05 / 05 / 2024

Praktiker Pratik şubeleri

Praktiker Pratik şubeleri

Praktiker, Akdeniz Bölgesi’ndeki ilk Praktiker Pratik mağazasını Mersin-Tarsus’ta sürpriz indirimlerle açtı. Praktiker Pratik Tarsus, 950 metrekarede sunduğu 5 bin ürünle bölgenin ev geliştirme ve yapı marketi alanındaki tüm ihtiyacını karşılayacak

Evde salça yapmak isteyenlere müjde! Hassel ev tipi pratik salça makinesi satışa çıktı!

Marketten salça almayıp evde pratik bir şekilde salça yapmak isteyenler için Hassel’den güzel bir haber geldi. Hassel, ev tipi pratik salça makinesini satışa sundu.

Fantom Dikey Pratik Süpürge fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Fantom Pratik-S P 1200 Dikey Elektrikli Süpürge; hafif yapısı, halı ve sert yüzeylerde kolay kullanımı, uzun kablosu, yer kaplamayan kolay saklama özelliği ve kompakt tasarımı ile evlerde fark yaratıyor. Peki, Fantom Dikey Pratik Kırmızı Süpürge kaç lira? İşte detaylar...

Pratik Havuz Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Pratik Havuz Tasarım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Havva Ayşe Erdem tarafından kruuldu. 

BIM Proje Yönetimi için Pratik Rehber kitabı Türkçe olarak yayınlandı!

Mark Baldwin imzalı mimarlık ve inşaat sektörü için önemli önemli bilgilerin yer aldığı “BIM Yöneticisi: BIM Proje Yönetimi için Pratik Rehber” kitabı Türkçe olarak yayınlandı.

Dorçe'den modüler yapı sistemleriyle pratik bina çözümleri! 

Dorçe Prefabrik; modüler sistemler kullanarak binalar için hızlı ve pratik çözümler sunmaya devam ediyor. 

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Praktiker'e bir yıllık konkordato!

Mali yapısı bozulduğu gerekçesiyle 3 aylık geçici konkordato ilan eden yapı market zinciri Praktiker'e, bir yıllık daha konkordato süresi verildi.

Praktiker'e Fresh kardeş!

Hasan Yalçın yönetimindeki Praktiker ekibi şimdi yepyeni bir zincir için yola çıkmış. Fresh markasıyla yeni bir zincir oluşturmuş...

Praktiker mağazalaşmaya hız verdi!

Türkiye'de 21 mağazası bulunan Praktiker, 1,5 yıllık yeniden yapılanma sürecinin ardından mağazalaşmaya hız verdi. Şirket bu yıl 15 yeni mağaza açacak. Mağaza metrekarelerini de büyüten Praktiker, bin kişilik yeni istihdam sağlamayı planlıyor.

Praktiker İstMarina’da mağaza açtı!

Praktiker, Kartal’daki İstMarina’da ev geliştirme konseptli yeni mağazasını açtı. Yapı marketi sektörünün lider markası Praktiker, bölgenin ev geliştirme ve yapı marketine yönelik tüm ihtiyacını karşılayacak. 

Praktiker Adıyaman Park AVM'de açıldı!

Praktiker Türkiye, Adıyaman’daki ilk mağazasını Adıyaman Park AVM’de açtı. Praktiker yıl içinde 20 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Pratik Mimarlık Ve Elektrik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pratik Mimarlık Ve Elektrik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ersoy tarafından kuruldu.

Küçük mutfaklar için pratik çözümler!

Koçtaş, evini güzelleştirmek isteyen herkesin ilk adresi olmaya devam ediyor. Koçtaş’ta yer alan katlanır, pratik ve kolay taşınabilir ürünleri mutfağınıza uygun dekorasyon fikirlerinizle birleştirerek hayalinizdeki mutfağa sahip olabilirsiniz.

Praktiker Pratik şubeleri Haberi

Praktiker Pratik şubeleri

Praktiker Türkiye, Akdeniz Bölgesi’nin ilk Praktiker Pratik mağazasını Mersin-Tarsus’ta açtı. Praktiker Pratik Tarsus, 950 metrekarelik büyüklüğü ve 5 bini aşan ürünüyle bölgenin ev geliştirme ve yapı marketi alanındaki tüm ihtiyacına cevap vermeyi hedefliyor.


Prakitker Pratik Tarsus’un açılış töreni Praktiker Türkiye Genel Müdürü Tayfun Kutlu ve Mersin Praktiker Pratik mağazası yatırımcısı Izotek Taahhüt Plan Proje Mühendislik Yöneticileri Yakup Doğan ve Alper Demir’in katılımıyla gerçekleştirildi. Çamlıyayla Yolu Üzeri Terasus Konutları altında bulunan Praktiker Pratik Tarsus, markanın geniş ürün gamını bölge sakinlerinin ayağına getirdi. Praktiker Pratik Tarsus aynı zamanda Akdeniz Bölgesi’ndeki ilk Praktiker Pratik mağazası oldu.


En Pratik çözümler Akdeniz Bölgesi’nde


Açılışta konuşan Praktiker Türkiye Genel Müdürü Tayfun Kutlu, “Artık Mersin ve Tarsuslular ev geliştirme ve yapı marketi alanındaki her türlü ihtiyacını ‘en pratik’ şekilde...