17 / 05 / 2024

prestij caddesi Basın Ekspres Yolu

prestij caddesi Basın Ekspres Yolu

Markalı projelerin sayısının her geçen gün arttığı Basın Ekspres Yolu, gösterdiği gelişmeyle adını' Prestij' Caddesi 'ne çıkardı, istanbul'un en fazla prim yapan bölgesi olan Basın Ekspres hattı sağlı sollu gayrimenkul yatırımcılarının akınına uğruyor .

Manisa Salihli Prestij Cadde'deki dönüşüm tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Salihli Belediyesi, şehrin işlek caddelerinden olan Atatürk (Çınarlı) Caddesinde gerçekleştirdiği prestij caddesi dönüşüm çalışmalarını tamamlıyor.

Atatürk Caddesi, Mahmutlar’ın prestij caddesi olacak!

Mahmutlar Atatürk Caddesi’nde altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Yücel, ”Atatürk Caddesi Mahmutlar’ın prestij caddesi olacak” dedi.

Tekirdağ Malkara'ya prestij caddesi geliyor!

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 21 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 11.00'de Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından “11 ilçeye 11 Prestij Caddesi” kapsamında yapılacak olan çalışmalar nedeniyle başkanlık makamında istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Manisa Kula'daki prestij cadde çöktü mü?

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, bir gazetenin internet sayfasında yayınlanan “Prestij Caddeleri Çökmeye Devam Ediyor” isimli haber üzerine basın açıklaması yaparak habere konu olan yerin Prestij Caddesi olmadığını söyledi.

Fikirtepe Prestij Caddesi için ilk adım!

Fikirtepe’de yıl sonuna doğru bazı adalarda teslime yaklaşılması nedeniyle altyapı önem kazandı. Dönüşüm bittiğinde Fikirtepe’de Prestij Caddesi, park ve meydanlar öne çıkacak

Malatya Yusuf Özal Caddesi dönüşüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Güney Kuşak Yolunun önemli parçalarından biri olan Yusuf Özal Caddesi’nde sürdürdüğü prestij cadde dönüşüm projesine devam ediyor.

Tekirdağ'da 11 İlçede 11 Prestij Caddesi projesi başladı!

'11 İlçede 11 Prestij Caddesi' projesi Süleymanpaşa'da başladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak çalışmaların başladığı Köprübaşı mevkiine giderek proje ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Şanlıurfa'da prestij caddesi çalışmaları incelendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Emniyet Caddesinde sürdürülen prestij caddesi çalışmalarını yerinde inceleyerek, bölgedeki vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi.

Basın Ekspres aksı İstanbul’un en prestijli ofis bölgesi olacak!

İBB arafından hazırlanan İstanbul Stratejik Planı’nda Prestij Hizmet Alanı ve Merkezi İş Alanı olarak tanımlanan Basın Ekspres ve Güneşli’ de hayata geçen yatırımlar, bölgenin yakın gelecekte İstanbul’un en prestijli ofis bölgesi olacağına işaret ediyor.

Basın Ekspres Airport 24 fiyatları!

Basın Ekspres Airport 24 fiyatları lansmana özel 234 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Basın Ekspres Caddesi’ne yakın konumda bulunan projede toplam 98 adet daire yer alıyor.

Basın Ekspres Yolu'nda cephe savaşı!

Firmaların rezidans, ofis, otel yatırımları için göz diktiği Basın Ekspres Yolu, gün geçtikçe değerleniyor. Basın Ekspres Yolu ve çevresi, yolun iki tarafında ardı ardına yükselen projelerle prestij kazanmaya devam ediyor...

Basın Ekspres Yolu'nda arsaların metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL!

Markalı projelerin sayısının her geçen gün arttığı Basın Ekspres Yolu, gösterdiği gelişmeyle adını' Prestij' Caddesi 'ne çıkardı, İstanbul'un en fazla prim yapan bölgesi olan Basın Ekspres hattı sağlı sollu gayrimenkul yatırımcılarının akınına uğruyor...

Basın Ekspres Yolu'nun yeni ismi Prestij Caddesi oldu!

Markalı projelerin sayısının her geçen gün arttığı Basın Ekspres Yolu, gösterdiği gelişmeyle adını' Prestij' Caddesi 'ne çıkardı, istanbul'un en fazla prim yapan bölgesi olan Basın Ekspres hattı sağlı sollu gayrimenkul yatırımcılarının akınına uğruyor .

prestij caddesi Basın Ekspres Yolu Haberi

prestij caddesi Basın Ekspres Yolu



Son yıllardaki gelişimiyle dikkatleri üzerine çeken ve yatırımcıların iştahını kabartan Basın Ekspres Yolu, İstanbul'un değerine değer katan lokasyonlarının başında geliyor. 

Bölgede nitelikli'konut, ofis ve otel projelerinin sayısı artarken, dönüşüm de hız kesmeden devam ediyor. 


Ulaşım avantajıyla önde Gelişim çizgisindeki yükselişiyle adını 'Prestij Caddesi'ne çıkaran Basın Ekspres Yolu, İstanbul'un yeni Merkezi İş Alanı olma yolunda ilerliyor. Konumu itibariyle kentin en önemli iki ulaşım aksı olan E-5 ve TEM otoyollarını birleştiren bir noktada yer alan bölge, ayrıca Organize Sanayi Bölgesi'ne, Atatürk Havalimanı'na, fuar ve kongre merkezi CNR EXPO'ya yakınlığıyla avantaj sağlıyor. Havaalanına yakınlığı ve ana yollarının arasında olması nedeniyle Basın Ekspres Yolu, birçok büyük şirketin kıskacı altında. Özellikle ticari gayrimenkul yatırımları açısından gelişen bölgede birçok önemli proje yükseldi ve yükselmeye devam ediyor. Geçmişinde...