12 / 05 / 2024

Pramit Çelik Montaj iletişim

Pramit Çelik Montaj iletişim

Pramit Çelik Montaj Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan   Direk tarafından kuruldu.

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökalp Bunarbaşı tarafından kuruldu.

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited kuruldu!

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Başkan tarafından kuruldu.

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Üründülcü tarafından kuruldu.

Lacco Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Tekstil Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Lacco Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Tekstil Dış Tic.Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Çakıcı tarafından kuruldu.

Pramit Çelik Montaj Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pramit Çelik Montaj Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan   Direk tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde ana kablo montajı başladı!

18 Mart 2017 tarihinde temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde ana kablo montajı için çalışmalar başladı. Çelik kablolarda kullanılan 162 bin kilometre tel uzunluğu ile dünyanın etrafı 4 kez dolaşılabiliyor.

Çelik Yapı'nın acı günü! Hacer Gülten Bayramgil vefat etti!

Çelik Yapı Proje İmalat Montaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü İnşaat Mühendisi İbrahim Korkut'un Kayınvalidesi Hacer Gülten Bayramgil vefat etti.

Prenco Mühendislik Çelik İmalat Ve Montaj Limited Şirketi kuruldu!

Prenco Mühendislik Çelik İmalat Ve Montaj Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kayhan Kaya ve Rasim İnanç Yavuz ortaklığında kuruldu.

Modern Montaj Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Modern Montaj Enerji Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Torun ve Hüseyin Çelik tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü’nde montaj işlemlerine geçildi!

Tamamlandığında dünyanın en geniş açıklıklı asma köprüsü olacak 1915 Çanakkale Köprüsü’nde ilk çelik şaftın montajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapıldı.

Dmg Döğer İnşaat Çelik İmalat Montaj Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Dmg Döğer İnşaat Çelik İmalat Montaj Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Yaşam Boyu Kültür Sanat Projesi için çelik çatı montajı başladı!

Gördes Belediyesi'ne ait Kültür Sarayı'nın üstüne yapılması planlanan Zafer Kalkınma Ajansı'ndan destek almaya hak kazanan “Yaşam Boyu Kültür Sanat” adlı projesi için vinç yardımlarıyla çelik çatı montaj çalışmalarına start verildi.

3.Köprü'de montaj ve kaynak işlemleri sona erdi!

3’üncü boğaz köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü projesinde çelik tabliye montaj işlemlerinde son viraja girildi. Köprüde en ağırı 923 ton olan 59 çelik tabliyeden 36’ünün montaj ve kaynak işlemleri sona erdi.

Pramit Çelik Montaj iletişim Haberi

Pramit Çelik Montaj iletişim

Pramit Çelik Montaj Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan   Direk tarafından kuruldu.

Pramit Çelik Montaj Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her çeşit ham demir, çelik ve alaşımlarını, döküm, dövme ve pres mamullerini, pik döküm, çelik boru ve ek parçalarını, her çeşit hadde mamullerini, kok ve tali mahsullerini imal ve istihsal etmek. 2- Yukarıda yazılı işler için lüzumlu maden cevherlerini ve yardımcı maddelerini aramak, bunları istihraç etmek veya ettirmek ve işletmek. 3- Çelik konstrüksiyon, teknolojik teçhizat, vinç, galvanizli çelik konstrüksiyon imal etmek, mekanik ve ısıl işlemlerini yapmak, her nevi metal işleme ile kaplama tesislerini kurup işletmek, her çeşit çelik konstrüksiyon inşaat, mühendislik, imalat ve tesis kurma işlerini yapmak ve yaptırmak. 4-...