06 / 05 / 2024

Premium Babacan ne zaman teslim

Premium Babacan ne zaman teslim

Premium Babacan Esenyurt satılık daire fiyatları 176 bin TL'den başlıyor. Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 40 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Babacan Holding'in ticari üniteleri satışa çıktı!

Babacan Holding tarafından hayata geçirilen "Babacan Premium", "Babacan Port Royal", "Babacan Palace" ve "Crown Deluxe" projelerindeki ticari ünitelerine gösterilen yoğun ilginin ardından, Babacan Port Royal Port Cadde ticari üniteleri 1 milyon 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Babacan Holding 2 ayda herkesi ev sahibi yapacak!

Babacan Holding, daha güçlü bir ekonomi için başlatılan "Türkiye için kazanç vakti" kampanyasına Babacan Premium, Babacan Port Royal projeleriyle destek oluyor. 

Babacan Premium fiyat listesi!

Babacan Yapı imzasıyla inşa edilen Babacan Premium projesinde İstanbul'un Beylikdüzü bölgesinde yükseliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Babacan Premium fiyat listesi...

Babacan Holding faiz kampanyasını uzattı!

Babacan Holding, satışı devam eden Babacan Premium, Babacan Port Royal ve Babacan Palace projelerinde faiz kampanyasını 1 ay daha uzattı..

Babacan Premium fiyatları ne kadar?

2018 yılında teslim edilecek olan Babacan Premium projesi 1.009 konut ve 56 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Babacan Premium fiyatları ne kadar?

Kurtköy Erguvan Premium fiyatlar!

Erguvan Premium Residence projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Kurtköy Erguvan Premium fiyatları ne kadar?

Babacan Holding’in 4 projesinde Kurban Bayramı’na özel kampanya!

Babacan Holding, konut sahibi olmayı kolaylaştırmak için birbirinden özel kampanyalara imza atmaya devam ediyor. Kurban Bayramı tatili boyunca ‘Babacan Port Royal’, ‘Babacan Premium’, ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ten konut sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Babacan Premium daire fiyatları ne kadar?

Babacan Yapı imzasıyla yükselen Babacan Premium projesi 1.216 daireden ve 102 mağazadan oluşuyor. Peki Babacan Premium daire fiyatları ne kadar?

Erguvan Premium Residence ne zaman teslim?

Toplam 284 daire ve 10 ticari üniteden meydana gelen Erguvan Premium Residence projesinde daire taksitleri 1.910 TL'den başlıyor. Peki Erguvan Premium Residence ne zaman teslim?

Babacan Holding'ten 240 ay kampanyası!

Babacan Premium, Babacan Port Royal ve Babacan Palace projelerinde geçerli olan ve kira öder gibi ev sahibi olmayı kolaylaştıran kampanyayla 240 ay vade ve aylık yüzde 0.79 faizle konut sahibi olmak artık daha da kolay.

Erguvan İnşaat Kurtköy projesinin anketine 12 bin kişi katıldı!

Erguvan İnşaat sektörde bir ilke imza atarak, düzenlediği anketlerle 12 bin kişiye "Nasıl proje isterdiniz'' sorusunu sordu. Anketlerde ve bölge halkından alınan taleplerde Erguvan Park ve Erguvan Premium isimlerinin öne çıktığını belirtildi.

Premium Babacan Holding proje fiyatları!

Premium Babacan Holding proje fiyatları 233 bin liradan başlayarak değişiyor. Babacan Premium Esenyurt projesinde yüzde 15 peşinatla ya da 48 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Babacan Premium teslimleri ne zaman yapılır?

E-5'e 100 metre mesafede hayata geçirilen Babacan Premium Konutları fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Babacan Premium teslimleri ne zaman yapılır?

Premium Babacan ne zaman teslim Haberi

Premium Babacan ne zaman teslim

Konutların stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Premium Babacan Esenyurt'ta 1.400 konut, otel ve AVM bulunuyor. 


Premium Babacan Esenyurt satılık konut teslimlerinin 1. etapta 2018 yılı Haziran ayında, 2. etapta ise 2018 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Babacan Premium Rezidans 6 bloktan meydana geliyor. Projede 40 ay vade farksız taksit imkanı ile daire sahibi olunabiliyor. 


Babacan Yapı imzası taşıyan Premium Babacan Evleri İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yükseliyor. Proje 28 bin 500 metrekarelik alanda inşa ediliyor. 


Premium Babacan Esenyurt satılık ev fiyatları 1+0'larda 176 bin TL, 1+1'lerde 258 bin TL, 2+1'lerde 366 bin TL, 3+1'lerde ise 441 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Babacan Premium iletişim 

Telefon: 0212 596 38 78 

Web: http://babacanyapi.com/default.asp?LanguageID=1

Özge...