28 / 07 / 2024

Poyraz Ymz İnşaat Kimin

Poyraz Ymz İnşaat Kimin

Poyraz Ymz İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bişar Yemez tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi'nin merkez nakli yapıldı!

Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı. 

Poyraz Aramamüller İnşaat Gıda Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Aramamüller İnşaat Gıda Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Mırzayev tarafından kuruldu.

Baha Poyraz Endüstriyel Makinalar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Baha Poyraz Endüstriyel Makinalar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahadin Demir tarafından kuruldu.

Poyraz Epoksi Sistemleri Yat Gemi İnşa Ve İnşaat Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Epoksi Sistemleri Yat Gemi İnşa Ve İnşaat Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 25 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Tan tarafından kuruldu.

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seydiali Poyraz tarafından açıldı.

YMZ Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YMZ Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli Engin Akbaş tarafından kuruldu.

Poyraz Rüzgarı Mobilya İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Poyraz Rüzgarı Mobilya İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Hıdır Demircan tarafından kuruldu.

Poyraz İnşaat konkordato istedi!

33 yıldır inşaat ve tesisat alanında faaliyet gösteren Poyraz İnşaat Tesisat Klima Taahhüt Ticaret Limited Şirketi konkordato istedi.

YMZ Group İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YMZ Group İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Babir tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Poyraz Restorasyon Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Restorasyon Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Yaşar Seferoğlu tarafından kuruldu. 

Poyraz Gürbüz İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Gürbüz İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Emre Gürbüz tarafından kuruldu. 

Poyraz Emir Lojistik İnşaat Otomotiv Elektrik Kimyevi Maddeler İth.İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Emir Lojistik İnşaat Otomotiv Elektrik Kimyevi Maddeler İth.İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi Ömer Kartal tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Poyraz Ymz İnşaat Kimin Haberi

Poyraz Ymz İnşaat Kimin

Poyraz Ymz İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bişar Yemez tarafından kuruldu.

 

Poyraz Ymz İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kurulusları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleyeçıkarılacak her...