17 / 05 / 2024

power packer akhisar osb

power packer akhisar osb

Ergun Hidrolik Power Packer Türkiye, 1998 yılından beri faaliyet gösterdiği Akhisar Kayalıoğlu kasabasındaki 3 bin 700 metrekarelik fabrika binasından, Akhisar Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 14 bin metrekarelik yeni üretim tesisine taşındı...

Manisa Akhisar'da 10 mahalleyi sevindiren asfalt!

Manisa’nın 17 ilçesinde asfalt ve parke taşı çalışmalarıyla yolların kalitesini ve güvenliğini arttıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da Selçikli Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmasına başladı.

Manisa Akhisar'ın altyapı ihtiyacına çözüm!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Akhisar Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirdiği kanalizasyon hattı döşeme işlemiyle, artan nüfus ve kentleşmenin doğurduğu altyapı ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Manisa Akhisar yeni altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Akhisar Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirdiği kanalizasyon hattı döşeme işlemiyle, artan nüfus ve kentleşmenin doğurduğu altyapı ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Manisa Akhisar'ın 3 mahallesinde asfalt çalışması!

İl genelinde asfalt çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Hamit, Çıtak ve Dağdere Mahallelerini birbirine bağlayan 13 kilometrelik yolda bakım, onarım ve yama çalışması yaptı.

Manisa Akhisar'ın yolları asfaltlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın okullar bölgesinde asfalt çalışması yaparak öğrencilerin sıklıkla kullandığı yolu güvenli ve konforlu hale getirdi.

Akhisar Bölge Hali için çalışmalar hızlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesine yapılacak olan Bölge Hali ile ilgili çalışmalarına hız verdi.

Manisa Akhisar'daki üniversite binasının yüzde 75'i tamam!

Akhisar Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Manisa Celal Bayar Üniversitesine (MCBÜ) bağlı olarak ilçeye kazandıracakları yeni meslek yüksekokulu binası inşaatındaki son durum hakkında görüşmek üzere toplantı düzenlendi.

Öztürk Power Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Power Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Hüseyin Öztürk, Ahmet Hakan Öztürk, Ayşenur Öztürk ve Tülin Turgut ortaklığında 500 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

Manisa Akhisar'daki binalar dayanıksız zemin üzerinde uyarısı!

Jeoloji Mühendisleri Odası Manisa İl Temsilcisi Kerem Kadir Oğuz, Manisa Akhisar'da yaşanan sarsıntıların kuzeybatı-güneydoğu doğrultulu bir hat boyunca yoğunlaştığına dikkati çekip, bunun buradaki fay hattının bir kısmının hareket ettiğinin bir göstergesi olduğunu söyledi.

Battersea Power Satation'a yatırım fırsatını kaçırmayın!

Londra'nın ikonlarından biri olan Battersea Power Satation'a yatırım fırsatı başladı. Dünyaca ünlü mimarlar tarafından tasarlanan daireler alıcılarını bekliyor.

Manisa Akhisar'da asfalt sevinci!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar-Hasköy arası grup yollarında 19 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştirdi. Asfaltlanan yollar Hasköy, Durasıl, Kabaağaçkıran ve Sarnıç Mahalle sakinlerini oldukça sevindirdi.

Bursa İnegöl Akhisar TOKİ Evleri fiyatları!

Bursa İnegöl Akhisar TOKİ Evleri fiyatları 72 bin 590 TL'den başlıyor. Proje alt gelir grubuna özel 6 adet konut satışta.

Manisa Akhisar Zeytin OSB'nin alt yapı ihalesini Nimtaş İnşaat kazandı!

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde kurulan ve 28 parseli satılan Zeytin-Zeytinyağı ve Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin alt yapı işleri ihaleyle Nimtaş İnşaat'a verildi.

power packer akhisar osb Haberi

power packer akhisar osb


Ergun Hidrolik Power Packer Türkiye, 1998 yılından beri faaliyet gösterdiği Akhisar Kayalıoğlu kasabasındaki 3 bin 700 metrekarelik fabrika binasından, Akhisar Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 14 bin metrekarelik yeni üretim tesisine taşındı. Dünya piyasasının yüzde 80’ine sahip bulunan Power Packer Akhisarlı 142 kişiye iş imkanı sağlıyor.Power Packer Global Direktörü Jan Smit, yeni tesiste, otomotiv sektörünün sahip olduğu yüksek kalite standartlarında üretim yapılacağını, bu sayede Manisa-Akhisar bölgesindeki nitelikli iş gücü için yeni istihdam olanakları sağlayacaklarını belirtti....