06 / 05 / 2024

Premista Residance satış ofisi

Premista Residance satış ofisi

Premista Residance, ( ADAFEN İNŞAAT) üstlenici grubun uzun yıllara dayalı bilgi birikimi ve ar-ge çalışmalarınınsonucu olarak projelendirilmiştir. Premista Residance'ta yaşam başladı.

Koray GYO, Loft Residance'taki 1 bağımsız bölümü 3.2 milyon TL'ye sattı!

Koray GYO tarafından İstanbul ili, Şişli ilçesi, Esentepe Mahallesi Loft Residance 2 Apt. N4  23 no'lu bağımsız bölümün KDV hariç 3 milyon 168 bin 317 TL (KDV dahil 3 milyon 200 bin) TL bedel karşılığında satış ve devir işlemi bugün gerçekleştirildi. 

Propa Plus Residance’da son 9 daire!

Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residance’daki son 9 daire, sıfır faiz ve 60 ay vade avantajı ile satışa sunuldu. Projede, 31 Mart’a kadar geçerli olacak “Teslime Özel yüzde 10 + 10 indirim fırsatı” sunuluyor.

Premista Residance'ta yaşam başladı!

Premista Residance, ( ADAFEN İNŞAAT) üstlenici grubun uzun yıllara dayalı bilgi birikimi ve ar-ge çalışmalarınınsonucu olarak projelendirilmiştir. Premista Residance'ta yaşam başladı.

Beylikdüzü Premista Residance'ta metrekaresi 3 bin TL'ye!

Adafen İnşaat tarafından hayata geçirilen Premista Residance toplam 52 daireden meydana geliyor. Beylikdüzü'nde inşa edilen projede yaşam Eylül ayında başlıyor.

İlkbahar Sultanbeyli satılık daire fiyatları!

İlkbahar Sultanbeyli satılık daire fiyatları 236 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İlkbahar Residance Sultanbeyli projesinde lansmana özel yüzde 7 indirim fırsatı yer alıyor.

Gökhan Töre Acarblu Residance'tan ev aldı!

BEŞİKTAŞ ve milli takımın yıldız futbolcusu Gökhan Töre, Beykoz Acarblu Residance'tan ev aldı. Tören'nin evi Erdal Acar'dan indirimle satın aldığı öğrenildi.

İstinye Panavia Residence'ın yüzde 80'i satıldı!

Panavia Residance'ın yüzde 80'i satıldı. 5 blokta 60 daireden oluşan projede konutlar hemen teslim ediliyor. Mart 2012'de temeli atılan proje, toplam 7 bin 500 metrekarelik alan üzerine inşaa ediliyor.

Panavia Residence'ın yüzde 80'i satıldı!

Panaroma Grup İnşaat tarafından İstinye' de hayata geçirilen Panavia Residance' ın yüzde 80' i satıldı. 5 blokta 60 daireden oluşan projede konutlar hemen teslim ediliyor...

Büyükçekmece'de icradan satılık villa 2 milyon 400 bin TL!

Büyükçekmece'de 950 metrekare alana sahip C-tipi villa ve Beylikdüzü Osmanoğulları Residance 7'de 150 metrekare dükkan 2 milyon 650 bin TL'ye satılacak...

Soyak Yenişehir Bambu Residance'da icradan 190 bin TL'ye satılık konut!

Ümraniye 1. İcra Müdürlüğü, Soyak Yenişehir Bambu Residance'da 190 bin TL'ye konut satacak. Satış, 20 Temmuz Cuma günü 14:00-14:10 saatleri arasında yapılacak

Beyaz Residance Topkapı 2, ay sonu satışa çıkıyor!

Beyaz Residance Topkapı'nın devamı niteliğindeki Beyaz Residance Topkapı 2'nin ay sonu satışa çıkarılması planlanıyor...

Akmerkez Residence'de 2 milyon TL'ye icradan satılık daire!

T.C. İstanbul 10. İcra Müdürlüğü, Akmerkez Residance Apart Otelinin 5. Katında yer alan, Öznur Derinkök'e ait 497 bağımsız bölüm nolu C tipi daireyi 2 milyon TL'den satışa çıkardı. İlk satış 23 Ocak 2012 Pazartesi günü 09.00-09:10 saatleri arasında yapıla

Önay Garden Residance'ta 150 bin TL'ye 1+1!

Önay Garden Residance'ta 1+1’ler 107 bin TL'den başlayarak 150 bin TL'ye kadar yükselen fiyatlarla satılıyor. Firma bünyesinde yapılan ödeme seçeneğine göre ise sınırlı sayıdaki konutlar için peşinatlar 7

Premista Residance satış ofisi Haberi

Premista Residance satış ofisi

Son yılların cazibe merkezi, Beylikdüzü' nün en gelişmiş bölgelerinden biri olan Beykop bölgesinde inşaa edilen Premista Residance' nin en önemli özelliği aile yaşamı için tasarlanmış olmasıdır.

Premista Projesinde zemin etüdünden başlayan hassasiyet, proje, malzeme ve birinci sınıf işçilik ile devam eden, konfor ve kaliteyi sunmaktadır. Metrobüs durağına yürüş mesafesinde olan Premista'nın her yöne ulaşımı, AVM, market, okul, hastane, vb. sosyal alanlara yakınlığı en önemli özelliklerindendir.

Hayatın her anını huzur ve güven içinde ailenizle yaşamınız için 2+1 ve 3+1 seçenekleriyle toplam 52 daire ve 2 mağaza olarak tasarlanmış olan Premista Residance Projemizi sunmanın onur ve heyecanını yaşıyoruz. Lokasyonu, konforu, güvenliği, prestiji ve yatırım fırsatı olarak farklı özellikleri bir arada taşıyan Premista Residance'ın yaşamınıza keyif ve mutluluk katması dileğiyle.

Web site :