18 / 05 / 2024

Prestij Consulting Gayrimenkul kimin

Prestij Consulting Gayrimenkul kimin

Prestij Consulting Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Laalıoul ve Mohamed Oussama Najı ortaklığıyla kuruldu.

Bursa Prestij Koru satışa çıktı! Vade farksız taksitle!

Hayata geçirdiği projeleriyle konut ve gayrimenkul alıcılarını kazançlı yatırım sağlayan prestijli yaşam alanları ile bir araya getiren BAKYAPI, Prestij Koru projesini satışa çıkardı.

Fikirtepe Prestij Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Fikirtepe Prestij Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi Kadıköy'de Seyhan Ayar tarafından kuruldu.

Öz Prestij Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Prestij Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Tülek, Ömer Caner ve Rafer Caner ortaklığında kuruldu.

A2z Consulting Lines Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

A2z Consulting Lines Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayman Hussıno ve Aza Dabbag ortaklığında kuruldu.

Prestij Kartal Gayrimenkul Danışmanlık Ve Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestij Kartal Gayrimenkul Danışmanlık Ve Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lalezer Sevilmiş  tarafından kuruldu.

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

Prestij Consulting Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestij Consulting Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Laalıoul ve Mohamed Oussama Najı ortaklığıyla kuruldu.

Akmerkez GYO, Ezgetech Technology Consulting ile anlaştı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ihtiyaç duyulan konularda hizmet almak için Ezgetech Technology Consulting Ltd. firmasıyla sözleşme imzalayacak...

ERA Gayrimenkul Erzurum'da ofis açtı!

ERA Türkiye, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki ilk ofisini ‘ERA Gayrimenkul Prestij’i Erzurum’da hayata geçirdi. ERA, doğu illerine de gayrimenkul franchise’ı vererek büyüme hedefi doğrultusunda ilerliyor.

LHİ Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LHİ Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Lobna Aljondı tarafından 200 bin TL sermaye ile 4 Ocak'ta Esenyurt, Zafer Mahallesi, Prestij Park Evleri Bulvarı Haramidere Yol Caddesi'nde kuruldu.

Tayfun Döşkaya, TD Hospitality Consulting şirketini kurdu!

Turizm, perakende ve gayrimenkul geliştirme sektörünün tecrübeli ismi Tayfun Döşkaya’dan yeni girişim... Tayfun Döşkaya, 32 yıllık profesyonel iş hayatından sonra, ‘TD Hospitality Consulting “ adıyla Aylin Aysay’la birlikte kendi şirketlerini kurdular...

Konya Prestij Park projesinde satışlar başladı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Bakyapı'nın, Konya Selçuklu'da hayata geçireceği Konya Presti Park projesinde daire satışları başladı. Konya Prestij Park projesi yoğun ilgi görüyor.

Konya Prestij Park projesinde 119 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Gayrimenkul sektöründe 23 yıllık geçmişe sahip olan Bakyapı, 51 dönüm arsa üzerinde 100 milyon liralık Konya Prestij Park projesiyle Konya'nın çehresini değiştirmeye hazırlanıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 119 bin TL'den başlıyor.

Prestij Consulting Gayrimenkul kimin Haberi

Prestij Consulting Gayrimenkul kimin

Prestij Consulting Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Laalıoul ve Mohamed Oussama Najı ortaklığıyla kuruldu.


Prestij Consulting Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: 

1- Şirket ; bina,arsa ve araziler ile teçhizatın değerlemesini mevzuatın öngördüğü şekilde standart rapor halinde ayrıntılı olarak hazırlayarak talep eden ilgili kişi ,kurum ve kuruluşlara sunabilir bu kişiler adına her türlü kontrol ve uygulama hizmetlerini üstlenebilir. 2- Şirket gayrimenkullerle ilgili piyasa araştırması, fizibilite çalışması, gayrimenkul ve buna bağlı hakların hukuki durumunun analizini,boş arazi ve geliştirilmiş proje değeri analizi, en yüksek ve en iyi kullanım değeri analizi gibi alanlarda danışmanlık hizmeti verebilir. 3- Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için , gerekli makine, teçhizat ve donanımı, araç...