03 / 05 / 2024

prenses ikbal monheim yalısı kimin

prenses ikbal monheim yalısı kimin

Galatasaray Kulübü eski başkanı ünlü işadamı Selahattin Beyazıt’ın yalısı “Prenses İkbal Monheim”, icradan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın kardeşi ünlü işadamı Turgut Yılmaz’a satıldı. Turgut Yılmaz, yalıya 80 milyon 873 bin lira ödedi.

İkbal Hafriyat İnşaat Nakliyat Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

İkbal Hafriyat İnşaat Nakliyat Peyzaj Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Murat Yol tarafından kuruldu.

Lideri 'Prenses' olan çete başkasına ait milyonluk arsaları 'dublör' kullanarak satarken yakalandı

Muğla merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonda, arsa ve gayrimenkül sahibi kişilerin kimlik bilgilerini ele geçirip, dublör kullanarak satış yaptığı tespit edilen 9 şüpheli gözaltına alındı. Çetenin İstanbul'da 7 milyon liralık arsayı 700 bine satmaya çalıştığı tespit edildi.

İtalyan Prenses Rita'ya üvey oğulları miras davası açtı!

İtalyan Prens Nicolo’nun eşine miras bıraktığı 354 milyon dolarlık sanat eserleri ile dolu malikane satılıyor. Prens Nicolo’nun oğulları, üvey anneleri Prenses Rita’nın bahsedilen eserlerin bakımını iyi yapamadığını iddia ederek dava açtı. 

Prens Harry ve Meghan Markle Prenses Diana'nın mirasıyla geçinecek! 

Geçtiğimiz yıl İngiliz kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve Meghan Markle'ın nasıl geçinecekleri merak konusu oldu. Oprah Winfrey'in programına katılan çift kendilerine kalan miras hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şaman Durek: Prenses Martha ile Türkiye’ye yerleşmek istiyorum!

Verdiği özel röportajda çalışmalarını anlatan Gwyneth Paltrow ve Nina Dobrev gibi Hollywood yıldızlarına spiritüel danışmanlık hizmeti veren dünyaca ünlü Şaman Durek Verrett, en büyük hayallerinden birinin Türkiye'den ev almak olduğunu söyledi.

Prenses Beatrice ve emlak kralı Edoardo Mapelli Mozzi evlendi!

Prenses Beatrice ve emlak kralı Edoardo Mapelli Mozzi evlendi. Koronavirüs sebebiyle düğünlerini erteleyen çift, geçtiğimiz günlerde evlendi...

Kraliyet ailesine emlakçı damat!

Prenses Eugenie, 36 yaşındaki emlak şirketi sahibi Edoardo Mapelli Mozzi ile nişanlandı.

Selahattin Beyazıt'ın yalısı Turgut Yılmaz'a 80.9 milyon TL'ye satıldı!

Galatasaray Kulübü eski başkanı ünlü işadamı Selahattin Beyazıt’ın yalısı “Prenses İkbal Monheim”, icradan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın kardeşi ünlü işadamı Turgut Yılmaz’a satıldı. Turgut Yılmaz, yalıya 80 milyon 873 bin lira ödedi.

Almanlardan Müslümanlara arsa jesti!

Almanya'nın Monheim kentindeki iki İslam cemaatine belediye tarafından arsa bağışlandı. Derme çatma ibadethanelerle yetinen cemaatler bu arsalarda cami inşa edebilecek.

Prenses Süreyya’nın mirası ağabeyinin eski şoförüne verilecek!

Almanya’da bir mahkeme son İran Şahı Muhammed Rıza Pehlevi’nin ikinci karısı Prenses Süreyya’nın mirasının vefat etmiş ağabeyinin eski şoförüne verilmesine karar verdi.

Adana Türk Hava Kurumu eski binasını kamulaştırılacak!

Adana Büyükşehir Belediye meclis üyeleri, makine ikbal, teçhizat, asfalt ve bazı kamulaştırmalar yapması için Başkan Hüseyin Sözlü'ye 100 milyon lira borçlanma yetkisi verdi.

Suudi Prenses Basmah Bint Saud Hatay’da ev bakıyor!

Suudi Kraliyet ailesi üyesi Prenses Basmah Bint Saud, Türkiye’de gıda, eğlence ve giyim alanında yatırım planladığını söyledi. “Büyük bir Türk markası bakıyorum” diyen Suudi Prenses, ayrıca konut almayı da düşünüyor.

Kandilli Neslişah Sultan Yalısı icradan satılıyor!

Galatasaray Kulübü eski başkanı işadamı Selahattin Beyazıt'ın Kandilli'de bulunan Prenses İkbal Monheim Yalısı (Neslişah Sultan Yalısı) icradan satışa çıktı. Neslişah Sultan Yalısı'nın satış bedeli 82 milyon 786 bin 425 TL olarak belirlendi.

prenses ikbal monheim yalısı kimin Haberi

prenses ikbal monheim yalısı kimin

Galatasaray Kulübü eski başkanı ünlü işadamı Selahattin Beyazıt, iflas etti. Şirketleri bir bir elinden gitti. Borçlarına karşı birçok mal varlığı haczedildi. İstanbul Boğazı'nın incilerinden olan Prenses İkbal Monheim Yalısı'nı da (Neslişah Sultan Yalısı) bir süre önce tamamen kaybetti. Yalı, işadamı Turgut Yılmaz'ın himayesine geçti. 


Tekstilbank'ın 10 milyon liralık alacağına karşılık icralık olan ünlü yalı, 2012'de 40 milyon 811 bin liraya satılmıştı. Ancak aile, bu fiyatın çok düşük olduğunu bildirdi. Bilirkişi raporu dikkate alınarak ihale iptal edildi. Bilirkişi raporunda "Zemin ve çatı katı alanı 485 metrekaredir. Arsa, bina, havuz, rıhtım, müştemilat değeri 79 milyon 134 bin 785 liradır" denildi. Yalı bahçesi için "Bitki cenneti" ifadesinin kullanıldığı bildirildi. Bitkilerin değerinin 1 milyon 304 bin lira olduğu kaydedildi. Fıstık çamı için bile 290...