07 / 07 / 2024

pozitif proje şirketi

pozitif proje şirketi

Pozitif Proje Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 4 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Akın Baki ve Hakan Recep Türer ortaklığıyla kuruldu...

Pozitif Proje İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pozitif Proje İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, Kerem Öztürk tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Ulus Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Akkuyu proje şirketinin unvanı değişti!

MERSİN’in Gülnar İlçesi’nde Türkiye’ nin ilk nükleer santralini yapacak proje şirketi Akkuyu NGS Elektrik Üretim Anonim Şirketi, ticaret unvanını ’Akkuyu Nükleer Anonim Şirketi’ olarak değiştirdi...

Anahtar Proje şirketi kentsel dönüşümde A'dan Z'ye hizmet verecek!

Yaklaşık iki yıl önce devreye alınan yasa için yeni düzenlemeler yapılırken, özel sektör de dönüşümün hız kazanması için çaba gösteriyor. Anahtar Proje şirketi de A'dan Z'ye hizmet dönemini başlatarak bir ilke imza attı...

Kentsel dönüşümde anlaşmazlıkları çözmek amacıyla Anahtar Proje şirketi kuruldu!

İhale şartnamesi hazırlayan şirket, şartlarını müteahhitlere sunacak ve kabul eden firma ile yola devam edilecek. Böylece kentsel dönüşümde özel ihale dönemi başlatılacak. projenin dün tanıtımı yapıldı.

'Anahtar Proje' kentsel dönüşüme aracılık edecek!

Kentsel dönüşümde hak sahibi ve müteahhitler arasındaki anlaşmazlıkları çözmek amacıyla ‘Anahtar Proje’ şirketi kuruldu. İhale şartnamesi hazırlayan şirket, şartlarını müteahhitlere sunacak ve kabul eden firma ile yola devam edilecek...

Ertuğ Proje Danışmanlığı ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğ Proje Danışmanlığı ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erdem Bozkuş, Tuğba Bozkuş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Atölye Proje Mimarlık ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Proje Mimarlık ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Merve Kınacı tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Mart'ta Beylikdüzü, Ekol İşmerkezi'nde kuruldu.

OBS Proje Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

OBS Proje Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi, Oğuz Bahadır Şadan tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Bakırköy, Ataköy 9. Kısım B2 Blok'ta kuruldu.

Füme Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Füme Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Gökhan Özen, Oktay Emuce tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta Ümraniye, İnkılap Mahallesi'nde kuruldu.

Evko Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evko Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Esen, Kamil Kerem Zengin tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Maltepe, Zümrütevler Mahallesi'nde kuruldu.

Pusula Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Pusula Proje İnşaat Anonim Şirketi, Neslihan Hayal tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Mart'ta Üsküdar, Bahçelievler Mahallesi, Akasya Caddesi, Ata 2 Sitesi'nde kuruldu.

Halis Gayrimenkul Proje İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Halis Gayrimenkul Proje İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Cüneyd Gülcan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Mart 2014 tarihinde Bağcılar, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Linerpa Proje ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Linerpa Proje ve Taahhüt Anonim Şirketi, Özhan Yapar, Serhan Sait tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta Beylikdüzü, Cumhuriyet Mahallesi, Hanımeli Sokak, Saklıhan Konakları'nda kuruldu.

pozitif proje şirketi Haberi

pozitif proje şirketi

100 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat malzemeleri imalatı, alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kadıköy Fenerbahçe Mahallesi Egemen Sokak Ganime Hanım Apartmanı NO:8/1 adresinde faaliyete geçirildi. 4 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Akın Baki ve Hakan Recep Türer ortaklığıyla...