09 / 05 / 2024

Poyraz Emlak

Poyraz Emlak

Poyraz Emlak Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Dilek Adıyaman, Murat Adıyaman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Ocak 'ta Gaziosmanpaşa, Karadeniz Mahallesi'nde kuruldu

Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi'nin merkez nakli yapıldı!

Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı. 

Poyraz Group Seyahat Acentası Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Group Seyahat Acentası Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Farnood Rahımı Gharehveran, Sına Rahımı Gharehveran tarafından kuruldu.

Aydın Söke'de gayrimenkule yabancı ilgisi arttı!

Söke'de yıllardır emlak ve gayrimenkul danışmanlığı yapan Poyraz Emlak'ın sahibi Barış Kılıçarslan, "2012 yılından sonra Kuşadası ve Söke'de. özellikle Körfez ülkelerinden gelen Arap yatırımcılar yoğunluk kazandı. İki ilçede 20 bine yakın yabancı, konut sahibi oldu" dedi.

Poyraz Emlak Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Emlak Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Dilek Adıyaman, Murat Adıyaman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Ocak 'ta Gaziosmanpaşa, Karadeniz Mahallesi'nde kuruldu

Polat Alemdar emlak zengini çıktı

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz diziden kazandığı paraları emlak yatırımı yaparak değerlendiriyor.

New York'ta emlak fiyatları yerle bir

Dünyanın en lüks ofislerinin olduğu New York'ta emlak fiyatları yerle bir oldu.

Emlak Fuarı'na bakmaya değil almaya gelecekler

En iyi yatırım aracı olarak görülen gayrimenkul alanındaki yenilikler İstanbul CNR Expo'da 2.EUROEMLAK Fuarı'nda "Emlak Festivali"nde tanıtılacak.

Emlak GYO 'hasılat'ı Ağa gibi alacak

Emlak GYO, hasılat paylaşımı modeliyle ürettiği projelerinde, Ağaoğlu'nun bin 200 konutluk My City Bahçelievler projesinde yaptığı kampanyayı uygulayacak

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Poyraz Emlak Haberi

Poyraz Emlak

Poyraz Emlak Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Dilek Adıyaman, Murat Adıyaman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Ocak'ta kuruldu. 


Poyraz Emlak Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Poyraz Emlak Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Gaziosmanpaşa, Karadeniz Mahallesi, 1104 Sokak,...