05 / 05 / 2024

prefabrik gecekondular

prefabrik gecekondular

1999 yılında düzenlenen ''Metropoliten Bölgelerde Yerleşim Yerleri'' konulu panelde çarpık kentleşmeye karşı alınacak önlemler tartışılmış. Panelde, gecekondu ve kaçak yapılaşma sorununun uydukentler aracılığı ile çözümlenmesi fikrinde birleşilmiş.

Tepe Prefabrik'e LEED Sertifikası verildi!

Tepe Prefabrik,uluslararası alanda en çok saygı gören yeşil bina sertifikası olan LEED (Leadership Energy & Environmental Design) Sertifikasını LEED Altın seviye üzerinden almaya layık görüldü.

Tepe Prefabrik Leadership Energy Belgesi almaya layık görüldü!

Bilkent Holding şirketlerinden biri olan Tepe Prefabrik, Uluslararası alanda en saygın yeşil bina sertifikası olan LEED (Leadership Energy & Environmental Design) Belgesi almaya layık görüldü.

TİKA'dan Gazzeliler'e prefabrik konut!

TİKA'dan Gazzeliler'e prefabrik konut projesi geliyor. Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı tarafından, evleri yıkılan Gazzeliler için bin prefabrik konut inşa edileceğini bildirdi.

THY prefabrik eğitim binası yapım işi!

Türk Hava Yolları Aydın Uçuş Eğitim Akademisi prefabrik eğitim binası yapım işi ihale edecek. İhale 19 Ağustos 2014 Salı gününde saat 10:00'da gerçekleşecek..

Kentsel dönüşümde gecekondular ne olacak?

Kentsel dönüşüm faaliyetleri kapsamında en çok merak edilen hususların başında gecekonduların durumu geliyor. Kentsel dönüşümden gecekondular da faydalanabiliyor mu? Kentsel dönüşümde gecekondular ne olacak? İşte yanıtı..

Assan Panel, son 10 yıldır Irak'ta prefabrik talebini karşılıyor!

Yeniden yapılanma sürecine giren Irak'ta, büyüyen inşaat ve taahhüt sektörüne hizmet veren Assan Panel, 10 yıldır prefabrik çözümlere yönelik talepleri karşılıyor. Bölgenin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduruyor...

AEA İnşaat Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AEA İnşaat Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Azizoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da Pendik, Esenyalı Mahallesi, Mezkur Sokak, Deniz Apartmanı'nda kuruldu.

Karmod Prefabrik'in ihracat yaptığı ülke sayısı 75'e ulaştı!

Karmod Prefabrik'in ihracat yaptığı ülke sayısı 75'e ulaştı. Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya yaptığı açıklamada, özellikle son on yılda gerçekleştirdikleri atılımla ihracat yaptıkları ülke 5 sayısının 75'e ulaştığını bildirdi...

Betaş Prefabrik öngermeli köprü kirişi yatırımına başladı!

Betaş Prefabrik ve Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ateş, 5 bin 500'ü kapalı, 20 bini açık alan olmak üzere toplam 25 bin metrekarelik bir alanda faaliyetlerinin sürdüğünü bildirdi...

Prefabrik Yapı A.Ş. Sürdürülebilir Markalar Konferansı’nda sürdürülebilir çözümler sundu!

Sürdürülebilir Markalar Konferansı, sürdürülebilirlik profesyonellerini bir araya getirdi, hafif çelik yapı sektörünün lider firması Prefabrik Yapı A.Ş. konferansta sürdürülebilir ürün tasarımları hakkında bilgi verdi...

Prefabrik Yapı hafif çelik binalarını Steelin markası ile satışa sunuyor!

Hafif çelik yapı sektörünün lider firması olan Prefabrik Yapı A.Ş., ön üretimli hafif çelik binalar ve de ekolojik konteynerlerini Steelin markası ile satışa sunuyor.

Karmod Prefabrik, Irak'ta 2 bin 500 konut inşa edecek!

Karmod Prefabrik tarafından yapılan açıklamaya, göre dünya genelinde prefabrik yapı projelerine imza atan Karmod Prefabrik Irak'a 2 bin 500 prefabrik sosyal konutluk projenin üretimini gerçekleştirecek

Etikon Prefabrik Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Etikon Prefabrik Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Savran, Pehlül Barış, Birol Kül tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta Yasa Kule'de kuruldu.

prefabrik gecekondular Haberi

prefabrik gecekondular



Varoşlar tarih olacak


Her yıl artan nüfusuyla çarpık kentleşmenin en güzel örneğini sergileyen İstanbul için çözüm bulundu: Prefabrik gecekondular


    İstanbul Konut İmar Planı Sanayi ve Ticaret Şirketi tarafından Mecidiyeköy Kültür Merkezi'nde düzenlenen ''Metropoliten Bölgelerde Yerleşim Yerleri'' konulu panelde İstanbul'un en büyük sorunu haline gelen göç ve çarpık kentleşmeye karşı alınacak önlemler tartışıldı. 

    İş, siyaset ve akademi çevrelerinden tanınmış isimlerin katıldığı panelde, katılımcılar gecekondu ve kaçak yapılaşma sorununun şehrin çevresinde kurulacak uydu kentler aracılığıyla çözümlenmesi fikrinde birleşti. 

    Panelde konuşan işadamı Üzeyir Garih barınmanın yemek yemek kadar temel bir ihtiyaç olduğunu belirterek göç eden vatandaşların şehir merkezleri etrafında...