04 / 05 / 2024

Praktiker türkiyede şube açacak mı

Praktiker türkiyede şube açacak mı

IKEA, Koçtaş, Tekzen gibi yerli ve yabancı markaların yer aldığı yapı marketleri sektöründe tutunamayıp geçen yıl çıkma kararı alan Praktiker, aldığımız duyumlara göre Türkiye’ye geri dönüyor.

Praktiker’den Türkiye’ye dönüş sinyali!

IKEA, Koçtaş, Tekzen gibi yerli ve yabancı markaların yer aldığı yapı marketleri sektöründe tutunamayıp geçen yıl çıkma kararı alan Praktiker, aldığımız duyumlara göre Türkiye’ye geri dönüyor.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Türkiye Emlak Bankası İzmit’e şube açtı!

2001 yılında kapanan Türkiye Emlak Bankası, İzmit’in en işlek caddelerinden biri olan Yürüyüş Yolu üzerinde yeni şube açtı. Banka şube açarak büyümeyi hedefliyor...

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Praktiker Adıyaman Park AVM'de açıldı!

Praktiker Türkiye, Adıyaman’daki ilk mağazasını Adıyaman Park AVM’de açtı. Praktiker yıl içinde 20 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Adana Adli Tıp Şube Müdürlüğü ana hizmet binasına taşındı!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Adana Grup Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Adli Tıp Şube Müdürlüğü, daha hızlı ve etkili hizmet verilmesi amacıyla ana hizmet binasına taşındı.

Praktiker Pratik Ege'deki ilk mağazasını Datça'da açtı!

Praktiker Türkiye Genel Müdürü Kutlıı, Datça mağazasının Praktiker'in ilk franchise mağazası olduğunu belirterek, "Ege'de mağaza sayımızı 5 yılda 30'a çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Praktiker Pratik Mağazası'nı Gayrettepe'de açtı!

Praktiker, Türkiye’nin ilk Praktiker Pratik mağazasını İstanbul - Gayrettepe’de açtı. 300 metrekare büyüklüğündeki mağazada iş yeri, ev ve bahçe için gereken 4 bin ürün çeşidi bulunuyor.

Praktiker Türkiye pazarına geri dönüyor!

Praktiker 'in Türkiye'deki isim haklarını alan PracticalRetail Holding, önümüzdeki yıl 40 milyon dolar yatırımla Türkiye pazarına girmeyi hedefliyor. Şirket 2015 yılında 30 mağaza açmayı hedefliyor.

Praktiker, franchise ile büyüyecek!

Geçen yıl Türkiye’ deki mağazalarını kapatarak ülkeden çıkan Alman yapı market zinciri Praktiker, Türkiye’ de yeniden yapılanma kararı aldı. Şirketin yeni hedefi ise franchise ile büyümek...

Alman devi Praktiker Türkiye'de yeniden yapılanıyor!

2013 yılında kar edemediği gerekçesiyle Türkiye'den çıkma kararı alan Alman yapı market devi Praktiker, geri dönüyor. Yeniden yapılanacak Praktiker'in 2015 yılında hedefi 30 mağaza açmak.

Praktiker 40 milyon dolar yatırımla pazara geri dönüyor!

2013 yılının şubat ayında kar edemediği gerekçesiyle Türkiye'den çıkma kararı alan Alman yapı market devi Praktiker Türkiye'de yeniden yapılanacak. Praktiker’in Türkiye’deki isim haklarını PRACTICAL Retail Holding satın aldı...

Praktiker Türkiye'de yeniden yapılanıyor!

2013 yılının şubat ayında kar edemediği gerekçesiyle Türkiye'den çıkma kararı alan Alman yapı market devi Praktiker Türkiye'de yeniden yapılanacak. Praktiker’in Türkiye’deki isim haklarını PRACTICAL Retail Holding satın aldı.

Praktiker türkiyede şube açacak mı Haberi

Praktiker türkiyede şube açacak mı


Yapı marketleri sektöründe tutunamayıp geçen yıl çıkma kararı alan Praktiker, Türkiye’ye geri dönüyor.


Alman şirket, bu kez yerli bir partner ile pazara girecek. Praktiker’in geri dönüşünü hazırlayan şirketin şu ara pazarlama iletişim çalışmaları yürüttüğü ifade ediliyor. Ekonomist Dergisi’nin haberine göre, geçen yıl Türkiye pazarından çıkma kararı alan Alman yapı marketi Praktiker geri dönmeye hazırlanıyor. 


Kulislerde dolaşan iddialara göre, geçen yıl zarar gerekçesiyle Praktiker Türkiye’yi kapatan Alman şirket, Türkiye’ye bu kez yerli bir partner ile giriş yapacak. Alman yapı market zincirinin Türkiye’deki faaliyetlerini partnerlik anlaşması yaptığı yerli şirket ile yürüteceği ifade ediliyor.


İSTENİLEN DÜZEYDE KÂR YAKALANAMAMŞTI

Praktiker’in geri dönüşünü hazırlayan şirketin şu ara pazarlama iletişimi ve reklam çalışmaları yürüttüğü ifade ediliyor. Pazar büyüklüğü toplam 10 milyar dolar seviyesinde olan yapı market sektöründe organize perakendenin...