Ebrahimi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu

Folkart Yapı, İstanbul'da konuta 100 milyon dolar yatıracak

Sancak, İstanbul'un en lüks konut ve ofisleri için 100 milyon dolar yatıracak

Deluxia Suites'te 139 bin 100 TL'ye!

Deluxia Suites'te 139 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor

Power 100 Haberi

Power 100

TAV Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener, Körfez Bölgesinin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede (Power 100) 9. sırada yer aldı. Şener, 2016'da ilk 10'da yer alan tek Türk iş insanı oldu.


TAV İnşaat açıklamasına göre, TAV Grubu CEO'su Şener, Construction Week tarafından inşaat sektöründe Körfez Bölgesinin ilk 10 ismi arasında gösterildi. Dergide, TAV'ın bölgede gerçekleştirdiği projelere yer verilerek şirketin yoğun geçen bir yılı geride bıraktığı ifadelerine yer verilirken, Abu Dabi ve Bahreyn'de devam eden projeleri örnek gösterilerek bu yoğunluğun süreceği belirtildi.


Liste, bölgede inşaat sektöründe yer alan iş insanlarının yaptıkları işler, çalışan sayıları, gelirleri, kazandıkları ve kazanmayı bekledikleri projeler, pazardaki genel durum ve faaliyet düzeyleri incelenerek belirlendi. Ek olarak, bu kişi ve şirketlerin ekonomik parametrelere karşı tutumlarına, büyümeye devam...