05 / 05 / 2024

Prefabrik evde yaşanır mı

Prefabrik evde yaşanır mı

Prefabrik evde yaşanır mı, Prefabrik evler kısa ömürlü mü? şeklindeki sorular yanıtlarını bekliyor. İşte merak edilen o detaylar!

Dolar kurunda 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor!

Dolar kuru her yeni güne yeni bir rekorla başlarken Türk Lirası karşısında 15 haftadır aralıksız yükselmeye devam etti. Bu değer artışı en son 1999 yılında görülmüştü. Dolarda 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor.

Altında aylar sonra bir ilk yaşanıyor! Gram altın rekor üstüne rekor kırıyor! Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor

Altın fiyatlarında aylar sonra bir ilk yaşanıyor. Gram altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor! Altın alıp satmak isteyenler hemen baksın...

Çelik ev ısınır mı? Çelik evde yaşanır mı?

Çelik evler kolay kurulumu ve düşük maliyeti ile pek çok kişinin tercihi olmaktadır. Peki çelik ev ruhsatı nasıl alınır? Bu diğer soruların yanıtı!

Prefabrik evde sürekli yaşanır mı? Prefabrik evler neden ucuz? Prefabrik ev için izin gerekir mi?

Prefabrik evler, son dönemde ilgi yoğun. Yaşanan depremden sonra prefabrik yapıların özellikleri vatandaşların gündemini oluşturmaya başladı. Yardım için bu yapılara yönelenler de var, kendisi için prefabrik ev yaptırmak isteyen de. İşte detaylar!

Altın ithalatı ocakta rekora imza attı! 28 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor

Ocakta altın ithalatı 68 bin 330 kg ile kayıtların tutulmaya başlandığı 1995 yılından bu yana yükselerek rekora imza attı. 28 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor. İşte ocak 2023 altın ithalatı verileri...

Evde yaşlı yakınına bakan binlerce kişiyi heyecanlandıran haber! Sigorta hamlesi geldi!

TBMM'den, evde yaşlı bakan binlerce kişiyi heyecanlandıran çok önemli bir haber geldi. Meclis Yaşlıların Sorunlarını Araştırma Komisyonu, yaşlı yakınlarına bakan kişiler için, bakım verdiği süre içinde kapsayıcı ve sürdürülebilir bir bakım güvence modelinin hayata geçirilmesini istiyor.

Borsada yeni hafta şoku! Endekste önemli kayıplar yaşanıyor!

Borsa İstanbul’da hareketli saatler yaşanıyor! Haftaya yükselişle başlayan borsa sonrasında yeniden eksiye geçti. Açılıştan sonra satışların hızla arttığı BIST 100 endeksinde kayıplar bir ara yüzde 3’ün üzerine çıktı!

AYM Ticaret Bakanlığına yetki veren Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’ni Anayasa’ya aykırı buldu!

Ticaret Bakanlığına yetki veren Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi AYM tarafından Anayasa’ya aykırı bulundu. İşte detaylar…

İkinci el oto pazarında yeni yıl öncesi hareketlilik yaşanıyor!

Matrah düzenlenmesiyle kısa bir süre durgunluk yaşayan ikinci el otomobil piyasasında 2023 yılı öncesi hareketlilik yaşanıyor. MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç, satışlarda belirgin bir hareketlilik olduğunu söyledi.

BİM yeni kataloğu yayımladı! Çay, ayçiçek yağı, çamaşır suyu ve pirince çılgın indirim! BİM 13 Aralık 2022 fiyat listesi

BİM'in 13 Aralık 2022 Salı aktüel ürünler kataloğu belli oldu. BİM kataloğunda Çay, ayçiçek yağı, çamaşır suyu, pirinçte çılgın indirim yapıldı. İşte BİM 13 Aralık Salı kataloğu fiyat listesi...

Prefabrik ev yaptıracakların dikkatine! Bunu bilmeden inşaata başlamayın! Hangi arsaya prefabrik ev yapılır?

Prefabrik evler her arsaya yapılabilir mi, prefabrik evlerin yapılma şartı nedir, Hangi arsaya prefabrik ev yapılır? şeklindeki sorular sık sık sorulmaktadır. İşte bu soruların yanıtlar!

Elinde doları olan herkes baksın! Dolarda 32 yıl sonra bir ilk yaşanıyor

ABD Merkez Bankası faiz kararı sonrasında yükselişe geçen ABD dolarında 32 yıl sonra bir ilk yaşanıyor. Elinde dolar olan herkes baksın! Dolarda son dakika gelişmesi...

TOKİ arsaya prefabrik ev yapılır mı?

Prefabrik evler şu sıralarda çok sık tercih edilen yapılardan biridir. Vatandaşlar da özellikle TOKİ arsaya başvuruda bulunanlar, “TOKİ arsaya prefabrik ev yapılır mı?” sorusunu sormaktadır.

Prefabrik evde yaşanır mı Haberi

Prefabrik evde yaşanır mı

Prefabrik almayı düşünen kişiler, Prefabrik evde yaşanır mı, Prefabrik evler kısa ömürlü mü? şeklindeki sorulara yanıt arıyor. Prefabrik evler son dönemde en çok tercih edilen yapılar arasında yer alıyor. Peki Prefabrik evde yaşanır mı, Prefabrik evler kısa ömürlü mü?

İşte prefabrik evlere dair merak edilen o detaylar…

PREFABRİK EVDE YAŞANIR MI? PREFABRİK EVLER KISA ÖMÜRLÜ MÜ?

Prefabrik evlerde yaşanır mı pek çok kişinin merak ettiği konuların başında geliyor. Pratik ve hızlı bir şekilde yapılması ve kurumu ile konut ihtiyacının en kolay şekilde karşılanmasını sağlayan prefabrik evler aynı neden ile dayanıklı olmayan, kısa ömürlü yapılar olarak da bilinmektedir.

Ancak bu tür evler, yapımında kullanılan malzemeler ve kurumundaki teknik ile birlikte oldukça dayanıklı yerler haline geliyor. Bu nedenle de öncelikle söz konusu evlerin depreme...