18 / 07 / 2024

poyrazlar gölü yaz hazırlığı

poyrazlar gölü yaz hazırlığı

Sakarya Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan tabiat parklarında yenileme çalışmaları yıpranan tabelalar ile devam ediyor. Ekipler tarafından ilk olarak Poyrazlar Gölü Tabiat Parkı tabelaları yenilendi...

Meteoroloji belediyeleri uyardı! 2015 yılından güçlüsü geliyor! Yaz kışa dönecek!

Meteoroloji belediyeleri hazır olun diye uyardı. Meteoroloji uzmanları 2015 yılından sonraki en güçlü yağışların geleceğini söyledi. İşte detaylar!

Tapu harcı pişmanlık dilekçesi nasıl yazılır?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde tapu harcını düşük bedel gösteren ancak sonradan pişman olan vatandaşlar tapu harcı pişmanlık dilekçesi ile durumu düzeltebiliyorlar. Peki, tapu harcı pişmanlık dilekçesi nasıl yazılır? İşte tapu harcı pişmanlık dilekçe örneği!

Headquartersco Gıda Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Headquartersco Gıda Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de   10 binTL sermaye bedeli ile Lütfi Başar Küçük tarafından kuruldu.

Gülşen, Zorlu Center'dan 3. evini aldı!

Yaz başından beri toplamda 60 konser veren başarılı şarkıcı Gülşen, Zorlu Center'dan 3. evini aldı...

İhtarname nasıl yazılır?

Yapılan sözleşmeden doğan her türlü hukuki hak ve ödevleri karşı tarafa bildirmek için gönderilen yazıya 'ihtarname' deniyor. Peki ihtarname nasıl yazılır? İşte ihtarname örneği 2021...

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar'da konut teslimleri başlıyor!

Düzce Gölyaka Yazıpınar'da konut teslimleri başlıyor, projede yer alan konutların teslimleri 6 Mart 17 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

Göl Panorama yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Göl Panorama'nın yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Antalya Göl Evleri'e 3 milyon TL'lik biyolojik gölet!

Yapı sektöründe 42 yıllık tecrübesiyle Antalya'da faaliyet gösteren Ural İnşaat, Döşemealtı'nda başlattığı Göl Evleri projesiyle dikkat çekiyor. Proje hakkında bilgi veren Ural İnşaat'ın sahibi Kadir Ural, Göl Evleri'nin hem yazın hem de kışın yaşanılabilecek butik bir villa projesi olduğunu söyledi

MPolat İnşaat Doğalgaz Gıda Turizm Taşımacılık Kantin Otopark İşl.Yaz.San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

MPolat İnşaat Doğalgaz Gıda Turizm Taşımacılık Kantin Otopark İşl.Yaz.San.ve Tic.Ltd.Şti. Meliha Nur Polat tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Kartal'da kuruldu.

TOKİ Adana Göl Mahallesi'nde dönüşüm yapacak!

Adana Ekspres Gazetesi'nin yazarlarından Yasemin Güç bugünkü yazısında TOKİ'nin Adana Göl Mahallesi'nde kentsel dönüşüm yapacağını ele aldı. İşte Yasemin Güç'ün o yazısı...

İnşaat sektörünün güçlü aktörleri nelerdir?

Yeni Söz Gazetesi'nin köşe yazarlarından Semih Akşener bugünkü yazısında inşaat sektörünün güçlü aktörlerini ele aldı. İşte Semih Akşener'in o yazısı...

Kat malikleri toplantısı vekaleti nasıl yazılır?

Kat Mülkiyeti Kanunu'nu esaslarına göre kat maliklerinin yılda en az 1 kere toplanmaları gerekiyor. Toplantıya katılamayacak olan kat maliki ne yapabilir? Kat malikleri toplantısı vekaleti nasıl yazılır?

Veraset ilamı dilekçesi nasıl yazılır?

Bir kimsenin ölümü ile geride bıraktığı taşınır ya da taşınmaz malın kime intikal edeceğini gösteren veraset ilamının alınabilmesi için Sulh Hukuk Mahkemesine bir dilekçe veriliyor. Peki, veraset ilamı dilekçesi nasıl yazılır?

poyrazlar gölü yaz hazırlığı Haberi

poyrazlar gölü yaz hazırlığı


Baharın gelmesi ile birlikte Sakarya’daki tabiat parklarında yenileme çalışmaları başlatıldı.


Sakarya Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan tabiat parklarında yenileme çalışmaları yıpranan tabelalar ile devam ediyor. Ekipler tarafından ilk olarak Poyrazlar Gölü Tabiat Parkı tabelaları yenilendi.




Sakarya...