29 / 04 / 2024

Poyraz inşaat adres

Poyraz inşaat adres

Firmaların son günlerde konkordato ilan etmeleri ile gündeme geliyor, İnşaat, tekstil, mobilyacılık gibi her sektörden şirket maddi kriz yaşıyor...

Poyraz İnşaat konkordato istedi!

33 yıldır inşaat ve tesisat alanında faaliyet gösteren Poyraz İnşaat Tesisat Klima Taahhüt Ticaret Limited Şirketi konkordato istedi.

Poyraz Restorasyon Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Restorasyon Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Yaşar Seferoğlu tarafından kuruldu. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seydiali Poyraz tarafından açıldı.

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Çekmeköy Hacı Yüksel Erdoğan Cami'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Soğukpınar Mahallesi’nde inşaatı süren Hacı Yüksel Erdoğan Cami’nde incelemeler yaptı.

Poyraz İnşaat konkordato istedi!

33 yıldır inşaat ve tesisat alanında faaliyet gösteren Poyraz İnşaat Tesisat Klima Taahhüt Ticaret Limited Şirketi konkordato istedi.

Çekmeköy Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezi inşaatında son durum!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezi'ndeki inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

İnşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu!

Ticaret Gazetesi köşe yazarı Fatih Özkılınç, "inşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu"nu ele aldı. İşte Fatih Özkılınç'ın o yazısı..

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

İnşaat sektörü 2016'da istihdam artışında öne çıkacak!

Asgari ücrette öngörülen yüzde 30'luk artış şirketlerin istihdam planlarını etkilemedi. Poyraz Danışmanlık'ın ücret araştırmasına göre de 2016'da, istihdam artışında öne çıkacak sektörlerin başında, inşaat geliyor.

Türk inşaat şirketleri yeni adres olarak Azerbaycan’ı seçti!

Yabancıya gayrimenkul satışını arttırmak isteyen Türk inşaat şirketleri yeni pazar arıyor. Müteahhitlerin Ortadoğu’dan sonraki adresi Azerbaycan oldu. Bu yıl ilk kez Bakü’de düzenlenen Azerbaycan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na 38 şirket katıldı.

DKY Kartal DKY İnşaat adres!

Daire seçeneklerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösterdiği proje toplam 331 adet daireden meydana geliyor. DKY Kartal DKY İnşaat adres bilgileri kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres!

Toplam 37 bin metrekare arsa alanında yükselen projede 599 adet daire yer alıyor. Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres bilgileri kapsamında İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ'da yükseliyor.

Dumankaya İnşaat Adres Sancaktepe'de 2. etap satışta!

Dumankaya İnşaat, 1. etap satışları kısa sürede tamamlanan projenin 2. etabını satışa çıkardı. Adres konseptli projelerin sonuncusu Adres Sancaktepe’deki yatırımcılar, ön satış döneminde projeye yoğun ilgi gösterdi.

Poyraz inşaat adres Haberi

Poyraz inşaat adres

Son günlerde ilan edilen konkordatolar dikkat çekiyor. Geçen sene yaşanan kur krizinden sonra konkordato ilanları hız kazanmıştı. Kemal Tanca, Les Ottomans Otel ve Telpa geçtiğimiz günlerde konkordato kervanına katıldı. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, 2018 yılında yaşanan kur krizi nedeniyle çok sayıda firma art arda konkordato ilan etmişti. Daha sonra getirilen düzenlemelerle bankaların da ısrarı sonucu konkordato ilan etmek zorlaştı. Fakat son zamanlarda konkordato haberleri sürüyor. Konkordato ilan eden şirketler arasında inşaat devi Poyraz İnşaat’ta yer alıyor.

İnşaat devinden ‘konkordato

Yurt içerisinde ve yurt dışında pek çok büyük projeye imza atan Ankara’nın en köklü inşaat firmaları arasında gösterilen Poyraz İnşaat konkordato talebinde bulundu.

Les Ottomans Hotel de kervana katıldı

Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Ünal Aysal, sahibi olduğu Kuruçeşme'de yer alan Les Ottomans Hotel için konkordato...