18 / 05 / 2024

PowerChina Avrasya merkez ofisi

PowerChina Avrasya merkez ofisi

İnşaat, hidroelektrik, montaj ve imalat hizmetleri, termal enerji alanlarında faaliyet gösteren PowerChina, 63 ülkeden sorumlu Avrasya merkez ofisini İstanbul'da kuracak.

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments değerleme raporu!

Avrasya GYO, Edirne İli, Merkez ilçesi,Kirişhane Mahallesi 2261 ada 16 parsel üzerinde gerçekleştirilecek olan ''Metro Hotel Apartments'' projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Avrasya GYO Edirne'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş.'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parsel üzerinde yapılacak olan 'Metro Hotel Apartments' projesine ilişkin yapı ruhsatı 31 Aralık 2020 tarihinde alındı.

Avrasya GYO'nun Edirne Metro Hotel Apartments projesine onay verildi!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik'e ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi'nde bulunan arsa üzerine yapılacak olan ''Metro Hotel Apartments'' mimari projesine Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından onay verildi. 

Avrasya GYO Edirne'de arsa üzerindeki yapıların yıkımı tamamlandı!

Avrasya GYO Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkii 2261 ada 16 parsel değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. Projenin yapılacak olduğu arsa üzerinde bulunan yapıların yıkım işlemleri tamamlandı.

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Avrasya GYO Edirne Merkez gayrimenkulü değerleme raporu! 

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkii 2261 ada 16 parsel değerleme raporu yayınlandı...

Avrasya GYO'dan Metro Hotel Apartments için 148.4 milyon TL'lik sermaye!

Avrasya GYO sermaye artırımı ile elde edilecek fonu Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkiinde yapımı planlanan ‘'Metro Hotel Apartments'' projesi için kullanılması planlanıyor.

Avrasya GYO 259.5 milyon TL'lik fonu Metro Hotel Apartments için kullanacak!

Avrasya GYO, sermaye artırımı ile elde edilecek fonu Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi'nde inşaası planlanan ‘'Metro Hotel Apartments'' projesi için kullanacağını açıkladı. 

Avrasya GYO'dan Edirne'ye Metro Hotel Apartments projesi!

Avrasya GYO, Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkiinde 2261 ada 16 parsel de kayıtlı 19 bin 532 metrekare arsa alanı üzerinde Metro Hotel Apartments isimli projesini hayata geçirmek için çalışmalara  başladı.

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments'in inşaat ruhsatı alındı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Edirne Merkez Kirişhane Mahallesi'nde yapılması planlanan Metro Hotel Apartments'in inşaat ruhsatını aldı...

PowerChina Avrasya merkez ofisini İstanbul'da kuracak!

İnşaat, hidroelektrik, montaj ve imalat hizmetleri, termal enerji alanlarında faaliyet gösteren PowerChina, 63 ülkeden sorumlu Avrasya merkez ofisini İstanbul'da kuracak.

Binali Yıldırım'dan Avrasya Tüneli ziyareti!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Haydarpaşa'da bulunan Karayolu Geçiş Projesi Merkez Ofisini ziyaret etti. Bakan Yıldırım, ziyaret kapsamında Avrasya Tüp Projesi'nde gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi edindi.

Avrasya GYO Edirne'deki arsanın değerleme raporunu yayınladı!

Avrasya Yatırım Ortaklığı Edirne Merkez Kirişhane Mah.2261 Ada 6 Parsel Arsa Nitelikli Taşınmaz Değerleme Raporu Revizesine ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

PowerChina Avrasya merkez ofisi Haberi

PowerChina Avrasya merkez ofisi

Planlama, araştırma, tasarım danışmanlığı, inşaat, hidroelektrik, montaj ve imalat hizmetleri, termal enerji, yeni enerji ve altyapı gibi alanlarda faaliyet gösteren Çinli POWERCHINA, Avrasya merkez ofisini İstanbul'da kurmaya karar verdi.


PowerChina Avrasya Genel Merkezi Başkan Yardımcısı Dong Juntao yaptığı açıklamada, PowerChina'nın Çin'deki hükümete ait devlet şirketlerinin en büyüğü olduğunu ve genel merkezinin Pekin'de yer aldığını hatırlattı.


PowerChina'nın yurt dışı iş yapısının geçen yıl önemli ölçüde yeniden tasarlandığını belirten Juntao, şöyle devam etti:


"Doğu ve Güney Afrika, Batı ve Orta Afrika, Orta Doğu ve Kuzey Afrika, Avrasya, Asya & Pasifik ve ABD olarak 6 adet bölge müdürlüğü kurmaya karar verildi. Ayrıca, PowerChina'nın yurt dışı bağlantılarını bölgesel olarak yürütmek için dünya çapında 103 ülkede 259'dan fazla şubesi bulunuyor. Bu yönetim sistemiyle birlikte bölge merkezleri PowerChina'nın...