15 / 05 / 2024

Prenta Sistemi kiralama

Prenta Sistemi kiralama

Prenta, Yapı Fuarı'nda prefabrike bina ya da konteyner üretimlerini müşteriye yeni olarak satın alabileceği, ya da satın almak istemezse kiralayabileceği Prenta Sistemi'ni tanıtacak.

Konut satış ve kiralama ilan platformu sil baştan değişiyor: Elektronik İlan Doğrulama Sistemi kuruluyor!

Konut satış ve kiralama ilan platformunda yeni sistem geliyor. Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, 1 Kasım itibariyle girilen ilanlar için Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) kuruluyor'' dedi.

Konut kiralama sistemi baştan sona değişiyor!

Son günlerin gündem maddeleri arasında yer alan konut kiralama sistemi baştan sona değişiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Airbnb düzenlemesi ile kiralama sistemi sil baştan değişiyor! Şartlar tek tek açıklandı! Cezası 100 bin TL!

Son zamanların gözde kiralama uygulaması olan Airbnb’yi de kapsayan, konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik yeni düzenlemeleri içeren kanun teklifi Meclis'e sunuldu. 

Apple iPhone'lara kiralama sistemi getiriyor! Fiyatlar belli oldu! İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi...

Apple iPhone'lara kiralama sistemi ya da diğer adı ile abonelik sistemini getiriyor! Netflix, Spotify aboneliği öder gibi ödeyeceksiz! Fiyatlar belli oldu! İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hakan Gümüş: Devlet konut kiralama sistemi kursun!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu (GİSP) tarafından gerçekleştirilen "Dar Gelirliler İçin Konut Politikaları" toplantısında, devletin ucuz konut yapmak yerine sübvanse edebileceği "Konut Kiralama Sistemi" kurması gerektiğini dile getirdi...

Akyaka Park AVM'de kiralama TL ile olacak!

Akyaka Park AVM bundan sonra Türk lirası kiralama sistemi ile çalışacak. Tüm kira ve kira ile ilgili ödemelerin Türk lirası ile yapılması 1 Ocak 2017 itibarıyla başlayacak.

Günlük ev kiralama sistemi kontrol altına alınacak!

2016 yılında yaşanan hain terör saldırılarından önce, teröristlerin günlük kiralanan evlerde kaldığı ortaya çıktı. Kayıt dışı kiralamanın önüne geçmek için yetkililer düğmeye bastı. Yapılacak yasal düzenlemelerle günlük kiralama sistemi tamamen kontrol altına alınacak ve çözümler getirilecek.

Prenta Sistemi ile bina satın almak istemeyenler kiralama yapabiliyor!

Prenta, Yapı Fuarı'nda prefabrike bina ya da konteyner üretimlerini müşteriye yeni olarak satın alabileceği, ya da satın almak istemezse kiralayabileceği Prenta Sistemi'ni tanıtacak.

Prenta binayı almak istemeyene kiralama seçeneği sunuyor!

Prenta, Yapı Fuarı'nda prefabrike bina ya da konteyner üretimlerini müşteriye yeni olarak satın alabileceği, ya da satın almak istemezse kiralayabileceği Prenta Sistemi'ni tanıtacak.

İzmir Kuş Cenneti’ne bisiklet kiralama istasyonu kurulacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bisiklet kiralama sistemi BİSİM’in toplu ulaşıma entegrasyonu için pilot uygulamaya Konak Metro İstasyonu’ndan başlıyor. Büyükşehir ayrıca, motorlu araç girişinin yasak olduğu Kuş Cenneti’ne de istasyon kuracak.

Prenta konteynerde ikinci el fırsatı!

Prefabrike binalar, yaşam konteynerleri ve modüler ürünler üreten kiralama, ikinci el, montaj-demontaj ile lojistik hizmetler sunan Prenta, sunduğu geniş hizmet kapsamı ile kısa zamanda sektörün önde gelen firmaları arasında yerini aldı...

Akıllı Bisiklet Kiralama Sistemi, baharda Florya-Yeşilköy'e geliyor!

Akıllı Bisiklet Kiralama Sistemi 'ni Kadıköy - Kartal sahilinde başlatan İSPARK, şimdi de 6 kilometre uzunluğundaki Florya - Yeşilköy arasındaki güzergâhta uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Akıllı Kilit Sistemi EMITT'te tanıtıldı!

Hemenkiralik.com, esnek süreli ev kiralama sektöründe "Akıllı Kilit Sistemi" ile devrim yaratacak bir teknolojik yeniliği bu yıl on sekizincisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıttı.

Prenta Sistemi kiralama Haberi

Prenta Sistemi kiralama

Prenta, Yapı Fuarı'nda prefabrike bina ya da konteyner üretimlerini müşteriye yeni olarak satın alabileceği, ya da satın almak istemezse kiralayabileceği Prenta Sistemi'ni tanıtacak. Prefabrike binalar, yaşam konteynerleri ve depo-hangarlar alanında faaliyet gösteren Prenta, Yapı Fuarı'nda hizmetlerini ziyaretçileri ile paylaşacak. 


Yeni ürün satışlarına alternatif olarak kiralama ya da ikinci el, montajdemontaj, geri alma, depolama ve lojistik hizmetlerini içeren hizmetlerini de sunan Prenta, bu özellikleriyle sektöründe öne çıkmayı hedefliyor. 


Prenta, fuarda müşterilere istediği prefabrike bina ya da konteyneri isterse yeni olarak satın alabileceği ya da satın almak istemezse kiralayabileceği Prenta Sistemini tanıtacak. Yeni sistemde bunların lojistiği yine Prenta üzerinde gerçekleşebilecek. 


Bunun yanı sıra binaların şantiyedeki montajı da şirkete yaptırılabilecek. Eğer müşteri yeni olarak satın aldıysa işi bittiğinde ikinci el olarak Prenta'ya geri satabilecek. Yeni...