03 / 05 / 2024

Prefabrik Yapı türkmenistan villa

Prefabrik Yapı türkmenistan villa

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı AŞ, 48 villanın yapımını üstlenirken proje ve modern mimarisiyle de dikkati çekti

Prefabrik yapı çeşitleri nelerdir?

Prefabrik yapıların bazı türleri bulunmaktadır. Prefabrik yapı çeşitleri nelerdir? İşte sorulan soruların yanıtları!

Prefabrik yapılar enerji israfını engelliyor!

Son zamanlarda trend hale gelen prefabrik yapılar enerji tüketimini minimum düzeyde tutması nedeniyle oldukça tercih ediliyor. 

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

Türkmenistan ve Afganistan arasında Akina-Andhoy demir yolu hattı için ilk adım!

Türkmenistan ve Afganistan arasında Akina-Andhoy demir yolu hattı açılması ve altyapı projelerinin hayata geçirilmesi ile ilgili konferans çevrimiçi olarak yapıldı.

Prefabrik Yapı'ya Sakarya'nın Yıldızları ödülü!

Prefabrik Yapı, Sakarya'nın Yıldızları Ödül Töreni'nde "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Arasında Yer Alan Firmalar" kategorisinde ödüle değer bulundu...

Az Er Prefabrik Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Az Er Prefabrik Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Akkılı. tarafından kuruldu. 

Türk prefabrik yapı sektörü Amerika kıtasında ihracatını arttırdı!

Türk prefabrik yapı sektörü temsilcilerinden Karmod CEO'su Mehmet Çankaya, 2018 yılının ilk iki ayında söz konusu kıtaya ihraç edilen yapı adetinin 47’yi bulduğunu söyledi..

Ant Yapı'nın Türkmenistan projesi teslim edildi!

Ant Yapı tarafından Türkmenistan'ın Lebap Vilayetin'de inşa edilen şehrin içme suyunu sağlayan tesis tamamlandı ve Ocak ayında teslim edildi.

Türkler Orta Asya'da en çok Türkmenistan'da yatırım yapıyor!

AKP Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, meclis toplantısında Türkiye ve Türkmenistan arasındaki ticaret, eğitim, kültür, enerji, inşaat ve ulaştırma alanlarındaki ortaklıklarına değindi..

Prefabrik Yapı Türkmenistan'da 48 villa inşa etti!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı AŞ, 48 villanın yapımını üstlenirken proje ve modern mimarisiyle de dikkati çekti

Prefabrik Yapı, mülteciler için yaşam alanları yapıyor!

Almanya'da yeni bir hayata başlayan Suriyeli mültecilerin yaşam konteynırları Türkiye'den gidiyor. Prefabrik Yapı A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Tolunay, Suriyeli mülteciler için Almanya'dan ciddi oranda yaşam konteyneri siparişi aldıklarını açıkladı

Özge Yapı, Türkiye’yi prefabrik konut siteleri ile tanıştırıyor!

Prefabrik konutlar, tek villalık müstakil yaşamlardan toplu yaşam alanlarına doğru genişliyor. Afrika’ya kadar bina gönderen Özge Yapı, Türkiye’yi prefabrik konut siteleri ile tanıştırıyor.

Mustafa Elitaş Türkmenistan'daki projeleri inceleyecek!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, yarın Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ı ziyaret edecek. Elitaş, Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Türkmenistan'da faaliyet gösteren Türk müteahhit ve yatırımcılarının tesis ve projelerini inceleyecek.

Prefabrik Yapı türkmenistan villa Haberi

Prefabrik Yapı türkmenistan villa

Türkmenistan'ın Avaza Bölgesinde yer alan Ak Yelken tesislerindeki 48 villanın yapımını Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı AŞ üstlendi.


Hekim Holding açıklamasına göre, Ak Yelken tesislerinin açılışı, Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulu Berdimuhamedov ile bir çok üst düzey devlet yetkilisinin katıldığı törenle gerçekleştirildi.


Tesisteki 48 villanın yapımını üstlenen Prefabrik Yapı AŞ, yaptığı projelere bir yenisini daha eklemiş oldu ve modern mimarisi ile beğeni topladı.


Hazar Denizi sahilinde yer alan ve yapımı yaklaşık 2 yıl süren kompleksteki villalar, hafif çelik yapı sistemiyle inşa edildi ve dış cephe kaplamalarında A1 sınıfı yanmaz HekimBoard ürünleri kullanıldı. Son sistem teknoloji ile inşa edilen villalar, Türkmen halkına uluslararası standartlarda hizmet veren bir tatil kompleksi haline dönüştürüldü.


Törende bir konuşma yapan Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhamedov, "Türk iş çevrelerinin ülkemizdeki başarılı faaliyetleri,...