02 / 05 / 2024

Premium Babacan fiyat listesi

Premium Babacan fiyat listesi

Premium Babacan satış ofisi ile 444 24 20 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Babacan Yapı imzası ile yükselen proje Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre mesafede yer alıyor.

Premium Babacan ödeme planı!

Premium Babacan ödeme planı kapsamında firma bünyesinde vade farksız ve banka kredili ödeme imkanları sunuluyor. Premium Babacan Esenyurt'ta ev fiyatları 285 bin liradan başlıyor...

Babacan Holding'in ticari üniteleri satışa çıktı!

Babacan Holding tarafından hayata geçirilen "Babacan Premium", "Babacan Port Royal", "Babacan Palace" ve "Crown Deluxe" projelerindeki ticari ünitelerine gösterilen yoğun ilginin ardından, Babacan Port Royal Port Cadde ticari üniteleri 1 milyon 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Babacan Holding 2 ayda herkesi ev sahibi yapacak!

Babacan Holding, daha güçlü bir ekonomi için başlatılan "Türkiye için kazanç vakti" kampanyasına Babacan Premium, Babacan Port Royal projeleriyle destek oluyor. 

Babacan Premium fiyat listesi!

Babacan Yapı imzasıyla inşa edilen Babacan Premium projesinde İstanbul'un Beylikdüzü bölgesinde yükseliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Babacan Premium fiyat listesi...

Babacan Holding faiz kampanyasını uzattı!

Babacan Holding, satışı devam eden Babacan Premium, Babacan Port Royal ve Babacan Palace projelerinde faiz kampanyasını 1 ay daha uzattı..

Erguvan Premium Residence fiyat listesi 2018!

Erguvan Premium Residence fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor. Teknopark'a komşu olan projede 1+1 ve 2+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor.

Kurtköy Erguvan Premium Rezidans fiyat!

Toplam 284 adet konut ve 10 ticari üniteden meydana gelen Erguvan Premium Rezidans projesi Erguvan İnşaat imzasına sahip. Kurtköy Erguvan Premium Rezidans fiyat listesi 295 bin TL'den başlıyor.

Babacan Holding’in 4 projesinde Kurban Bayramı’na özel kampanya!

Babacan Holding, konut sahibi olmayı kolaylaştırmak için birbirinden özel kampanyalara imza atmaya devam ediyor. Kurban Bayramı tatili boyunca ‘Babacan Port Royal’, ‘Babacan Premium’, ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ten konut sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Erguvan Premium Residence fiyat listesi Ağustos 2017!

Erguvan Premium Residence fiyat listesi 295 bin TL'den başlıyor. Erguvan Premium Residence projesi 1 Şubat 2018 tarihinde teslim ediliyor...

Babacan Premium yeni etap fiyat!

Babacan Premium yeni etap fiyat listesi 347 bin TL'den başlıyor. Babacan Premium projesinde peşinatsız ödeme imkanı sunuluyor...

Port Royal Babacan fiyat 2017!

Babacan Holding tarafından hayata geçirilen Babacan Port Royal projesinde peşin ve banka kredili ödemelere yüzde 17 indirim sağlanıyor. İşte Port Royal Babacan fiyat 2017...

Babacan Holding'ten 240 ay kampanyası!

Babacan Premium, Babacan Port Royal ve Babacan Palace projelerinde geçerli olan ve kira öder gibi ev sahibi olmayı kolaylaştıran kampanyayla 240 ay vade ve aylık yüzde 0.79 faizle konut sahibi olmak artık daha da kolay.

Babacan Premium güncel fiyat listesi 2017!

Babacan Yapı tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Babacan Premium projesi, Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına dahil oldu. İşte Babacan Premium güncel fiyat listesi 2017...

Kurtköy Erguvan Premium Residence fiyat listesi!

Toplam 284 daireti bünyesinde bulunduran Kurtköy Erguvan Premium Residence fiyat listesi 295 bin liradan başlayarak artıyor. Proje Erguvan İnşaat imzasıyla hayat buluyor.

Premium Babacan fiyat listesi Haberi

Premium Babacan fiyat listesi

Anahtar teslimlerinin 1. etapta Haziran 2018, 2. etapta ise Eylül 2018 tarihinde gerçekleşeceği Babacan Premium Residence 1.400 adet konut, 115 adet ticari ünite, otel ve AVM'den meydana geliyor. 


Premium Babacan satış ofisi iletişim için 444 24 20 telefon numarasını arayabilirsiniz. Projede spor alanları, sosyal tesis ve çocuk oyun alanları, otopark, alışveriş alanları gibi sosyal donatı alanları mevcut. 


6 blok halinde hayata geçirilen Babacan Premium Evleri İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta, Babacan Yapı imzası ile inşa ediliyor. Projede fiyatlar 285 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Esenyurt Babacan Premium Evleri 28 bin 500 metrekare arsa alanına sahip. Projede konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Babacan Premium Residence konum olarak metrobüs istasyonuna 500 metre, E-5’e 100...