07 / 05 / 2024

Premista Residance 2016

Premista Residance 2016

Premista Residance, ( ADAFEN İNŞAAT) üstlenici grubun uzun yıllara dayalı bilgi birikimi ve ar-ge çalışmalarınınsonucu olarak projelendirilmiştir. Premista Residance'ta yaşam başladı.

Premista Residance'ta yaşam başladı!

Premista Residance, ( ADAFEN İNŞAAT) üstlenici grubun uzun yıllara dayalı bilgi birikimi ve ar-ge çalışmalarınınsonucu olarak projelendirilmiştir. Premista Residance'ta yaşam başladı.

Beylikdüzü Premista Residance'ta metrekaresi 3 bin TL'ye!

Adafen İnşaat tarafından hayata geçirilen Premista Residance toplam 52 daireden meydana geliyor. Beylikdüzü'nde inşa edilen projede yaşam Eylül ayında başlıyor.

The Address Residance'ta teslimler 2016'da!

Emaar İnşaat tarafından Çamlıca'da inşa edilen The Address Residance'ın daire alanları 78 metrekareden başlayıp, 234 metrekareye kadar çıkıyor. Projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Avrupa Konutları Kale teslimleri 2016 Temmuz'da!

Artaş İnşaat imzası taşıyan Avrupa Konutları Kale projesi 599 adet daireden oluşuyor. Avrupa Konutları Kale İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu' nda yükseliyor. Avrupa Konutları Kale teslimleri 2016 yılı Temmuz'da yapılması planlanıyor.

Bulvar İstanbul projesinde daire teslimleri 2016 yılının 2. çeyreğinde!

Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa edilen Bulvar İstanbul projesi 125 metrekareden başlangıç gösteren daire alanlarına sahip. Bulvar İstanbul projesinde daire teslimleri 2016 yılının 2. çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Selective Port Evleri'nde teslimler Kasım 2016'da!

Toplam 320 adet dairenin yer aldığı Selective Port projesinde yer alan dairelerin alanları 66 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede teslimlerin Kasım 2016'da yapılması planlanıyor.

Ataşehir My Newwork projesinde ofisler 2016'da teslim!

Bir ofis projesi olarak hayata geçirilen My Newwork projesi Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyor. Ataşehir My Newwork projesinde ofisler 2016'da teslim ediliyor. Proje tek blok halinde yükseliyor.

Resim İstanbul Orman Evleri'nde teslimler 2016'da!

Resim İstanbul Orman Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin 2016'da yapılması planlanıyor.

Bulvar İstanbul'da teslimler 2016 yılının 2. çeyreğinde yapılacak!

Bulvar İstanbul projesi Özkar - Özülke İnşaat imzası taşıyor. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa edilen Bulvar İstanbul'da daire teslimleri 2016 yılı 2. çeyreğinde gerçekleşecek.

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de teslimler 2016'da yapılacak!

Ağaoğlu imzası ile yükselen My Newwork, 'Yeni iş, yeni hayat, yeni eğlence' sloganıyla hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden proje daire teslimleri 2016 yılının sonunda gerçekleşecek.

Medi-Tour 2016 Mersin'de yapılacak!

Akdeniz Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (ASCAME) Lojistik Komisyonu Başkanlığını yürüten Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Şerafettin Aşut, Medi-Tour 2016 organizasyonunun Mersin'de yapılacağını söyledi.

My Newwork Ataşehir'de teslimler 2016'da!

İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de hayata geçirilen My Newwork Ataşehir projesi 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. My Newwork Ataşehir'de teslimlerin 2016'da yapılması planlanıyor.

Resim İstanbul Orman Sancaktepe'de Eylül 2016'da teslim daireler!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlardan meydana gelen Resim İstanbul Orman Sancaktepe projesi kapsamında yer alan daireler 2016 yılının Eylül ayında teslim edilecek.

Premista Residance 2016 Haberi

Premista Residance 2016

Son yılların cazibe merkezi, Beylikdüzü' nün en gelişmiş bölgelerinden biri olan Beykop bölgesinde inşaa edilen Premista Residance' nin en önemli özelliği aile yaşamı için tasarlanmış olmasıdır.

Premista Projesinde zemin etüdünden başlayan hassasiyet, proje, malzeme ve birinci sınıf işçilik ile devam eden, konfor ve kaliteyi sunmaktadır. Metrobüs durağına yürüş mesafesinde olan Premista'nın her yöne ulaşımı, AVM, market, okul, hastane, vb. sosyal alanlara yakınlığı en önemli özelliklerindendir.

Hayatın her anını huzur ve güven içinde ailenizle yaşamınız için 2+1 ve 3+1 seçenekleriyle toplam 52 daire ve 2 mağaza olarak tasarlanmış olan Premista Residance Projemizi sunmanın onur ve heyecanını yaşıyoruz. Lokasyonu, konforu, güvenliği, prestiji ve yatırım fırsatı olarak farklı özellikleri bir arada taşıyan Premista Residance'ın yaşamınıza keyif ve mutluluk katması dileğiyle.

Web site :