29 / 04 / 2024

Praktiker elazığ mağaza

Praktiker elazığ mağaza

Praktiker, Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk mağazasını Elazığ’da açtı. Praktiker Elazığ, 500 metrekarelik alanda 6 binin üzerinde ürünle bölgenin ve şehrin yapı marketi ve ev geliştirme alanındaki her türlü ihtiyacını en uygun fiyatlarla karşılayacak.

Tekzen 109 mağaza sayısına ulaştı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, ocak ayında Elazığ’da ve Ankara Armada AVM’de gerçekleştireceği açılışlarla mağaza sayısını 109’a çıkaracak.

Alfemo aynı günde 2 mağaza açtı!

Alfemo'dan yapılan açıklamaya göre, marka, 16 Ekim Cuma günü saat 13.30'da Malatya'da, saat 16.30'da ise Elazığ'da olmak üzere 2 Konsept Mağaza açılışını gerçekleştirdi.

Alfemo Elazığ ve Malatya'da 2 mağaza açtı!

Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, geçtiğimiz Cuma günü saat 13.30’da Malatya’da; saat 16.30’da Elazığ’da olmak üzere 2 Konsept Mağaza açılışı birden gerçekleştirdi.

Praktiker, Elazığ'da mağaza açtı!

Praktiker, Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk mağazasını Elazığ’da açtı. Praktiker Elazığ, 500 metrekarelik alanda 6 binin üzerinde ürünle bölgenin ve şehrin yapı marketi ve ev geliştirme alanındaki her türlü ihtiyacını en uygun fiyatlarla karşılayacak.

TeknoSA Yalova Star AVM’de mağaza açtı!

TeknoSA, 2014 yılını iki yeni mağaza açılışıyla bitiriyor. Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren tek teknoloji perakendecisi olan TeknoSA, Elazığ Park 23 ve Yalova Star AVM’de açtığı mağazalar ile mağaza ağını genişletmeye devam ediyor.

Teknosa'dan iki yeni mağaza!

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün öncü firmalarından Teknosa, 2014 yılını iki yeni mağaza açılışıyla bitiriyor. Teknosa' nın yeni mağazaları Elazığ ve Yalova' da açılacak. Mağazanın 300' e yakın şubesi bulunuyor.

Praktiker 30 mağaza ile geri dönüyor!

Almanya’da iflas ettiği için Türkiye’den çıkan Praktiker’in dönüşü hızlı olacak. 30 mağaza ile başlamayı planlayan Praktiker’e iki ayda 150’den fazla bayi talebi gelince 40 milyon dolarlık yatırım miktarı 60 milyon dolara çıkarıldı.

Praktiker 2015 yılında 30 mağaza açmayı hedefliyor!

Praktiker 'in Türkiye'deki isim haklarını alan PracticalRetail Holding, önümüzdeki yıl 40 milyon dolar yatırımla Türkiye pazarına girmeyi hedefliyor. Şirket 2015 yılında 30 mağaza açmayı hedefliyor.

Praktiker 3 mağazasını kapatıp, 6 mağazasını devredecek!

Praktiker yetkilileri, doğrudan işletilen 3 mağazayı kapatıp, 6’sını devredeceklerini ve franchise sistemiyle mağaza açmaya devam edeceklerini açıkladı...

NT, bir günde 12 ilde 13 mağaza açtı!

Kırtasiye devi NT, bir günde 12 ilde 13 mağaza açtı

Bil's Beyoğlu Tünel'de mağaza açacak!

Selman Bilal, gömlek markaları Bil's'in şirket merkezinin altına eylül ayının ortasında müze gibi bir mağaza açıyor

Sumak XL Fashion Adapazarı'nda mağaza açıyor!

Büyük beden kadın giyim makası Sumak XL Fashion 15 Eylül'de Adapazarı'nda yeni mağaza açacak

KİM, 5 yılda 200 mağaza açacak!

KİM Genel Müdürü Hamit Akçay, ağırlıklı olarak İstanbul´da bulunan 52 mağaza ile 2010 yılında 300 milyon dolar ciro hedeflediklerini belirtti

Praktiker elazığ mağaza Haberi

Praktiker elazığ mağaza

Praktiker Türkiye, Doğu Anadolu Bölgesi’nin ilk mağazasını Elazığ’da açtı. Praktiker Pratik Elazığ, 500 metrekare büyüklük ve 6 binin üzerinde ürün ile bölgenin ev geliştirme ve yapı marketi alanındaki tüm ihtiyacına cevap vermeyi hedefliyor. Praktiker Pratik Elazığ’ın açılış töreni Praktiker Türkiye Genel Müdürü Tayfun Kutlu ve Praktiker Pratik Elazığ mağazası yatırımcısı Müteahhit Cebrail Kaya’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Beyzade Efendi Bulvarı üzerinde açılan yeni yapı market, geniş ürün gamı ile hizmet veriyor.


Doğu Anadolu’nun en ‘Pratik’ yapı marketi


Açılışta konuşan Praktiker Türkiye Genel Müdürü Tayfun Kutlu, “Doğu Anadolu’ya Elazığ ile giriş yaptık. Praktiker Pratik Elazığ, şehrin ve bölge halkının ev geliştirme ve yapı marketi alanındaki tüm ihtiyacını karşılayabileceği bir yapı market oldu” dedi. Praktiker’in aynı hızla büyümesini sürdüreceğini ifade eden Kutlu, 2015 yılı sonunda...