15 / 05 / 2024

Prenta Sistemi 2015

Prenta Sistemi 2015

Prenta, Yapı Fuarı'nda prefabrike bina ya da konteyner üretimlerini müşteriye yeni olarak satın alabileceği, ya da satın almak istemezse kiralayabileceği Prenta Sistemi'ni tanıtacak.

Şemsi Paşa Cami'nde çelik konsol sistemi uygulaması başladı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, boğazın en özel yapılarından Şemsi Paşa Cami’ni ve Üsküdar sahilini tahrip eden 2015 tarihli proje yerine, sökülüp takılabilen çelik konsol sistemi uygulamasını başlattı. 

Hazır beyan sistemi nedir?

Hazır Beyan Sisteminin uygulanmasına 2015 takvim yılı gelirlerinin beyan dönemi itibarıyla başlanacak. Peki, hazır beyan sistemi nedir? Hazır beyan sistemi ile beyannameyi kimler nasıl verir?

Eminevim 2015’in ilk yarısında yüzde 20 büyüdü!

İnsanlara Türkiye’nin her yerinden konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, Elbirliği sistemi ile dar gelirli vatandaşların da ev sahibi olmasını sağlıyor. Emin Üstün Türkiye'deki emlak ve gayrimenkul sektörü ile 2015 yılı ilk yarısını değerlendirdi.

Isı pay ölçer sistemi zorunlu mu 2015!

Isı pay ölçerler monte edilmiş olduğu radyatörün ısısı ile oda ısısı arasındaki farkı ölçerek kullanılan enerjiyi hesaplıyor. Bu sayede her daire kullanmış olduğu enerjinin parasını ödüyor. Peki, ısı pay ölçer sistemi zorunlu mu 2015!

Prenta Sistemi ile bina satın almak istemeyenler kiralama yapabiliyor!

Prenta, Yapı Fuarı'nda prefabrike bina ya da konteyner üretimlerini müşteriye yeni olarak satın alabileceği, ya da satın almak istemezse kiralayabileceği Prenta Sistemi'ni tanıtacak.

Prenta binayı almak istemeyene kiralama seçeneği sunuyor!

Prenta, Yapı Fuarı'nda prefabrike bina ya da konteyner üretimlerini müşteriye yeni olarak satın alabileceği, ya da satın almak istemezse kiralayabileceği Prenta Sistemi'ni tanıtacak.

İstanbul elektrik kesintisi 31 Mart 2015 ne kadar sürecek?

Türkiye'de bir çok noktada elektrik sistemi çöktü. İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa'nın da aralarında bulunduğu pek çok ilde elektrikler kesildi. Peki İstanbul elektrik kesintisi 31 Mart 2015 ne kadar sürecek?

Fuzul Ev kampanyası 2015!

Fuzul Ev sistemi ile Türkiye'nin her yerinden konut sahibi olunabiliyor. Peşinatsız, faizsiz ve kredisiz olarak ödeme kolaylığı sağlayan sistem, dayanışma ve destek kültüründen esinleniyor. İşte Fuzul Ev kampanyası 2015...

Online kira beyanı 2015!

Mükelleflerin 25 Mart'a kadar elde ettikleri kira geliri için beyanname vermeleri gerekiyor. Kira gelir vergisi beyannamesi, vergi dairesinden ve internetten verilebiliyor. İşte online kira beyanı 2015 sistemi...

TÜRKKEP 2015’te 250 milyon e-Fatura sistemine dahil olacak!

2015 yılı EFKS (Elektronik Fatura Kayıt Sistemi) üzerinden 6 milyar 396 milyon 39 bin 587 fatura düzenlendi. E-Fatura sisteminden düzenlenen fatura adedi ise 195 milyon 39 bin 218'e ulaştı.

Gayrimenkul vergileri için vergi denetim sistemi kurulacak!

Kayıt dışı ekonominin GSYH’ya oranının azaltılması amacıyla hazırlanan Kayıt Dışı Ekonomiyle Mücadele Stratejisi Eylem Planı Planı (2015-2017) gereğince; gayrimenkul vergileri için vergi denetim sistemi kurulacak...

Önceden hazırlanmış kira beyanname sistemi 2015!

Kira geliri için beyannamelerin Mart ayında, ayın 25'ine kadar veriliyor. Beyanname vergi dairesine gitmeden internet üzerinden online bir şekilde de verilebiliyor. İşte önceden hazırlanmış kira beyanname sistemi 2015...

Zorunlu deprem sigortası ne kadar 2015!

Zorunlu deprem sigortası genel anlamda, belediye sınırları içinde kalan meskenlere yönelik olarak oluşturulan bir sigorta sistemi olarak tanımlanıyor. Peki, zorunlu deprem sigortası ne kadar 2015!

Prenta Sistemi 2015 Haberi

Prenta Sistemi 2015

Prenta, Yapı Fuarı'nda prefabrike bina ya da konteyner üretimlerini müşteriye yeni olarak satın alabileceği, ya da satın almak istemezse kiralayabileceği Prenta Sistemi'ni tanıtacak. Prefabrike binalar, yaşam konteynerleri ve depo-hangarlar alanında faaliyet gösteren Prenta, Yapı Fuarı'nda hizmetlerini ziyaretçileri ile paylaşacak. 


Yeni ürün satışlarına alternatif olarak kiralama ya da ikinci el, montajdemontaj, geri alma, depolama ve lojistik hizmetlerini içeren hizmetlerini de sunan Prenta, bu özellikleriyle sektöründe öne çıkmayı hedefliyor. 


Prenta, fuarda müşterilere istediği prefabrike bina ya da konteyneri isterse yeni olarak satın alabileceği ya da satın almak istemezse kiralayabileceği Prenta Sistemini tanıtacak. Yeni sistemde bunların lojistiği yine Prenta üzerinde gerçekleşebilecek. 


Bunun yanı sıra binaların şantiyedeki montajı da şirkete yaptırılabilecek. Eğer müşteri yeni olarak satın aldıysa işi bittiğinde ikinci el olarak Prenta'ya geri satabilecek. Yeni...