04 / 05 / 2024

Prefabrik Yapı Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tolunay

Prefabrik Yapı Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tolunay

Almanya'da yeni bir hayata başlayan Suriyeli mültecilerin yaşam konteynırları Türkiye'den gidiyor. Prefabrik Yapı A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Tolunay, Suriyeli mülteciler için Almanya'dan ciddi oranda yaşam konteyneri siparişi aldıklarını açıkladı

Family House Prefabrik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Family House Prefabrik Yapı Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Halime Tetik tarafından kuruldu.

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Çokçetin tarafından kuruldu.

Ramskon Prefabrik Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ramskon Prefabrik Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nezih Yaman tarafından kuruldu.

Pretech Prefabrik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pretech Prefabrik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dortguly Ashyrmyradov, Maksat Dovletsahedov ve Nadezhda Seyıtniyazova ortaklığında kuruldu.

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kaya ve Serkan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Çoban ve Muhtullah Çoban ortaklığında kuruldu.

399 bin TL'ye 3+1 ev sahibi olabilirsiniz! Prefabrik ev kaç para? 90 metre kare prefabrik ev ne kadar?

Prefabrik yapılar, son yıllarda ekonomik ve pratik bir konut çözümü olarak popülerlik kazanmıştır. Bu kapsamda, 3+1 planında ve 90 metrekarelik prefabrik evlerin fiyatları da merak edilmektedir. Örneğin, 399 bin TL'ye 3+1 prefabrik ev sahibi olmak mümkündür.

100 metrekare prefabrik ev ne kadara mal olur? 25 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler son yıllarda sıkça tercih edilen konutları arasında yer almaktadır. Kendi arsasına ev yaptırmak isteyenler, prefabrik yapılara dair araştırma yapmaktadır. İşte detaylar!

Çakarlar Organizasyon Prefabrik Yapı Teknolojileri Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Çakarlar Organizasyon Prefabrik Yapı Teknolojileri Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Çakar tarafından kuruldu.

Prefabrik ev almak isteyenlere kampanya! İşte tüm detayları ile....

Türkiye'de konut sahibi olmak isteyenlerin tercih ettiği prefabrik yapılar, artan talep ve devlet desteğiyle birlikte daha da popüler hale geldi. Özellikle pandemi döneminde, prefabrik evlerin tercih edilmesiyle birlikte devlet, bu alanda vatandaşları destekleyen bir kampanya başlattı.

72 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 17 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlerin her özelliği büyük bir merakla araştırılıyor. İşte prefabrik yapının kendine dair merak edilen detaylar!

Prefabrik eve yıldırım düşer mi? Neden prefabrik ev almalıyım?

Prefabrik yapılar son dönemin gözde konutlarından biridir. Bundan dolayı da bu yapılara dair pek çok soru sorulmaktadır. İşte o sorulardan bazıları ve onların yanıtları!

Prefabrik evin tapusu olur mu? Kışın prefabrik ev yapılır mı?

Prefabrik yapılara son dönemde artan ilgi beraberinde bazı soruları da getirmektedir. Prefabrik evler normal betonarme evlere benzemez. Peki prefabrik evler diğer yapılardan hangi özellikleri ile ayrılır? İşte detaylar!

Prefabrik Yapı Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tolunay Haberi

Prefabrik Yapı Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tolunay

Suriye'deki savaştan kaçarak Almanya'ya yerleşen mültecilerin yaşam konteynerlerini Türk firması üretiyor.  Son yıllarda yakın coğrafyada çok ciddi insanlık dramlarının  yaşandığını ifade eden Prefabrik Yapı A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tolunay, “Her gün basında iltica etmek isteyen Suriye halkının dramatik haberlerine şahit oluyoruz. Türkiye üzerinden Avrupa'ya geçmeyi başaran Suriyeli mültecilerin, gittikleri ülkelerde en büyük sıkıntılarından biri hatta en önemlisi barınma ihtiyacı. Almanya'daki bazı belediyeler bizimle iletişime geçerek Suriyeli mülteciler için yaşam alanları inşa etmemizi talep etti. Biz de Suriyeli mülteciler için yaşam konteynerleri üretmeye başladık” dedi.

Şu ana kadar yaklaşık 2 bin adet sevkiyat gerçekleştirdiklerini kaydeden Tolunay, “Devam eden sözleşmelerimiz ve olması muhtemel projelerle birlikte toplam 4 bin adet üretim yapmayı planlıyoruz. Kapasite olarak çok ciddi avantajları bulunduğuna dikkat çeken Tolunay,...