18 / 05 / 2024

Pozantı yayla yolu

Pozantı yayla yolu

ADANA'nın Pozantı İlçesi Eskikonacık Mahallesi sınırlarındaki Çayır Yaylası'na ulaşım sağlayan yolda genişletme çalışması yapılıyor. Adil Çakmakçı, Pozantı merkezi ile yayla arasındaki 10 kilometrelik yolun 8 kilometresinin genişletildiğini söyledi.

Pozantı'da yayla evi inşaatları arttı!

Adana'nın Pozantı ilçesinde koronavirüs nedeniyle nüfus hızla arttı. İzole yaşam sürmek isteyen vatandaşlar burada yayla evi inşa etmeye başladı.

Alanya'nın yayla yolları modernize ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya ve Gazipaşa’da gerçekleştirdiği yayla yolu çalışmaları, yaylalara ulaşımı kolaylaştırdığı gibi iki ilçenin Karaman’a ulaşımını da sağlıyor.

Alanya Kestel'de fakülte yolu asfaltlanıyor!

2015 ile 2016 yılının ikinci yarısında yayla yollarında 50 kilometre yolu altyapısı ile yeniden düzenleyen Alanya Belediyesi, Kestel Mahallesi İşletme Fakültesi yolunu düzenleyerek kaldırımlarını yapıyor.

Antalya Yuva yolu yenileniyor!

Elmalı’nın Yuva, Kızılpınar, Ören Kildenli ve Girdev yaylalarının yolu yenileniyor. 18 kilometrelik yayla yolunun dar bölümlerinde genişletme çalışması yapılıyor.

Adana Pozantı'da yollar yenileniyor!

ADANA'nın Pozantı İlçesi Eskikonacık Mahallesi sınırlarındaki Çayır Yaylası'na ulaşım sağlayan yolda genişletme çalışması yapılıyor. Adil Çakmakçı, Pozantı merkezi ile yayla arasındaki 10 kilometrelik yolun 8 kilometresinin genişletildiğini söyledi.

Çamlıyayla Ergene yolu hizmete açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Çamlıyayla Ergene mevkiindeki Körmenlik ve Kesecik bağlantı yolunun asfalt ve bakım onarım çalışmalarını tamamladı, Çamlıyayla Ergene yolu vatandaşların hizmetine açıldı.

Mersin Çamlıyayla Ergene yolu açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın, Kurban Bayramı öncesi bitirme sözü verdiği Çamlıyayla Ergene yolu tamamlanarak, vatandaşların hizmeti açıldı.

Rize Yeşil Yol projesi yol genişletme çalışmaları ne durumda?

KARADENİZ Yeşil Yol projesinde, bölge halkı ve çevrecilerin tepkileri nedeniyle bağlantısı yapılamayan Rize’nin Çamlıhemşin İlçesi Yukarı Kavron ve Samistal Yayla yolu güzergahında, yol genişletme çalışmaları sürüyor.

Antalya Söbüce Yayla Yolu asfaltlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli ilçesi Söbüce Yaylası yolunda bakım onarım ve asfalt çalışması başlattı. Geçen yıl bir kısmı asfaltlanan yolun 18 kilometrelik kısmında çalışmalar sürüyor.

Balance Güneşli Yayla Yatırım imzası ile yükseliyor! 2015'te teslim!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de Basın Ekspresi yolu üzerinde inşa edilen ve Şölen Çikolata iştiraki olan Yayla Yatırım tarafından yükselen Balance Güneşli teslimleri 2015 yılında yapılacak...

Tokat Çevre Yolu'nun köprü inşaatı başladı!

Tokat Çevre Yolu'nun heyelan riski olan bölgelerde Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından ihale edilerek yaklaşık 7 ay önce başlatılan çalışmalar kapsamında 80 metre uzunluğunda köprü yapımı için temel çalışmaları başladı....

Yayla Enerji Üretim İnşaat şirket bilgilerini yayınladı!

Yayla Enerji Üretim İnşaat tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı yazılı açıklamaya göre Ankara çankaya' da yer alan Yayla Enerji Üretim İnşaat şirket bilgilerini yayınladı...

Klk Yapı Basın Ekspres Yolu projesi : BoardWalk!

Klk Yapı Basın Ekspres Yolu projesinin adı BoardWalk oldu. 500 adet bağımsız birimin yer aldığı BoardWalk Basın Ekspres projesi bu yıl sonunda ön satışa sunuluyor...

Pozantı yayla yolu Haberi

Pozantı yayla yolu

ADANA'nın Pozantı İlçesi Eskikonacık Mahallesi sınırlarındaki Çayır Yaylası'na ulaşım sağlayan yolda genişletme çalışması yapılıyor. 


Pozantı Belediye Başkanvekili Adil Çakmakçı, Fen İşleri Müdürü Ramazan Boz, Belediye Koordinatörü İsmail Canatan ve Eskikonacık Mahallesi Muhtarı Muzaffer Yalçın çalışmaları yerinde inceledi. Başkanvekili Çakmakçı, Pozantı ilçe merkezi ile yayla arasındaki 10 kilometrelik yolun 8 kilometrelik bölmünün Büyükşehir Belediyesi tarafından genişletildiğini, ardından asfaltlanacağını söyledi. Çakmakçı "Yayla sezonu yaklaşıyor. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için yolun bazı dar ve tehlike arz eden kısımlarında yol genişletme çalışması başladı. Yolun oturması beklenecek akabinde asfaltlanacak"...